Τη βοήθεια σας...(αγορα labrador)

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Καλησπέρα... είμαι νέο μέλος στο forum και διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τα άρθρα σας και τις διάφορες γνώμες. Θέλω τη βοήθεια σας.. μένω μόνος μου σε ένα διαμέρισμα 65 τμ. Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα κουτάβι. (λαμπραντόρ). Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1) πόσες φορές την ημέρα πρέπει το κουτάβι να βγαίνει βόλτα- Εννοώ πάντα σταδιακά??

2) Θα μπορεί να μενει μόνο του για 8 -9 ώρες (Πως μπορώ να το μάθω να μένει μόνο του ?) - Εννοώ στρατηγικά και με τον καιρό

3) Επειδή γνωρίζω οτι στη αρχή θα έχουμε ατυχήματα με τα τσίσα του και επειδή θα μένει μόνο του κάποιες ώρες πείτε μου οδηγίες πως να αντιμετωπίσω το θέμα με τα τσίσα

Μέχρι πριν 6 μήνες είχα σκύλο αλλα δυστυχώς τον έχασα απο βαθιά γεράματα. Εκεί που τον είχα, υπήρχε αυλή άρα δεν είχα ιδιαίτερο θέμα με τα τσίσα.

Σας ευχαριστώ για τη προσοχή σας

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
καταρχας θα σου που κι αλλα μελη, σχετικα.
εγω θα πω καλως να το δεχθεις, ελπιζω απο εκτροφεα, για να το χαρεις κι ολας.

Το λεπον:
ποσο ειναι το μικρο σε ηλικια; παιζει ρολο.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το Dog Center, απ' όσο ξέρω, είναι πετ σοπ και εισάγει παπυμιλλάδικα σκυλιά από τις ανατολικές χώρες και ενδεχομένως πουλάει και από εγχώριους Έλληνες παπυμιλλάδες. Θα σε συμβούλευα να διαβάσεις τα υπομνήματα από το φόρουμ για Εκτροφή, Αναπαραγωγή και Επιλογή. Επίσης θα σε συμβούλευα να ακυρώσεις την παραγγελία. Πάντα φιλικά, αλλά αν το κουτάβι δεν είναι από εκτροφέα, τότε θα μπεις σε πολλούς μπελάδες.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
δεν ειναι εκτροφεας. Ακυρωσε το αμεσως. Κανε το ΠΡΩΤΟ ΣΩΣΤΟ βημα, ειναι το πιο σημαντικο =). οτι θες, ειμαστε εδω και κυριως ειναι εδω ατομα που θα σου κανουν μονο καλο, δεν εχουν κανενα συμφερον και κανενα λογο να σου αραδιασουν ψεματα οπως μερικοι που αυτοαποκαλουνται εκτροφεις....

ολα θα πανε καλα!ακυρωσε το οσο ειναι καιρος και θα σε βοηθησουν οι πλεον σχετικοι και καλοι γνωστες για ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θελησεις! να σαι βεβαιος =)

Last edited:

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Σας ευχαριστώ πολύ... Γισ την ενημέρωση.. εννοείται πως θα την ακυρώσω... βασικά δεν του υποσχέθηκα τίποττα... απλώς του είπα οτι θα τον ξαναπάρω για να βρεθούμε... τίποτα παραπάνω.. ευχαριστώ.. οκ... πείτε μου λοιπον.. θέλω labrador.. Να στείλω μύνημα στο μέλος Amalthea?? ..μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον άλλον??

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Παρακολουθεις καιρο το φορουμ? Το μελος Amalthea χρησιμοποιει αλλο ονομα χρηστη εδω και λιγο καιρο.
Ειναι πολυ καλος εκτροφεας και θα σε βοηθησει πολυ με συμβουλες.

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Σήμερα το απόγευμα σας ανακάλυψα... Βασικά μου άρεσε ο τρόπος που προσεγγίζετε τα θέματα και απαντάτε... συγχαρητήρια.... Για αυτό και γράφτηκα.... για να ενημερώνομαι και να παρακολουθώ... θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να έλθω σε επαφή με την Amalthea ??

Σας ευχαριστώ και πάλι για την υποστήριξη σας και που μου ανοίξατε τα μάτια...

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
γενικα, ακυρωσε εσυ το σκυλι απο τον οθεος να κανει εκτροφεα ...και θα σου πουν κ ατομα που εχουν τη φυλη να σε ενημερωσουν για τα παντα ολα! Τι χαρα! Παιδια, μολις ενας ανθρωπος γλυτωσε ενα μεγαλο λαθος και θα κανει το σωστο! τι χαρα! ειδατε; κατι γινεται...σιγα σιγα μα θα μαθει ο κοσμος για τα παπι μιλ κ τους γειτονες που ζευγαρωσαν μπλα μπλα μπλα και θα το νικησουμε το βρωμοσυστημα.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Συγνωμη που θα επιμεινω αλλά εφοσον ανακαλυψες το φορουμ σημερα, από πού γνωριζεις τον Amalthea ?
Εχει σελιδα και μπορεις να τον βρεις εκει.
http://www.labradors.gr/

Gerasimos82

Well-Known Member
11 Ιουλίου 2010
126
0
Μου επισυνάψατε ένα Link στη 1η σας απάντηση μόλις είπα για dog center.. από εκεί διάβασα πως υπάρχει ένα μέλος Amalthea που εκτρέφει Labradors...

Δες τη συνομιλία πίσω ;)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
ΟΚ, συγνωμη για την ανακριση.
Ο Amalthea χρησιμοποιει πλεον το ονομα χρηστη
George A
Στειλε του ΠΜ ή επικοινωνησε με τα στοιχεια της σελιδας του που σου εδωσα.