Τελικά μπορούμε να παίρνουμε τα σκυλιά μας μαζί;


Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
42
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ρε παιδιά άσχετο ήμουν με τα σκυλιά σε ένα ταβερνάκι και παραδίπλα μια οικογένεια με παιδιά που κυριολεκτικά ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ! Σας λέω ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ. Ε σε μια φάση σκάει μια γάτα, γαυγίζει ο Φλόιντ ΜΙΑ φορά και μετά από λίγο έρχεται ο υπεύθυνος και μου λέει να πάω να κάτσω σε απομακρυσμένο τραπέζι και να τον έχω αγκαλιά το σκύλο για να μη γαυγίσει γιατί οι από δίπλα διαμαρτυρηθήκανε!!! (μου τα είπε πολύ ευγενικά όλα αυτά).
Τέλος πάντων...

Στο κατάστημα της ........ (χμ μόλις τώρα σκέφτηκα ότι μάλλον δε θα ήταν καλό να δει ο εργοδότης τους τι κάνουνε) στο Μαρούσι πάμε με τον μικρό, κάνουμε 3 λεπτά δουλειά και μετά κλείνουμε και τις πόρτες του καταστήματος για να παίζουμε με τις υπεύθυνες κανένα τέταρτο... εικοσάλεπτο....

Στο φαρμακείο με τα σκυλιά, στο βίντεο κλάμπ με τα σκυλιά, στο φούρνο, στο ζαχαροπλαστείο... Γενικά στη γειτονιά τους ξέρουν όλοι. Αυτός που έχει πρόβλημα είναι αυτός με την κάβα. :rolleyes:
 


minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
35
Ξεσσαλονίκη
Οταν ξερω οτι θελω να παω για καποιου ειδους ψωνια, ειτε ειναι σε ζαχαροπλαστειο, φουρνο κλπ, απλα δεν παιρνω το σκυλι μαζι μου, γιατι και που αυτο που τα δενουν εξω απο τα σουπερ μαρκετ μεχρι να κανουν τα ψωνια τους οι ιδιοκτητες, μου φαινεται απαραδεκτο, μου εχει τυχει βεβαια να μπω σε ζαχαροπλαστειο οσο ο Καρλος ηταν κουταβι και βγαιναμε βολτα αγκαλια, μπηκα μεσα παρηγγειλα, πληρωσα και περιμενα εξω απο το μαγαζι να μου τα φερουν, οπως και εγινε. Επισης, ο ψιλικατζης της γειτονιας με εχει χασει απο συχνη πελατισσα καθως δεν μπορω να μπω μεσα με το σκυλι, οποτε προτιμω να πηγαινω στο περιπτερο. Για το βιντεο κλαμπ δεν το συζηταμε, ανετα σουλατσαρουμε μεσα και με το πασο μας και οχι μονο εμεις, εχω πετυχει πολλες φορες σκυλακια μεσα.
 




ringleo78

New Member
21 Φεβρουαρίου 2012
2
0
Πριν από κάποιους μήνες μου απαγόρεψαν να μπω στο jumbo με την δικιά μου (γιόρκι - 600γρ τότε) και την είχα και μέσα στο κλουβάκι μεταφοράς! Και το κορυφαίο ήταν ότι την συγκεκριμένη μέρα έμπαινα για να πάρω κάτι για την σκυλίτσα και θεώρησα καλό μιας και πέρναγα να το αγοράσω από εκει..... Εννοείται ότι δεν έχουν ξαναπάρει σεντσ από μένα για πράγματα που αφορούν στην σκυλίτσα μου (δυστυχώς για τ' αλλα δεν μπορώ να το αποφύγω...)
Και δεν θεωρώ ότι ο τρόπος που μου απαγόρεψαν την είσοδο ήταν ιδιαίτερα ευγενικός.......
Σημερα μας ετυχε το ιδιο, πηγαμε με το πινσερακι μας 2 μηνων μεσα σε κλουβακι κ μας απαγορεψαν ν μπουμε! εξηγησαμε οτι κ σε εστιατορια πηγαινουμε με το σκυλακι, κ σε τραπεζες, κ σε εμπορικα κατστηματα κ ποτε δ ειχαμε το παραμικρο θεμα, αλλα αυτοι ανενδοτοι! κ ο λογος που πηγαμε ηταν για ν παρουμε πανες κ παιχνιδια στο κουταβακι! δ ξαναπαταω το ποδι μου!
απο τη μια καταδικαζω τα pet shop που πουλανε ζωακια, αλλα απο την αλλη σε αφηνουν ν μπεις με το ζωακι σου, κ οχι απαραιτητα ν ειναι σε κλουβι. με το λαμπραντορ μου πηγαινω κ ψωνιζω σε γνωστη αλυσιδα pet shop κ οι υπαλληλοι οποτε πηγαινω τρεχουν ν χαϊδεψουν κ ν παιξουν με το σκυλακι μου... Αλλα τι ν περιμενεις στην Ελλαδα, θεωρουν τη ζωοφιλια αρρωστια...
 




mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο γιατί ποτέ δεν πέρνω τα σκυλιά σε καταστήματα.
Τα λυπάμαι...
Me too...

