Τα highlights των διαγωνισμών φωτογραφίας

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πριν λίγες ημέρες η Chloe μου έστειλε ένα υπέροχο βιντεακι με τα highlights των μέχρι τώρα διαγωνισμών φωτογραφίας.
Το βίντεο είχαμε σκοπό να το βάλουμε στην κεντρική σελίδα του φόρουμ αλλά δυστυχώς δεν περίσσεψε καθόλου χώρος! Έτσι το βάζω σε νέο θεμα στην εικονική κυνο-βιβλιοθήκη για να το δείτε όλοι!

Συγχαρητήρια Chloe! :grin::grin::grin:

[video=youtube;18enPsQ-odg]http://www.youtube.com/watch?v=18enPsQ-odg[/video]

Edit: 3 Σεπτεμβρίου 2008:
Βιντεάκι με όλες τις φωτογραφίες του τρίτου μας διαγωνισμού :)

[video=youtube;Fy16dqM7FWY]http://www.youtube.com/watch?v=Fy16dqM7FWY[/video]

Last edited by a moderator:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Λοιπόν για να προλάβω ερωτήσεις:
Για να μη γίνει τεράστιο το βίντεο έβαλα όλες τις φωτογραφίες από το δεύτερο διαγωνισμό φωτογραφίας εκτός απ' τη δική μου (όχι από μετριοφροσύνη. ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑ :shock:) και τις φωτογραφίες του top - ten από τον πρώτο διαγωνισμό!
Το τραγούδι, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι το "all you need is love" των Beatles. :)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Καλα Λιζα, ειναι τελειοοοοο!!! Και οι σχολιασμοι απιστευτοι!! Ειδικα οσον αφορα μια απο τις μεγαλες μου αδυναμιες αυτου του φορουμ. Τη θεα την Εσμεραλδα!! Μπραβοοοοοοο:):)

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
πολυ ωραιο βιντεο..ειδικα στο 2:12-13 :-\"μα ποιανου ειναι αυτη η κουκλα?:rolleyes::lol::lol:

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
38
Διόνυσος
Αχ ήταν πάρα πολύ ωραίο.... και το τραγούδι τέλεια επιλογή, μπράβο μπράβο!!!!!!! =D>
Να φτιάξουμε μετά και για τον τρίτο να είμαι και γω μέσα... :rolleyes:

Λίζα να υποθέσω ότι το βιντεάκι από κάτω "ROWAN ATKINSON IS SEXY" ήταν δική σου επιλογή έτσι? :D:D:D:D:D:D Έριξα κάτι γέλια όταν το 'δα...
Θα μας τρελάνεις εσύ.... :p:p

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Είναι πολύ καλό!
Το είχα ξαναδεί όταν είχε βάλει η Χλόη το βιντεάκι με το Παιδί και τα κόλπα

Χλόη: είδα και το άλλο με τον Ατκινσον 8)

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Ναιαι αν και στο επομενο ποτ πουρι θελω τη φωτο της εσμεραλδας με μπικινι :D:D! Νομιζω οτι χαλαρα ο ιγκυς περνει το βραβειο του πιο σεξυ αντρα και η εσμεραλδα της φαμ φαταλ εδω μεσα!!!!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ειναι πραγματι πολυ οραιο το βινετακι Chloe!! Thanks!

:pΣκεφτομαι να ιδρυσω ενα "Esmeralda Fan Club"!!

Σας ευχαριστει για τα καλα σας λογια !! (και γυριζει ροχαλιζοντας απο την αλλη!).

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Φτου φτου φτου!! Γαλαζια χαντρα! Παει και με το μπικινακι αν θυμαμαι καλα :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υπέροχο Λίζα! Συγχαρητήρια! :):):)
Προτείνω να φτιάξουμε ένα sticky στην ενότητα των διαγωνισμών φωτογραφίας που θα φιλοξενούμε τα βιντεακια-αφιερώματα των διαγωνισμών που έγιναν και που θα γίνουν στο μέλλον!