Τι διατροφή ακολουθείτε;

Τι διατροφή ακολουθείτε

• Ξηρά τροφή

Votes: 63 58,3%
  • Barf

Votes: 13 12,0%
  • Μαγειρευτά

Votes: 4 3,7%
  • Λίγο απο όλα

Votes: 28 25,9%

• Total voters
    108

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ας κάνουμε ένα "τσέκ" τι διατροφή κάνουμε στα σκυλιά μας

πολλοί απο εμάς δίνουν λίγο απο όλα για διάφορους λόγους

αν κάποιοι ταίζουν κυρίως μία απο τις 3 και αραιά και πού κάποια απο τις άλλες δύο καλύτερα να δηλώσουν αυτή που κάνουν κυρίως

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
μετά θα βάλω δημοσκόπηση αν κάποιος που δίνει barf έχει το παραμικρό πρόβλημα ...........

tomsitas

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2011
783
48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ
μαγειρευτο φαγητο κατα 99% , αποξηραμενη γαλοπουλα οταν ειμαστε μακρια απο το σπιτι για μερες
Δεν ειναι καθολου λαιμαργος και δεν ζηλευει ,
Την ωρα που η οικογενεια μας τρωει βγαινει διακριτικα στο μπαλκονι απο μονος του
Δεν τρωει κροκετες , παροτι δοκιμασα 4 διαφορετικες μαρκες
Δεν τρωει λουκανικα , δεν θελει να βλεπει γαλα , αλλα του αρεσει το γιαουρτι
Αρνειται να φαει οποιοδηποτε αλλαντικο (μορταδελα,σαλαμι αερος ) εκτος απο φιλετο γαλοπουλα βραστη κομμενη σε μικρα καμματια
Τρελαινεται με το βρασμενο συκωτι και την πιτα γυρο ,(χιουμορ... την προτιμαει χωρις τζατζικι ...)
Τρωει γαυρο και εχει φαει και φακες .....
Τα παιδια μου τον εκδαιδευουν με μικρα μπισκοτακια διαιτης ,οπως μας προτεινε ο κτηνιατρος μια και ολα τα αλλα κλασσικα snacks δεν τον ενδιαφερουν καθολου.

Ειναι βολικος , μια και μικροσωμος (7,8 kg) και μαγειρευουμε μια φορα στης 3 μερες για να μην μενουν στο ψυγειο τα φαγητα του.

Last edited:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εγώ δίνω barf συνέχεια όταν έχω γιατί δίνω απο δικά μας κρέατα(κοτόπουλο-κατσίκι-μοσχάρι) μαζί με πολτό ωμών λαχανικών(στάνταρ καρότο και σκόρδο) με ελαιόλαδο
τον υπόλοιπο καιρό δίνω στάνταρ ένα ωμό αυγό την εβδομάδα
μία φορά ωμά ψάρια(σαρδέλες κυρίως και σολωμό που και που)
μία φορά τυρί ή γιαούρτι και φρούτα (κυρίως μήλα)
όποτε τρώμε κρεατικά και μένουν τα ξεπλένω και τα δίνω (τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα)
και στις υπόλοιπες φορές δίνω ξηρά χωρίς δημητριακά

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Μαγειρευτό. Μία φορά την εβδομάδα αυγό και τόνο. Γιαούρτι όποτε τρώω θέλει και εκείνος όταν του δίνω δικό του ούτε που να το δεί. Τρελλαίνεται για φουαντρέ. τρώει με ευκολία ζαμπον και γαλοπούλα. Τρελλαίνεται για τυριά.

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μιας και το αναλυετε,

ξηρα 7/7,3 φορες κιμα κοτοπουλο (στηθος,μαγειρευτο),2 φορες αυγο (βραστο),1 γιαουρτι,1 συκωτια-καρδιες (βοδινα).

σολωμελαιο και σπανια καμια μπανανα για να το παιζει πιθηκος.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ξηρα συνηθως αναμειγμενη με τα παντα!
αμα εχω φακες ανακατευω και φακες,φασολακια,αρακα.
κεφιρ η γαλα η γιαουρτι στη μικρη καπιες φορες,
2 αυγα τη βδομαδα και στους δυο.
1 φορα ψαρια συνηθως τονο
απο ομα συνηθως μεγαλα κοκκαλα με τα λιπακια τους κ οτι αλλο εχω παρει αλλα οχι συνεχεια
α μαγειρευτο τρωμε στηθος κοτα.-και για την εκπαιδευση

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ξηρά τροφή!
Με γιαούρτι,αυγό,κεφίρ,ιπποφαές,σολομονέλαιο,milbemax:cuniaoo:,τυρί τριμμένο,κιμά,κοτόπουλο φιλέτο κ.α.

Ξηρά τροφή...

Αν και σε λίγο θα αισθάνομαι ...μοναξιά, απ' ότι βλέπω
Χαχαχα θεός!:D:paja1:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.179
3.020
ΑΤΤΙΚΗ
μαγειρευτό + ξηρά+ κόκκαλα (κυρίως για τα δόντια)
κοτόπουλο, αρνί, κιμάδες (κοτόπουλο+μοσχαρίσιο), πατσά,συκώτι ανα 15 μέρες, σαρδέλες, τόνο, σολομό (άμα βρω καμιά προσφορά...)
ρύζι, μακαρόνια (όταν ξεμένουν απο εμάς)... λαχανικά(κολοκύθι, μπρόκολο,καρότο,σέλινο,σπανάκι), φρούτα(μήλο, αχλάδι, μπανάνα),
γιαούρτι (1 κουταλιά σχεδόν κάθε μέρα), σολομέλαιο, 1 βραστό αυγό την εβδομάδα, τυρί (για μεζεδάκια...), λουκανικάκια (ως σχολικό βοήθημα .....).....:)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
δοκιμασα barf αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος,λιγο η γαστρεντεριτιδα,λιγο μια ξηροδερμια που εμφανισε,λιγο τα κοπρανα σαν πετρα(σφιγγοταν τοσο που πονουσα εγω:D ) και πολυ η συνεχης ανησυχια μου για τυχον λοιμωξεις...τα παρατησα.Πλεον τρωει ξηρα ,καποες φορες οτι περισσευει απο τραπεζι ενω απο την barf κρατησα μονο τα φρουτα,λαχανικα,γιαουρτι,λαδι ,ωμα αυγα( απο το χωριο βεβαιως βεβαιως) και κανενα κοκκαλο μοσχαριου που και που ωμο (κατεψυγμενο ομως για κανενα μηνα) .
Πιστευω οτι αυτη η διαιτα του παει.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
επειδή βλέπω δίνουν κάποιοι κεφίρ-να υποθέσω ότι το φτιάχνετε μόνοι σας? αν όχι ,έχω αποικίες για υιοθεσία (είναι πολύ απλό και δεν κοστίζει τίποτα)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εγώ ψήφισα λίγο απόλα, γιατί προς το παρόν λόγω έλλειψης καταψύκτη και λόγω ευκολίας, δίνω ξηρά και καμιά φορά μαγειρευτό που του φτιάχνει η μάνα μου που "τον λυπάται" ή διάφορα αποφάγια δικά μας. Θα ήθελα όμως να δίνω κυρίως barf.

Κοκόνη, εγώ θέλω κεφίρ, να μην ξεχάσουμε στην επόμενη συνάντηση. (Θέλω και οδηγίες όμως.....)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.084
Νεότερο μέλος
Marlen48