xritaki Well-Known Member 7 Ιουνίου 2008 1.724 1 2 Οκτωβρίου 2008 #21 Σορυ που χαλαω τη συζητηση αλλα υπαρχει τυπος σκυλου που λεγεται αμ φενστερ? Ρε φρεντσι που εισαιαι. Αυτο δε σημαινει "στο παραθυρο"
Σορυ που χαλαω τη συζητηση αλλα υπαρχει τυπος σκυλου που λεγεται αμ φενστερ? Ρε φρεντσι που εισαιαι. Αυτο δε σημαινει "στο παραθυρο"
kokoni Well-Known Member 6 Αυγούστου 2008 10.349 97 17 earth 2 Οκτωβρίου 2008 #22 xritaki said: Σορυ που χαλαω τη συζητηση αλλα υπαρχει τυπος σκυλου που λεγεται αμ φενστερ? Ρε φρεντσι που εισαιαι. Αυτο δε σημαινει "στο παραθυρο" Click to expand... \ πές μου πώς κάνεις πλάκα πές μου πως κάνεις πλάκα
xritaki said: Σορυ που χαλαω τη συζητηση αλλα υπαρχει τυπος σκυλου που λεγεται αμ φενστερ? Ρε φρεντσι που εισαιαι. Αυτο δε σημαινει "στο παραθυρο" Click to expand... \ πές μου πώς κάνεις πλάκα πές μου πως κάνεις πλάκα
mitsakos Well-Known Member 3 Φεβρουαρίου 2008 273 0 3 Οκτωβρίου 2008 #23 giorgos kriti said: Σκυλοι φονιαδες ΔΕΝ υπαρχουν.... σκυλοι καλοι κυνηγοι ναι, δυνατοι και προστατευτικοι ναι αλλα οχι φονιαδες... μονο βλακες αφεντικα υπαρχουν Click to expand... χαιρομαι που το βλεπει κ αλλος αυτο το πραγμα
giorgos kriti said: Σκυλοι φονιαδες ΔΕΝ υπαρχουν.... σκυλοι καλοι κυνηγοι ναι, δυνατοι και προστατευτικοι ναι αλλα οχι φονιαδες... μονο βλακες αφεντικα υπαρχουν Click to expand... χαιρομαι που το βλεπει κ αλλος αυτο το πραγμα