Τι μπορεί να είναι;

ΓαβΓαβ

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2017
39
77
39
Γειά σε όλους,
Καθώς ο Άρης μεγαλώνει νομίζω έχω αποκτήσει μια εμμονή να τον ψάχνω και να τον παρατηρώ και να αγχώνομαι... Πολύ και με το παραμικρό. Σήμερα όπως τον χαϊδεύα ψηλάφισα με το χέρι μου στη μέση της κοιλιάς του κάτι σαν λιπωμα όχι μεγάλο, θα μπορούσε να είναι και από ερεθισμό του δέρματος και το σημείο ήταν σαν να είχε κολλήσει ρετσινι η μέλι ή κάτι κολλωδες. Τον εξέτασα από κοντά, είναι περίπου τρία τέσσερα εκατοστά, κόκκινο, έχει χάσει ελάχιστες τρίχες, βλέπω δύο μικρά σημαδάκια και είναι κάπως εξογκομενο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι από μέσα η από έξω. Αφήνω κάποιες φωτογράφιες που τράβηξα. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να είναι κι αν πρέπει να ανησυχήσω; ντρέπομαι να πάρω τον γιατρό του γιατί τώρα τελευταία τρέχω συνέχεια τον σκυλο στον γιατρό για το παραμικρό. Είναι έντεκα χρόνων... Ελπίζω να καταλαβαίνετε... Όσο μεγαλώνει το κάθε τι μου φαίνεται μεγάλο κι επικίνδυνο. Θα εκτιμούσα την συμβουλή σας. Ευχαριστω

Attachments

Maria-ira

Well-Known Member
30 Μαϊου 2018
78
264
38
Θεσσαλονικη
Γιατι να ντρεπεσαι να μιλησεις στον κτηνιατρο;
Για αυτο δεν ειναι;
Επικοινωνησε μαζι του να σου εξηγησει τι ειναι και να ηρεμησεις!

setterxazo

Member
10 Σεπτεμβρίου 2013
8
1
Σε νιώθω απόλυτα, η δικιά μου είναι 9 και χάνω τον ύπνο μου ανησυχώντας για το παραμικρό, που εν τέλει δεν είναι τίποτα. Η κτηνίατρος μας πιστεύει ότι είμαι παρανοϊκή... Επειδή έχουμε περάσει μύκητες, θα σου έλεγα να μην τρελαίνεσαι φαίνεται απλά ερεθισμένο το δέρμα, παρατήρησε αν ξύνεται στα συγκεκριμένα σημεία και τα γλύφει. Μπορείς να πλύνεις τα σημεία αυτά τοπικά με Hibitane scrub και αν δεις ότι δεν περνάει η κοκκινίλα να τον πας στον κτηνίατρο, μήπως χρειαστεί να σου πάρει ξέσμα για καλλιέργεια.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Αν ντρέπεστε να μείνετε με τις ντροπές σας!

Μπορεί να είναι από απλό ερεθισμένο σημείο μέχρι ογκίδιο!

Σε άγχωσα αρκετά για να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο?

ΓαβΓαβ

Active Member
21 Δεκεμβρίου 2017
39
77
39
Αν ντρέπεστε να μείνετε με τις ντροπές σας!

Μπορεί να είναι από απλό ερεθισμένο σημείο μέχρι ογκίδιο!

Σε άγχωσα αρκετά για να πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο?
Δεν τον γλιτώσαμε τον γιατρό τελικά γιατί ανησυχούσα πολύ. Και δεν γλιτώσαμε και την αντιβίωση. Είναι ψώρα. Απλά δεν έχει εξαπλωθεί ακόμα κι είναι μόνο εκεί. Έκανε μια ενεσουλα. Θα πάρει αντιβίωση για δεκαπέντε μέρες και θα ξαναπάμε να τον δει και ίσως για δεύτερη ένεση. Τώρα που το έξυσε ο γιατρός φαίνεται πολύ άσχημο αλλά μου εξήγησε πως δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον.