Τελικα Μαλινουα......

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Εχεις δηλαδή έναν κτηνίατρο και έναν εκπαιδευτή "ειδικό" στα μαλινουά, που από αυτό που βλέπουν, και μάλιστα ο ένας από φωτό, σου μιλάνε για καθαροαιμία.

Εντάξει...δεν υπάρχει ελπίδα!

val

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2017
38
45
44
Εχεις δηλαδή έναν κτηνίατρο και έναν εκπαιδευτή "ειδικό" στα μαλινουά, που από αυτό που βλέπουν, και μάλιστα ο ένας από φωτό, σου μιλάνε για καθαροαιμία.

Εντάξει...δεν υπάρχει ελπίδα!
Ελπίδα για τι πραγμα δηλαδη???

Spyros-Akita

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2016
356
783
27
Το Mareco εννοεί πως η καθαροαιμια διαπιστώνεται μόνο μέσω pedigree και σε καμία περίπτωση από μια φωτογραφία.. Εφόσον έσωσες το σκυλάκι και σε συγχαίρω θερμά για Αυτό,άσε τα περί καθαροαιμιας,αχρείαστα σου είναι.

vel

Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
20
23
Αγρίνιο
Θα σου πώ την δική μου πρόσφατη εμπειρία απο το μποξεράκι μου που στην δική μου περίπτωση είχε αποτέλεσμα.Τις πρώτες νύχτες το έβαζα στο crate για ύπνο και η ¨σωστή αντιμετώπιση¨ μου είχαν πεί και έιχα διαβάσει ήταν να μη του δίνω σημασία για να αρχίσει να μαθαίνει.Το αποτέλεσμα ήταν να κλαίει όλη νύχτα και να μην αφήνει κανένα να κοιμηθεί το οποίο μου φάνηκε και λογικό για ένα τόσο μικρό κουταβάκι.Άρχισα λοιπόν κάθε φορά που έκλαιγε να πηγαίνω κοντά του και με ήρεμη και απαλή φωνη να του μιλάω.ΣΣΣΣ και νάνι και το κουταβάκι ησύχαζε αμέσως.Μέσα σε 5 μέρες το πολύ να ξυπνήσει μία φορά αφού μάλλον αισθάνεται πιο ασφαλής και κοιμόμαστε όλοι πολύ καλύτερα.Μπορεί βέβαια και να το αντιμετωπίζω λάθος

• Like
Reactions: val

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Κανονικά όταν το κουτάβι κλαίει δεν πρέπει να πηγαίνουμε κοντά του, εκτος και αν είναι η ώρα που μπορεί να θέλει τουαλέτα (μέχρι 4 μηνών μπορεί να θέλει και μια ενδιάμεση τη νύχτα). Αν πηγαίνουμε κάθε φορά που κλαίει, κινδυνεύουμε να το πάρει λάθος και να μάθει ότι όταν κλαίει, πετυχαίνει το σκοπό του. Αυτό που μπορεί να γίνει, εφόσον το κουτάβι είναι ακόμα μικρό, είναι να βάλουμε το κρέιτ του μέσα στο δωμάτιο που κοιμόμαστε για λίγες μέρες. Αν κλαίει το αγνοούμε. Σε λίγες μέρες θα πιάσει το νόημα. Σταδιακά απομακρύνουμε το κρέιτ από το δωμάτιό μας, πρώτα μακριά από το κρεβάτι μας, μετά στην είσοδο, έξω από την είσοδο κοκ (εφόσον δεν θέλουμε να κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με μας). είναι οι πρώτες μέρες που πρέπει να κάνουμε υπομονή και, αν πιστεύουμε ότι θα ενοχληθούν οι γείτονες, τους εξηγούμε ότι έχουμε κουτάβι και ζητάμε την κατανόησή τους (y)

• Like

val

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2017
38
45
44
Σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες....τελικά τον βάζω στο μπάνιο με το κρεββάτι του το νερό του και την πανα του...τις πρώτες δύο νύχτες δεν κοιμηθήκαμε αλλά μετα μια χαρά....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Πρόσεχε, με τα άπειρα επικίνδυνα αντικείμενα στο μπάνιο, που μπορεί να μασουλήσει.

• Like

val

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2017
38
45
44
Πρόσεχε, με τα άπειρα επικίνδυνα αντικείμενα στο μπάνιο, που μπορεί να μασουλήσει.
Ναι το ξέρω....το μπανιο το εχω κανει ¨σκουπα¨....εχω μεγαλώσει και ενα πίντσερ και είχα κάνει το ιδιο...απλα ειναι αρκετα χρονια και τωρα μου ερχονται ολα ενα ενα με τη σειρα.....