Την συμβουλή σας παρακαλώ..!

maniatx

New Member
18 Νοεμβρίου 2012
2
0
Καλησπέρα σας!Και καλή χρονιά να έχουμε!Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.. Έχω έναν σκυλάκο αρκετά μεγαλόσωμο.Ημίαιμο,μοιάζει πολύ με καναδέζικο λυκόσκυλο.Το πρόβλημα μας είναι οτι έχει ενα θέμα με τις μπαλκονόπορτες.Μπορεί να είναι όλη μέρα έξω στο μπαλκόνι,να το θέλει να είναι.Με την προυπόθεση να είναι έστω μισή παλάμη ανοιχτή η πόρτα.Αν δεν είναι κάθεται μπροστά και παρακαλάει,ψιλοκλαίει,γλύφει το τζάμι.Δε ξέρω γιατί,νιώθει σαν να τον απομονώνουμε μόλις κλείσει η πόρτα.Μόλις την ανοίξουμε ελάχιστα,αμέσως αλλάζει διάθεση!Θα πάρει το κόκκαλο του θα παίξει έξω σαν να μη τρέχει τίποτα.
Θα ήθελα την βοήθεια σας,κάποια συμβουλή πώς μπορώ να το χειριστώ αυτό,ώστε να καταλάβει ότι δεν είναι κακό που είναι κλειστή η πόρτα..

Last edited:

maniatx

New Member
18 Νοεμβρίου 2012
2
0
Ο σκύλος μένει μόνιμα στο μπαλκόνι? Γιατί πρέπει να τον κλείσεις έξω?
Δεν μένει μόνιμα στο μπαλκόνι.Τον βάζουμε και μέσα..Απλά το πρόβλημα είναι οτι μαδάει πάρα πολύ και μέχρι τώρα σκούπιζα 2 φορές τη μέρα.Αλλά τώρα επειδή πρέπει να προσέχω κλπ με εγκυμοσύνη..δεν θέλουμε να τον αφήνουμε πολύ μέσα.Και η αλήθεια είναι οτι πιο πολύ έξω θέλει να κάθεται,αλλά κολλάει με την πόρτα..

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Το ίδιο πράγμα κάνει η Λούση, θέλει να είναι στην βεράντα με ανοιχτή την πόρτα όμως. Όταν έχει πολύ κρύο όπως τώρα και δεν θέλουμε να έχουμε ανοιχτά απλά την βάζουμε μέσα θέλει δεν θέλει, αλλιώς αφήνουμε λίγο ανοιχτά.

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Και εγώ έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ναι μεν μένει και κοιμάται μέσα αλλά είναι και κουτσομπόλης. Θέλει να κάθετε με τις ώρες και να κοιτάει στο δρόμο. Με την προϋπόθεση βέβαια να είναι ανοιχτή η πόρτα. Συνήθισε έτσι καθώς το καλοκαίρι τα πάντα είναι μόνιμα ανοιχτά ακόμη και τη νύχτα. Τώρα μόλις του κλείσω την πόρτα, αρχίζει να μου "χτυπά" το τζάμι για να μπεί μέσα. Μόλις την ανοίξω μου γυρνάει την πλάτη και ξαναπάει στη θέση του στα κάγκελα για να κοιτάει το δρόμο.

Επειδή δεν είναι δυνατό με αυτό το κρύο να μένει ανοιχτή η μπαλκονόπορτα κάνω το εξής.

Μόλις αρχίσει να μου χτυπά του ανοίγω. Αν θέλει να μπεί μέσα καλώς. Αν ξαναγυρίσει την πλάτη του και φύγει του κλείνω και το παντζούρι για να μην έχει οπτική επαφή μαζί μου. Δεν ξέρω αν θα πιάσει και αν είναι σωστό. Θα σας πω σε λίγο καιρό.

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Η τρίχα είναι που μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου; Ή απλά δεν μπορείς να σκουπίζεις δύο φορές τη μέρα λόγω εγκυμοσύνης;