Τζακ, ο μαυρος κατεργαρης.

Jason2131

Member
8 Νοεμβρίου 2015
16
17
26
Μιας που μπηκα στην παρεα ειπα να συστηθουμε. Στις φωτογραφιες βλεπετε τον τζακ, τον μικρο μαυρο κατεργαρη. Ειναι 7 μηνων και ειναι αναμειξη λαμπ και γκολντεν. Ειναι πολυ φιλικος με τους ανθρωπους και αγαπαει τα παιδακια, το σπιτι μου ειναι διπλα απο ενα δημοτικο σχολειο και καθε μερα οταν σχολανε τα πιτσιρικια τα περιμενει στην γνωστη γωνια του κηπου οπου τον χαιδευουν. Λατρευει τα πλαστικα μπουκαλια (οπως το 90% των σκυλιων), τα ξυλα ακομα και....τις πετρες. Τον πηρα οταν ηταν 2 μηνων και απο τοτε μου εχει κανει αρκετες σκανδαλιες, η χειροτερη ομως ηταν οταν ανοιξε την βρυση ενα βραδυ και το πρωι βρηκα την αυλη πλυμμηρισμενη, και αυτον χαρουμενο στο βρεγμενο γκαζον. Παιζουμε μεχρι να κουραστω εγω (γιατι αυτος αποκλειεται) και οταν καθομαι ξαπλωνει στα ποδια μου και "ζηταει" χαδια. Ειναι η τελευταια μου χρονια στο σχολειο και το καλοκαιρι ο τζακ θα ταξιδεψει μαζι μου στην γερμανια. Ανυπομονω να τον εχω μαζι μου στο διαμερισμα και να τον πηγαινω βολτα στα παρκα για σκυλους. Οπως πολλοι εχετε καταλαβει δεν γνωριζω πολλα πραγματα για τους τετραποδους φιλους, αυτο αλλωστε ηταν και η αφορμη της εγγραφης σε αυτο το φορουμ.

Attachments

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
καλως ηρθες! να τον χαιρεσαι...και να περνατε ομορφα!!!