Το γλυκό μου είχε πυρετό πριν και τη έντυσα δεν υπάρχει περίπτωση να πάθει κάτι ?

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Κάνε ένα τηλ στον κτηνίατρο σας καλύτερα. Μπορεί να χρειαστεί να της δώσεις και κάποια αγωγή ή να μην της κάνει καλό το ντύσημο.

ellh

Member
2 Οκτωβρίου 2017
19
2
25
Κάνε ένα τηλ στον κτηνίατρο σας καλύτερα. Μπορεί να χρειαστεί να της δώσεις και κάποια αγωγή ή να μην της κάνει καλό το ντύσημο.
Εντάξει ευχαριστώ :'( :'( :'(

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Βασικά..αυτο...
Που το ξερεις οτι εχει πυρετο?
Για τι σκυλι μιλαμε?φυλή?κιλα?ηλικια?κλινικη εικονα?
Οταν λεμε το εντυσες...τι τουβαλες δλδ?

ellh

Member
2 Οκτωβρίου 2017
19
2
25
Βασικά..αυτο...
Που το ξερεις οτι εχει πυρετο?
Για τι σκυλι μιλαμε?φυλή?κιλα?ηλικια?κλινικη εικονα?
Οταν λεμε το εντυσες...τι τουβαλες δλδ?
Το πήγα στο κτηνίατρο και μου έδωσε κάτι να του λιώνω στο γαλα

ellh

Member
2 Οκτωβρίου 2017
19
2
25
Το πήγα στο κτηνίατρο και μου έδωσε κάτι να του λιώνω στο γαλα
Πως είσαι σίγουρη για πυρετό, του πήρες πρωκτική θερμοκρασία και ήταν πάνω από 39°C;
Το πήγα στον κτηνίατρο και απλά κρυώσε...όπως εμείς που κρυώνουμε έχουμε πυρετό για λίγο κι μετά ήμαστε καλά...κάπως έτσι έγινε κι την σκυλίτσα μου

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.082
Σε τι θερμοκρασία ζει ο σκύλος; Αν ζει μέσα σε σπίτι δεν χρειάζεται να το ντύνεις εκτός αν πρόκειται για μικρόσωμη φυλή που τρέμει οπότε ίσως να το θέλει το παλτουδάκι του.
Οι σκύλοι δεν κρυώνουν με πυρετό όπως οι άνθρωποι. Σου είπε ο κτηνίατρος που πιστεύει ότι οφείλεται;

ellh

Member
2 Οκτωβρίου 2017
19
2
25
Σε τι θερμοκρασία ζει ο σκύλος; Αν ζει μέσα σε σπίτι δεν χρειάζεται να το ντύνεις εκτός αν πρόκειται για μικρόσωμη φυλή που τρέμει οπότε ίσως να το θέλει το παλτουδάκι του.
Οι σκύλοι δεν κρυώνουν με πυρετό όπως οι άνθρωποι. Σου είπε ο κτηνίατρος που πιστεύει ότι οφείλεται;
Ναι μάλλον κρυώσε όταν το είχα βγάλει βόλτα αλλά εντάξει σήμερα είναι καλύτερα..Και έχω πάθει πλάκα μαζί του όταν του έβγαλα το παλτουδακι του γαβγιζε το ήθελε η μικρή μου και της υπ ξανά έβαλα το έχω σε δωμάτιο κανονικό και η θερμοκρασία του δωματίου είναι κανονική...χθες το βράδυ δεν έκλεισα μάτι συνέχεια την σκυλίτσα μου σκεφτόμουν

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
@ellh προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τα γούτσου γούτσου και εστίασε στην αιτία του πυρετού! Ο σκύλος δεν είναι άνθρωπος*!

Ο γιατρός τι απεφάνθει όσον αφορά την θερμοκρασία του ζώου?

Που το απέδωσε και ποια προσέγγιση του για να κατέβει ο πυρετός?

*και άνθρωπος να ήταν τελείως λανθασμένη η τακτική να ντύνεσαι σας κρεμμύδι όταν είσαι άρρωστος.