Και...ringleo78...επίσης δεν πατάμε το ποδάρι μας, σε γνωστές και μη αλυσίδες, που μεταξύ πολλών άλλων, εμπορεύονται και ζώα.
 


hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
σε σουπερ μαρκετ εχουμε φαει πορτα απειρες φορες και το καταλαβαινω αλλα οι κοπελες μου λενε να μ φερουν οτι χρειαστω, οποτε δεν εχω θεμα. βεβαια εδω στην κερκυρα τα περιστερια που ειναι αρρωστα βρισκονται παντου ακομα και στα ραφια των σουπερ μαρκετ, αλλα αυτα δεν αποτελουν εστια μολυνσης σε τετοιου ειδους μαγαζια? τεσπα. σε εστιατορια καφε κανονικα τον παιρνω μαζι μου , και σε μαγαζια εχουμε μπει μαζι και δεν μας ειπε κανενασ τπτ. μαλιστα στα body shop δεν ηθελα να τον βαλω μεσα και μου λενε οι πωλητριες να τον παρω. αυτος ηταν κουταβι και τους κατουρησε και το αντιμετωπισαν θετικα ως γουρι!ειναι τλκ στον ανθρωπο
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.661
19.891
Βρε παιδιά, μην κάνετε άστοχες συγκρίσεις.
Δηλαδή τι να κάνουν για τα περιστέρια;
Να βάλουν ταμπέλες, για να καταλαβαίνουν ότι δεν πρέπει να μπουν;
 


KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
έτσι και σε εμάς σε ένα μαγαζί μας είπανε να κάτσουμε αλλά να την δέσουμε απο κάτω μόνη της γιατί δεν επιτρέπονται τα σκυλια και φύγαμε χωρίς πολλες κουβέντες.

να σας πώ και ένα ακόμα που λένε οι γονείς όχι μόνο οι δικοί μου αλλά οι περισσότεροι πώς τα σκυλιά δεν είναι για μέσα και για έξω.αυτό εντάξει έτσι σκέφτονται αλλά το ότι μπορώ να πάθω κάτι επειδή κοιμάμαι μαζί της στο δωμάτιο μου την δίνει.ακούω συνέχεια απο αυτούς ότι μία πήγε στο νοσοκομείο επειδή κάτι έγινε με τις τρίχες που κατάπιε απο σκυλί και ότι δεν είναι καλό για την υγεία.
 
Last edited:


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οι κλασικοι urban legends.
Το έπαθε η θεία του μπατζανάκη του γαμπρου της ξαδέρφης της γειτόνισσας....

Εμενα μου τα λεέι αυτά η διπλανη στο σπιτι. Αλλά την γραφω κανονικά.
Θα αρχίσει μαλιστα να βλέπει και τρίχες στη μπουγάδα που απλώνει σε απομονωμένο από εμας μπαλκόνι.... (η Σελιν δεν μαδάει)
 


Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Πάντως είναι περίεργο οτι σε όλες τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ που πάω , την δικιά μου την έχω αγκαλιά και δεν λένε τίποτα , αλλά μόνο στο Καρφούρ δεν με αφήνουν να μπώ .
Στον Μασούτη κανονικά ..

Πφφ

Ερώτηση :

Προκειμένου να "ισχύει" η απαγόρευση εισόδου των σκύλων , πρέπει να υπάρχει κάπου εμφανής ταμπέλα που να το γράφει ή και απλά με τον σεκιουριτά στην είσοδο είναι καλυμμένοι στο S/M ?
 


ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφεροντος, δεν ειναι απαραίτητη η ταμπέλα.

Σε όλα τα υπόλοιπα χρειάζεται ταμπέλα απαγορευσης.
 


Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Σε όλα τα υπόλοιπα χρειάζεται ταμπέλα απαγορευσης.
Bάσει νόμου, αν στα υπόλοιπα δεν υπάρχει ταμπέλα, ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να αρνηθεί αν θέλει; Δεν έχει αυτό το δικαίωμα;
 


silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι φιλοζωοι και ιδιαιτερα οι κυνοφιλοι απαιτουν σεβασμο απο τους αλλους χωρις οι ιδιοι να σεβοντε μερικα πραγματα.το να πας σε ενα μαγαζι και να φυγεις νευριαμενος επιδη ο ιδιοκτητης δε σε αφησε να μπεις με το σκυλο ειναι εντελως απαραδεκτο κατα τη γνωμη μου.προσωπικα δεν εχω μπει ποτε σε μαγαζι με το σκυλο παρολο που ειναι πολυ καλοσ σε β.υ. και δεν προκειτε να πειραξει κανεναν και τιποτα.απλα σεβομαι το μαγαζι.πολλες φορες με εχουν δει να καθομαι απ εξω και με εχουν φωναξει να μπω με το σκυλο.ειναι απλα σεβασμος κατι που σαν ελληνες δεν ξερουμε τι σημαινει.

Με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη. Όταν κάποιος έχει ένα σκύλο που υπεραγαπά, δε θεωρώ ότι είναι υποχρεωτικό να τον αγαπούν άπαντες, ούτε ότι πρέπει να τον ανέχονται σε κλειστό χώρο, άνθρωποι που δεν μπορούν, λόγω υγείας ή φοβίας. Εγώ προσωπικά δεν θα επέβαλλα πουθενά την παρουσία του σκύλου μου. Ακόμα κ σε καταστήματα με ρούχα. Ούτε φροντίζουν όλοι το σκύλο τους όπως πρέπει, ούτε όλοι οι σκύλοι ανέχονται άλλους σκύλους κοντά τους. Τώρα το πως θα σου εξηγήσει ο κάθε υπάλληλος ή καταστηματάρχης ότι δεν γουστάρει σκυλιά μέσα στο μαγαζί του είναι θέμα παιδείας κ όχι σκυλιού.
Τώρα το να μην δέχονται ζώα σε κατάστημα με υπαίθριο χώρο, όπου σχεδόν πάντα είναι τίγκα από γάτες, αυτό στην καλύτερη είναι βλακώδες χιούμορ. Θυμάμαι την περίπτωση μιας τυφλής κοπέλας που της απαγόρεψαν να καθήσει στον υπαίθριο χώρο ενός εστιατορίου στο μοναστηράκι με το σκύλο της, γιατί δεν ήθελε ο chef. Μακάρι να ήξερα ποιο εστιατόριο ήταν να είχα τη χαρά να κάνω μια δημόσια ανάρτηση σε όσους ιστότοπους μπορώ, γιατί ακόμα κ την έλλειψη παιδείας μπορώ να την συγχωρέσω ή κ να την αγνοήσω. Στην καφρίλα, στην αναισθησία κ στην απίστευτη αναλγησία όμως δεν μπορώ ν αδιαφορήσω.
 


l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.656
7.772
Ποιός ο λόγος να πάρω τον σκύλο μου σε σούπερμαρκετ ή σε κατάστημα με ρούχα; Θα περάσει ωραία ο ίδιος; Θα μπορέσω εγώ να ψωνίσω με την ησυχία μου;
Στις μόνες περιπτώσεις που έχω πάει με σκύλο σε μαγαζί είναι σε καφετέριες και σε ταβέρνες , και σε ταβέρνες μόνο σε διακοπές. Σε ταβέρνα στο ναύπλιο μας είπαν μόνοι τους να μπούμε μέσα επειδή δεν είχε τραπέζια έξω. Κατά τα άλλα δεν βρίσκω το λόγο ούτε και εγώ η ίδια να επιβάλω την παρουσία του σε μέρη που δεν έχει νόημα να μπω με τον σκύλο μέσα.
Και πάλι αν σε κάποια καφετέρια ή ταβέρνα δεν τον δεχτούν δεν θα μου κάνει εντύπωση. Ούτε θα εκνευριστώ. Στο κάτω κάτω τις περισσότερες φορές γίνεται γιατί δεν θέλουν να απομακρύνουν πελάτες που δεν τους αρέσουν τα σκυλιά. Επιχείρηση έχουν και αυτοί και δεν θέλουν να χάσουν πελάτες.και εννοείται ότι και εκεί που μας επιτρέπουν θα κάτσει ήσυχος στα πόδια μας και όλοι έρχονται να τον χαιδέψουν. Σκύλο όπως ο άλλος που έχω που δεν θα κάτσει κόσμια δεν θα τον πάω σε καμία περίπτωση σε τέτοια μέρη.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.133
Μηνύματα
896.044
Μέλη
19.946
Νεότερο μέλος
harouli