Τι τροφή να πάρω;


antonis1980

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2010
61
0
Γεια σας εχω ένα σαμογιεντ 5 μηνών αλλα τελικά εχω μπερδευτεί δεν ξερω τι τροφή να του πάρω, Μπορείτε να με βοηθήσετε? Θέλω να του δίνω καλή τροφή αλλα όχι και πανακριβη βλέπετε υπαρχουν δυσκολίες. Ευχαριστώ.....
 


Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα στο forum να ψάξεις.
Σίγουρα θα βρεις.

Τώρα από προσωπική εμπειρία, στο δικό μου σκυλί είχε κάτσε καλά η Nutram,η οποία είναι οικονομική.
 


sofakik

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
125
0
θεσσαλονικη
γεια σου γεια σου!!η δικη μου αποψη, αν και δεν ξερω και παρα πολλα, ειναι οτι τουχαλιστον μεχρι τον πρωτο χρονο ζωης των μικρων μας φιλων πρεπει να δινουμε αρκετα καλη τροφη για να αναπτυχθει καλα...εγω εναλλασσω ρογιαλ κανιν και χιλς και αυτο γιατι βαριεται!! ειναι και απαιτητικη! 3 κιλα περναμε περιπου ενα μηνα και κοστιζουν 22 ευρω!! δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικη η τιμη.... και οταν χρονισει θα μειωθει το κοστος....ε?
 


Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.711
3.884
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
εγω εναλλασσω ρογιαλ κανιν και χιλς και αυτο γιατι βαριεται!! ειναι και απαιτητικη!
Μην αλλάζεις συχνά τροφές και όταν το κάνεις, η αλλαγή πρέπει να είναι σταδιακή. Τι θα πει βαριέται; Μην την κακομαθαίνεις!
 


kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sofakik Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω εναλλασσω ρογιαλ κανιν και χιλς και αυτο γιατι βαριεται!! ειναι και απαιτητικη!
Έχουμε τεραστια ανάλογη θεματολογία στο forum μπορείς να διαβάσεις και να ενημερωθείς.

Πάντως από τα λίγα που διάβασα.. σε εκπαιδεύει μία χαρά.
 






Jimbo13fe

Active Member
31 Ιουλίου 2010
29
0
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα την Orijen, αν και λίγο ακριβή, η οποία κατ' εμε είναι η καλύτερη τροφή ever. Πάντως οποία και να διαλέξεις, να προσεξεις στα συστατικά, πρώτα να γράφει κάποιο είδος κρέατος( πχ κοτόπουλο ή μοσχάρι) και όχι καλαμπόκι ή κάποιο αλευρο.
 


lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.510
749
Ξεσσαλονικη!!!
εγω θα σου προτεινα,οποια τροφη κ να παρεις,να συμπληρωνεις με λιγο κανονικο κρεατακι καθημερινα η οσο μπορεις.επισης ,οπως σου ειπαν κ τα παιδια παραπανω,υπαχουν πολλα παρομοια θεματα που μπορεις να ενημερωθεις.πολυ πολυ συντομα μονο,θα σου πω οτι η καλυτερη τροφη ειναι αυτη που θα ταιριαξει στο ζωο μας.τα αστερια κ οι σουπερ τροφες για τα ματια τα δικα μας.μετα απο καποιο σημειο ,ολες οι τροφες ειναι καλες.μην παρεις κ απο σουπερμακετ,κοιτα καποια γενικα καλη κ μπορεις να πραξεις οπως σου ειπα παραπανω.συμπληρωματα πο κοτοπουλο ,μοσχαρι,κουνελι,κτλ....