Τι βαθμό θα βάζατε στο dogforum ?

Τι βαθμό θα βάζατε στο dogforum ?

• Καθόλου καλά . Πολλοί διακπλητισμοί μεταξύ των μελών , μη τεκμηριωμένες απόψεις

Votes: 1 5,6%
  • Μέτρια . Μή τεκμηριωμένες απόψεις , γενικόλογα

Votes: 2 11,1%
  • Καλά . Καλά άρθρα , ενδιαφέρουσες απόψεις

Votes: 2 11,1%
  • Πολύ καλά !!! Ενδιαφέροντα άρθρα - απόψεις , σωστή καθοδηγηση

Votes: 8 44,4%
  • Άριστα !!!Με καλύπτει πλήρως

Votes: 5 27,8%

• Total voters
    18

Status
Κλειδωμένο θέμα

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Καλησπέρα ,
Νομίζω δεν υπάρχει ανάλογο θέμα και θα ήταν ενδιαφέρον ( πιστεύω θα βοηθούσε και τους διαχειριστές του forum ) να δουμε τα δυνατά σημεία του dogforum αλλά και εκείνα που μας ενοχλούν ..
Εκτός της δημοσκόπησης καλό θα ήταν να γράψουμε και δικά μας σχόλια

Last edited:

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Πέρα του ότι δεν θα είχα κάν το σκύλο μου αν δεν υπήρχε το dogforum, δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω και με τίποτα στις ανάγκες του (κυρίως την Αμαλία ζάλιζα :-| ). Με βοήθησε πάρα πολύ στο ξεκίνημα για το τι πρέπει να κάνω.

Και όχι μόνο αυτό αλλά νομίζω ότι αν δεν μου είχαν πει τα παιδια 2-3 πραγματάκια πριν αποφασίσω να βρω το σκύλο μου, σίγουρα δεν θα ζούσε τόσο ευτυχισμένος όσο τώρα (πχ θα έμενε και θα κοιμόταν στην αυλή και όχι μέσα στο σπίτι).

Φυσικά το φορουμ δεν μπορεί να σου τα δώσει όλα σαν μασημένη τροφή, πρέπει να σκεφτεσαι και εσύ λίγο.

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Σε κάποια forums κατά καιρούς υπάρχουν κάποιοι ειδήμονες σε ένα αντικείμενο και επικεντρώνοντας σε μία θεματική ενότητα δέχονται ερωτήσεις απο τα άλλα μέλη.
Θα μπορούσε και εδώ να καλεστούν κάποιοι επαγγελματίες του χώρου ( εκπαιδευτές , εκτροφείς , pet shop πωλητές κτλ... ) και να δεχτούν κάποιες ερωτήσεις πάνω σε αυτό που εξειδικεύονται.
Πιστεύω θα ήταν πολύ καλό για όλους..

Π.χ ανακοίνωση
στις 10/10/2010 ο εκπαιδευτής κ. Τυρανόπουλος θα βρεθεί στο forum απο τις 11.00 έως τις 12 και θα δεχτεί ερωτήσεις απο τα μέλη live .
Ή να του έχουν αποσταλεί ερωτήσεις απο τα μέλη και να τις απαντήσει...

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Ναι αλήθεια?:)
Σκοπός είναι εάν υπάρχουν νέες ιδέες απο τα μέλη να δημοσιευτούν ώστε να απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο τις συζητήσεις απο εδώ .
Όπως επίσης και εάν βλέπουν κάτι αρνητικό να ειπωθεί ώστε ίσως να ακουστεί απ τους αρμόδιους και να διορθωθεί .
Δεν σημαίνει πως θα γίνουν ..απλά να αναφερθούν..
Πάντως η ιδέα μου για online συζητήσεις με επώνυμους ειδικούς σε κάποιο κλάδο της κυνοφιλίας πως σας φαίνετε ?

Ναι καλη ειναι.. Αλλα το φορουμ δεν εχει chat .. οποτε με τα μηνυματα δε νομιζω οτι θα δουλευε.
Ναι το ξέρω αλλά θα μπορούσε να γίνει με ερωτήματα απο τα μέλη που θα συγκεντώνονταν και θα αποστέλονταν στον προσκεκλημένο και θα τα απάνταγε .
Ή Να ανοιχτεί μία υποκατηγορία να χαιρετάει ο προσκεκλημένςο να μας έλεγε ποιος είναι και μετά τα μέλη να ποστάρανε ερωτήσεις απο αυτές ο admin θα αφαιρούσε τις εκτός θέματος και θα άφηνε τις άλλες για απάντηση.
Όπως γίνεται πάνω κάτω και τώρα μόνο που το κεντρικό πρόσωπο στο οποίο θα απευθύνονταν οι ερωτήσεις θα ήταν 'ενας ο οποίος θα είχε και την άμεση βοήθεια του admin

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Σε 28 σελλιδες Αλεξανδρε, εκανες ερωτησεις χθες και ακρη δεν βρεθηκε και το θεμα κλειδωθηκε...και μπηκαν και εκπαιδευτες μεσα...
νομιζω οτι δεν ειναι λειτουργικο αυτο που ζητας...
Σε ποια ερωτηση να επικεντρωθει ο Εκπαιδευτης οταν αυτες θα πεφτουν βροχη και δεν θα υπαρχει συγκεκριμενο θεμα?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πάντως η ιδέα μου για online συζητήσεις με επώνυμους ειδικούς σε κάποιο κλάδο της κυνοφιλίας πως σας φαίνετε ?

Εννοείς οι επαγγελματίες που υπάρχουν ήδη στο forum να γράφουν επώνυμα?
Σε τι θα βοηθούσε αυτό πάρα πάνω?
Αν και δεν απαγορεύεται.. ο κάθε ένας μπορεί να γράψει με το προσωπικό του όνομα αν θέλει..

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Αν οι συζητήσεις δεν είναι εφικτές (το οποίο μ αρέσει σαν ιδέα) ίσως θα γινόταν να γράφουν κάνα άρθρο-συμβουλές σχετικά με τον τομέα του ο καθένας!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αυτο που ζητας θα μπορουσε να γιναι Live...οχι απο forum....ζωντανα σε καποιο χωρο, οπου θα υπηρχε ομιλια με συγκεκριμενο θεμα, ερωτησεις και τελος ανοιχτη συζητηση...

ο Αλεξανδρος θελει ζωντανο διαλογο....κι αυτο νομιζω σε forum δεν γινεται....
Αρθρα νομιζω υπαρχουν ηδη...

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Προσέξτε ένα παράδειγμα .
Καταρχάς ο admin θα άνοιγε κάτι σαν προσκλητήριο σε επαγγελματίες του χώρου που θα ήθελαν να μιλήσουν επώνυμα για κάποιο θέμα.
Οι επαγγελματίες θα δήλωναν συμμετοχή .
Θα υπήρχε ένα πρόγραμμα και θα έβγαινε αναγγελία απο το φόρουμ.
" Στις τάδε του μήνα και ωρα τάδε ο καταξιωμένος εκπαιδευτής κουκουρούκου θα απαντήσει για 30 λεπτά σε ερωτήσεις των μελών σχετικά με το θέμα της περιόδου προσαρμογής του κουταβιού στο καινούργιο περιβάλλον."
Θα ξεκίναγε αυτός θα έγραγε 2 παραγράφους πάνω στο θέμα και μετά θα πέφταν 10 ερωτήσεις . Ο ειδικός θα απάνταγε σε κάποιες απο αυτές . και ουτο κάθε εξής

Γίνεται και το έχω δει να γίνεται σε forum . ok το έχω δει με chat αλά μπορεί να λειτουργ'ησει και εδώ.
Επίσης ένας επαγγελματίας που πιθανόν να γράφει ήδη εδώ θα έδινε απαντήσεις σε θέματα που τα έχει δουλέψει ο ίδιος

Last edited:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Αρα προς τι η δημοσκοπηση για το ποσο καλο η κακο ειναι το φορουμ?
Εσενα ο καημος σου ειναι οι εκπεδευτες,καπως αλλιως θα επρεπε να το θεσεις.

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
Αρα προς τι η δημοσκοπηση για το ποσο καλο η κακο ειναι το φορουμ?
Εσενα ο καημος σου ειναι οι εκπεδευτες,καπως αλλιως θα επρεπε να το θεσεις.
Όχι αυτό που λέω είναι μία ιδέα . Ο καθένας μπορεί να πεί την δική του .

Προτάσεις μπορείς να κάνεις εδώ: Κανονισμοί , σχόλια & προτάσεις
Είναι μία δημοσκόπιση ώσον αφορά το πόσο καλύπτονται τα μέλη απο το περιεχόμενο και σαν συμπλήρωμα εάν θέλουν ν α το αιτιολογήσουν , είτε μέσω παραδειγμάτων έίτε μέσω προτάσεων

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Είναι μία δημοσκόπιση ώσον αφορά το πόσο καλύπτονται τα μέλη απο το περιεχόμενο και σαν συμπλήρωμα εάν θέλουν ν α το αιτιολογήσουν , είτε μέσω παραδειγμάτων έίτε μέσω προτάσεων
ωραια...και η Αλεξια ως Mod σου λεει να κανεις τη προταση σου στο σωστο σημειο....καθοτι το forum εχει κανονες...

alexander_the_great

Banned
Banned
10 Σεπτεμβρίου 2010
56
0
ωραια...και η Αλεξια ως Mod σου λεει να κανεις τη προταση σου στο σωστο σημειο....καθοτι το forum εχει κανονες...
Καλά τι επίθεση είναι αυτή !!!!!!
Πώς κάνετε έτσι . Κοιτάξτε λίγο το περιεχόμενο και όχι το περιτύλιγμα.
Αν ανήκει σε κάποια άλλη κατηγορία ας μεταφερθεί..

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.310
Μέλη
20.071
Νεότερο μέλος
Λάμπρος Φαλάρης