Το γαλλάκι μου κουτσαίνει :(

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Παιδιά καλησπέρα σήμερα το πρωί που σηκώθηκα ο μικρός δεν είχε πολλή όρεξη και καθόταν στο κρεβάτι του... Δεν έδωσα πολλή σημασία γιατί το κάνει συχνά να "χουζουρεύει". Όταν σηκώθηκε είδα ότι δεν πάταγε καθόλου το πίσω ποδαράκι του και πήγα να ντυθώ να τον πάω στον κτηνίατρο αμέσως αλλά μόλις πήγα να του βάλω το λουρί είδα ότι το πατούσε κανονικά... Σκέφτηκα ότι θα ήταν κανα μούδιασμα και τον έβγαλα βόλτα όπου και πάλι το πατούσε... Τώρα όμως που γυρίσαμε σπίτι δεν το πατάει καλά... Έφαγε κανονικά με όρεξη αλλά τώρα είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του και δε φαίνεται πολύ καλά...

Στις 5μιση που ανοίγει ο κτηνίατρος θα τον πάω, μπορώ να κάνω κάτι μέχρι τότε? Φαίνεται να πονάει γιατί μόλις πήγα να του ακουμπήσω το ποδαράκι του πήγε να με "δαγκώσει".

Λογικά έχει πρόβλημα γιατί το είχε πάθει και πριν μερικούς μήνες που ήταν στους γονείς μου... Τον είχαν πάει στο γιατρό και τους είπε απλά να του δίνουν ένα χάπι για 5 μέρες (δε θυμούνται ποιο από "b" άρχιζε) και αν ξαναεμφανιστεί να του πάρουν βιταμίνες... Δεν το ήξερα, τώρα μου το είπαν που τους είπα για το πρόβλημα... Περιττό να σας πω ότι μου έχουν ανάψει τα λαμπάκια με τόσο ανεύθυνη (πιστεύω) αντιμετώπιση......

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
τι ειχε παθει τοτε οταν τον ειχαν παει οι γονεις σου στον γιατρο??τι ειχε το σκυλι?
Έλα μου ντε... Το έπαθε Κυριακή απόγευμα μου είπαν και πήραν τηλ τον κτηνίατρο ο οποίος και τους είπε να πάρει αυτό το χάπι και τον πάνε την επομένη να τον δει... Τότε όμως περπατούσε κανονικά και τους είπε απλά να συνεχίσουν το χάπι για 4 ακόμα μέρες και αν το ξαναπάθει να του πάρουν κάτι βιταμίνες για τα οστά και τις αρθρώσεις! Αυτό και μόνο αυτό...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Κοιτα,επειδη το γαλλικα εχουν καποιες ιδιαιτεροτητες και πολλα προβληματα,να πας σημερα κιολας σε αλλο γιατρο οπωσδηποτε και να κανετε ακτινογραφιες...Ισως να μην ειναι πονος απο το ποδι, και αυτο να ειναι αφορμη για κατι πιο σοβαρο στη σπονδυλικη στηλη.Μην του επιτρεπεις να πολυκινειται,για την ακριβεια αν μπορεις να τον κρατας και ακινητο ακομα καλυτερα.

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Ακίνητο τον κρατάω και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αφού κι από μόνος του δεν πολυσηκώνεται... Δηλαδή αν κι αυτός ο κτηνίατρος μου προτείνει απλά αγωγή με χάπια να του πω να κάνουμε ακτινογραφία? Μήπως χρειάζεται και μαγνητική? Μήπως λέω βλακείες? Είμαι και άσχετη με αυτά :/

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Μωρέ και σε δέκατο θα πάω αν χρειαστεί απλά επειδή νομίζω πως ο πρώτος το αντιμετώπισε κάπως επιπόλαια και φοβάμαι μη συμβεί το ίδιο και τώρα, λέω αν ξέρει κάποιος τι θα χρειαστεί να κάνουμε για να βρούμε σίγουρα τι συμβαίνει... Δε θέλω να του δώσω χάπια π.χ, να του περάσει για τώρα και μετά από λίγο καιρό να έχουμε πιο σοβαρά θέματα...

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
αν δεν βρειτε την αιτια κανονικα θελει αξονικη ,,, οποτε παρακαλω ναχει παθει κανα ψευτοστραμπουληγμα σε σκαλα και να εχει μονο φλεγμονη... ==)) ,,,

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Σηκώθηκε το μικρό να πάμε στο γιατρό και κούτσαινε μέσα στο σπίτι... Βγήκαμε έξω περπατούσε κανονικά και στο γιατρό το ίδιο... Έτρεχε, έπαιζε με ένα άλλο σκυλάκι, όλα καλά... Τον ψηλάφισε ο γιατρός μου λέει φαίνεται να λειτουργούν όλα κανονικά, δεν πονάει... Μη του δώσεις ούτε παυσίπονο ούτε ανιτιφλεγμονώδες και άμα συνεχιστεί πήγαινε τον σε ορθοπεδικό να βγάλετε ακτινογραφίες... Μου πρότεινε κάποιον Δανούρδη στο Μαρούσι τον ξέρει κανείς??? Γυρνάμε σπίτι (περπατούσε κανονικά στο δρόμο) με το poy μπαίνουμε μέσα αρχίζει πάλι να κουτσαίνει και πάει κατ'ευθείαν στο κρεβάτι του... Δεν είναι παράλογο όλο αυτό? Τι να κάνω???? :( :( :(

