Εμενα μου εχουν φερει και Westie 1.5 ετων για το πρωτο στριππινγ!!! (ελεγαν οτι δεν ηξεραν οτι χρειαζονται κατι τετοιο- νομιζαν οτι απο μονα τους ειναι ετσι οπος " τα βλεπουμε στις φωτογραφιες"!!!)Αφού είναι 6,5 μηνών θα έχει κάνει το πρώτο stripping υποθέτω. Και μάλλον έχει αλλάξει τα δόντια.
Στην πρώτη φωτο η δικιά μου είναι 2,5 μηνών
View attachment 6048
και στην δεύτερη 6,5
View attachment 6049
Αφαιρείς με το χέρι της νεκρές τρίχεςΤ
Αλεξια τι ειναι stripping?
Ξαναδιάβασε το μάθημαΑν αγαπας τα ζωακια-σκυλια δεν τα διαχωριζεις σε σκυλια απο πετ σοπ
και σε σκυλια απο εκτροφεα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Δεν προκειται ποτε να σταματησουν τα πετ σοπ να πουλανε σκυλια-ζωακια.
Απλα αγοραζοντας τα ,τα σωζεις, και κανεις το σταυρο σου να σου ζησουν οσο παει.
Απλα αγοράζοντας τα εν γνώσει σου της όλης κατάστασης είσαι συνυπεύθυνος. Όσο υπάρχει ζήτηση τόσο θα συνεχίζεται η κουταβοπαραγωγή. Απλά ενισχύεις τα puppy mills!Αν αγαπας τα ζωακια-σκυλια δεν τα διαχωριζεις σε σκυλια απο πετ σοπ
και σε σκυλια απο εκτροφεα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Δεν προκειται ποτε να σταματησουν τα πετ σοπ να πουλανε σκυλια-ζωακια.
Απλα αγοραζοντας τα ,τα σωζεις, και κανεις το σταυρο σου να σου ζησουν οσο παει.
Δεν διαχωρίζονται τα σκυλιά, αλλά οι άνθρωποι σε αυτούς που τα σέβονται (σοβαροί εκτροφείς) και σε αυτούς που τα βλάπτουν (κουταβοπαραγωγοί).Αν αγαπας τα ζωακια-σκυλια δεν τα διαχωριζεις σε σκυλια απο πετ σοπ
και σε σκυλια απο εκτροφεα. .
Όχι όσο συνεχίζουν να έχουν πρόθυμους πελάτες που θα αγοράζουν κουτάβια από αυτούς!Δεν προκειται ποτε να σταματησουν τα πετ σοπ να πουλανε σκυλια-ζωακια.