Τι είναι τούτο πάλι?

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
34
Κομοτηνή
Δεν ξέρω παιδιά τι είναι αυτό για αυτό θα το περιγράψω όσο πιο καλά μπορώ..

Τώρα τελευταία έχω παρατηρήσει πως κάποιες φορές η σκύλα μου αρχίζει και κάνει μια περίεργη κίνηση κουνώντας μπρος και πίσω το κεφάλι της..σαν να θέλει να βγάλει κάτι

Ο ήχος που βγάζει είναι παρόμοιος με αυτόν που βγάζουμε εμείς οι άνθρωποι όταν ετοιμαζόμαστε(συγνώμη κιόλας) να ανεβάσουμε το φλέμα και μετά να το φτύσουμε..

Λέτε να φταίει κάτι?
Η τροφή ίσως?
Έχει καμιά αλλεργία..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εγώ θα υποψιαζόμουν Kennel cough, διότι το χαρακτηριστικό σύμπτωμα της λοιμώδους τραχειοβρογχίτιδας είναι ο παρατεταμένος ξηρός βήχας, που ακούγεται σαν να έχει κολλήσει κάτι στο λαιμό του σκύλου.
Μια επίσκεψη στον κτηνίατρο θα σου λύσει την απορία.:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
εμένα μου ακούγεται σαν αναγούλα-στα πρόθυρα εμετού-σαν να έφαγε εκείνα τα χόρτα που τρώνε για να κάνουν εμετό

beauty

Member
27 Αυγούστου 2008
18
0
κοζανη
ή μπορει αν καταπιε κατι σκληρο ισως κατι αιχμηρο οπως κομματι απο κοκαλακι, τραυματησε τον λαιμο κ το ενοχλει

Diogenes

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
155
0
34
Κομοτηνή
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..

Δεν νομίζω να έφαγε κανένα κοκαλάκι και να της κάθισε γιατί το παθαίνει και σε άκυρες στιγμές..

Θα συμφωνήσω ότι μοιάζει με τραγχειοβρογχίτιδα γιατί και εγώ το είχα πάθει και έχει ως συνέπειο την παλινδρόμηση φαγητού.. Την έχω δει να κάνει αυτόν τον ήχο και να κάνει εμμετό..

Από εκεί και πέρα είτε θα έχει πληγή είτε θα είναι άρρωστη

Εγώ θα την πάω στον κτηνίατρο πάντως μία από αυτές τις μέρες..

Αλλά εάν είναι άρρωστη γιατί να γίνεται σχετικά σπάνια?

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
μηπως ειναι αναστροφο φτερνισμα? Ο Φοιβος το πάντα μετα τον εμετο. Για το κινηση νε το κεφαλι... δεν ξερω. Ποσο συχνα το κανει? Κανει εμετο μετα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87