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Πριν από κανα 2μηνο και εμένα σηκώθηκε ένα πρωί και κουτσαινε!
Εκανα την βλακεια και την πήγα βόλτα στα βασιλικά και έτρεχε και έπαιζε κανονικά και όταν πήγα σπίτι μετά από λίγο κουτσαινε και κλαψούριζε!
Την πήγα στο γιατρό και όπως και εσένα εκεί μια χαρά δε μου έδωσε τίποτα,για 2-3 μέρες δε έκανα τίποτα!Ούτε βόλτα,παιχνίδια τίποτα!
Και δε ξανακούτσαινε μετά,μάλλον κάποιο τράβηγμα-στραβοπάτημα?
Απλά παρακολούθα το χώρις να το κουράζεις καθόλου και αν το κάνει πήγαινε σε ορθοπαιδικό!
Περαστικά σας

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Κι εγώ αυτό θα πίστευα ότι είναι κάποιο τράβηγμα γιατί χτες που τον έκανα μπάνιο πήδηξε από τη μπανιέρα και είχε νερά έξω.. Αν και δε φάνηκε κάτι εκείνη την ώρα, μπορεί να στραβοπάτησε... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το είχε κάνει πάλι στο ίδιο πόδι αρχές Σεπτέμβρη... Γι'αυτό πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό... Αλλά αν όντως ήταν θα έτρεχε και θα έπαιζε έξω σαν παλαβό? Τι να πω....... Ακόμα ξάπλα είναι εδώ και άμα σηκωθεί καθόλου κουτσαίνει πολύ έντονα το μωρό μου... :(

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μηπως πηγε αποτομα καποια μεγαλη βολτα? μη πανικοβαλεσαι ετσι, πολλες φορες προκειται για μια θλαση.

Εγω θα ελεγα να πας σ εναν απ τους 3 που εγραψα και σ αλλο θρεντ

Τσιπιανιτης
Βλαχοπουλος
Καλογεροπουλος

Sent from my iPad using Tapatalk HD

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
32
Αθήνα
Παράλογο δεν είναι.... μπορεί να είναι και από τον ενθουσιασμό στη βόλτα. Πήγαινε τον σε ορθοπεδικό.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Ο γιατρός να τσεκάρει και για εξάρθρωση επιγονατίδας - κάνε ακτινογραφία.
Αλλά αφού έχει το πρόβλημα μην τον αφήνεις να χοροπηδάει, ακόμη και κάτι μικρό να είναι, θέλει ξεκούραση. Κάντου μόνο μικρές βόλτες, τις απολύτως απαραίτητες για χεζοκατούρημα μέχρι να βρεις τι είναι.

Ορθοπεδικός είναι και ο Φλαράκος, με αρκετά γαλλικά μπουλντόγκ πελάτες.

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Κι εγώ αυτό θα πίστευα ότι είναι κάποιο τράβηγμα γιατί χτες που τον έκανα μπάνιο πήδηξε από τη μπανιέρα και είχε νερά έξω.. Αν και δε φάνηκε κάτι εκείνη την ώρα, μπορεί να στραβοπάτησε... Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το είχε κάνει πάλι στο ίδιο πόδι αρχές Σεπτέμβρη... Γι'αυτό πιστεύω πως είναι κάτι σοβαρό... Αλλά αν όντως ήταν θα έτρεχε και θα έπαιζε έξω σαν παλαβό? Τι να πω....... Ακόμα ξάπλα είναι εδώ και άμα σηκωθεί καθόλου κουτσαίνει πολύ έντονα το μωρό μου... :(
Δε το ήξερα για τον Σεπτέμβη...κοίτα και εγώ πιστεύω ότι όταν είναι έξω και με άλλα σκυλιά μπορεί να ξεχνιέται!Γι αυτό εγώ δε την έβγαζα καθόλου(δική μου σκέψη)!
Παρακολούθα το και αμέσως σε ορθοπαιδικό...έχεις και φυλή που είναι ευπαθή γι αυτό!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
34
Zografou, Greece
Από χτες το βράδυ είναι μια χαρά οπότε αποφάσισα να τον πάω για ακτινογραφίες από βδομάδα που θα έχω λεφτά (αν δεν εμφανισει κάτι μέχρι τότε) γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να ψάξω για δανεικά... :/ Μήπως ξερει κάποιος πόσο θα μου κοστίσουν οι ακτινογραφίες? Συν επίσκεψη υποθέτω...? Εννοείται ότι άμα αρχίσει να κουτσαίνει πάλι, τον βούτηξα και τον πήγα σε ορθοπεδικό κατ'ευθείαν...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3