Γειά σας, χθες το βράδυ μέχρι και σήμερα το πρωί το σκυλί δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό. Όλο το βράδυ τριγυρνούσε στο δωμάτιο και δεν ξάπλωνε. Το πρωί έφαγε το μισό και παραπάνω φαγητό του με ευκολία, πράγμα που δεν το κάνει και τόσο συχνα. Το μεσημέρι τον είχα αγκαλιά κ τον χάιδευα ενώ κοιμόταν κ παρατήρησα οτι όταν σταματούσα να τον χαι΄δεύω τιναζόταν και γύριζε το κεφάλι προς τη μεριά της πλατης και μετα παλι μπροτα ενω συχρονος τιναζε και τα ποδια του, καθε φορα με αποσταση 6-7 δευτερολεπτων. Αυτό γινοταν οποτε ξαπλωνε και ηρεμουσε. τωραειναι διπλα μου και του τριβω το κεφαλι εντονα για να κοιμηθει λιγο. Οταν καθυστερω ή μειωνω "ταχυτητα" πεταγεται παλι κ ξυπναει. Τον λυπαμαι τον καημένο. 3 φορες τσεκαρα την μυτη του για πυρετο, και τις 2 ήταν στεγνή. Υπαρχει καποια λυση για να ηρεμησει και να κοιμηθει επιτελους? αυριο φυσικα κτηνιατρο.
σορρυ που γραφω οπως να'ναι πληκρολογώ με το 1 χερι.
Διάβασα οτι depon βλάπτει το ηπαρ, οποτε το αποκλειω.
εχει ενα σπυρακι μποστα στο στηθος του και 2-3 φορες που τον χαιδεψα εκει κλαψουρισε.
υπαρχει κανενα φυσικο ηρεμιστηκο που μπορω α φτια΄ξω?
μηπως ειναι θυρεοειδής? δειτε στην φωτο τι πρησμενα που ειναι τα πλαινα του λαιμου του, αριστερα-δεξια. εχω δει ανθρωπους με θυροειδη κ ειναι καπως ετσι.. :]
σορρυ που γραφω οπως να'ναι πληκρολογώ με το 1 χερι.
Διάβασα οτι depon βλάπτει το ηπαρ, οποτε το αποκλειω.
εχει ενα σπυρακι μποστα στο στηθος του και 2-3 φορες που τον χαιδεψα εκει κλαψουρισε.
υπαρχει κανενα φυσικο ηρεμιστηκο που μπορω α φτια΄ξω?
μηπως ειναι θυρεοειδής? δειτε στην φωτο τι πρησμενα που ειναι τα πλαινα του λαιμου του, αριστερα-δεξια. εχω δει ανθρωπους με θυροειδη κ ειναι καπως ετσι.. :]
Attachments
-
83,6 KB Προβολές: 244
Last edited: