Τιναζει το κεφαλι του

georgep

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2010
85
0
Καλημερα σε ολους!Τρεις μερες τωρα τιναζει συχνα το κεφαλι του γνωριζει κανεις αν αυτη η κινηση εχει σχεση με τα αυτακια τιυ σκυλου?

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Αν το τινάζει δεξιά-αριστερά, δηλαδή όπως μου είχε πει ο γιατρός μου "σαν καμπάνα", ή πονάνε τα αυτιά ή έχει φαγούρα.
Και στις δύο περιπτώσεις έλεγχος από τον γιατρό για ωτίτιδα.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
το κανει κι εμενα η Λεηλα αυτο απο την πρωτη στιγμη...και την ειδε γιατρος αλλα δεν βρηκε κατι. Παιζει να ειναι ψυχολογικο η μπα;πχ ενδειξη στρες; γιατι εχω δει οτι το κανει ολο κ λιγοτερο αλλα συνεχιζει να τιναζει δεξια αριστερα το κεφαλακι της.

10 Σεπτεμβρίου 2010
23
0
42
Ηλιούπολη Αττικής
Δες τα αυτιά του σκύλου αν είναι βρώμικα. Αν ναι καθαρισέτα με βαμβάκι και δεσ αν μυρίζουν άσχημα και αν πιέσεις το αυτί εκεί που αρχίζει το κρανίο αν πονάει το σκυλί. Αν πονάει και μυρίζουν σίγουρα είναι ωτίτιδα. Μεγάλη προσοχή στην περίπτωση αυτή γιατί το σκυλί μπορεί να πάθει ωτίτιδα από μικρόβιο αλλά και αν μπήκε κάτι μέσα. Πήγαινε το στον κτηνίατρο ακολούθησε ότι αγωγή σου δώσει και κάθε εβδομάδα τουλάχιστον επιθεώρηση και καθαρισμός αυτιών.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
δεν μιλουσαμε για τζοκερ καλυτερα?την πατησαμε!παλι!με μυρωδιες μην περιμενεις να βγαλεις ακρη ,πηγαινε σε γιατρο.οπως επισης αν το πατησεις κ ποναει...του καπονε ουτε μυριζουν ουτε πονανε οταν τα παταω.απλα δειχνει μια ιδιαιτερη ευχαριστιση οταν παω να τον χαιδεψω στα αυτια!εκτος αυτου εχει γεμισει πληγες δεξια κ αριστα,πισω ακριβως απο το αυτι....γμτ.....

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο δικος μου τιναζει συνεχως τα αυτια,διωχνει το στρες ή οταν ξυπναει.
Οταν εχει ωτιτιδα,δε δειχνει να ποναει και η μυρωδια εξαρταται απο ποσο σοβαρη ειναι η ωτιτιδα.Εγω το καταλαβαινω,γιατι το αυτι γεμιζει βρομιες μεσα σε 2 μερες λες κι εχω να το καθαρισω κανενα μηνα.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι για ωτίτιδα μοιάζει..
Κοίταξε αν μυρίζουν..(σαν ξινισμένο τυρί).
Ανάφερε το στον κτηνίατρο γιατί σίγουρα η ενόχληση υπάρχει και από όποια αιτία και αν προέρχεται πρέπει ο κτηνίατρος να το φροντίσει.

p.s Κοίταξε αν έχει τσιμπούρι.