Πριν 2 χρόνια και καθώς επέστρεφα οδηγώντας στην εθνική οδό από βόρεια Ελλάδα είδα ένα κουταβάκι στην μέση του δρόμου όπου πέρασα από πάνω του. Σταμάτησα το αυτοκίνητο και βγήκα έξω να δώ αν το σκότωσα. Ευτυχώς ήταν μια χαρά και καθώς με κοίταζε απορημένο το σήκωσα και το βάστηξα στη παλάμη μου. Τα ματάκια του ήταν ακόμα θολά. Τα αυτιά του ήταν κομμένα. Δεν μπόρεσα να καταλάβω από πού βγήκε μέσα στην εθνική οδό ή αν κάποιος το πέταξε εκεί. Τέλος πάντων το έφερα στην Αθήνα όπου και μένω, το πήγα στον κτηνίατρο όπου και το περιποιήθηκε (αυτός μου είπε ότι τα αυτιά του ήταν κομμένα) αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει τι φυλή ήταν. Μου είπε βέβαια ότι θα γινόταν μεγαλόσωμο. Αργότερα και καθώς μεγάλωνε και σχηματιζόταν τότε μου είπαν ότι η σκυλίτσα είναι ένα τσοπανόσκυλο Κανγκάλ. Τώρα είναι 22 μηνών και είναι 60 κιλά, πάρα πολύ δυνατό και αρκετά άγριο όταν πρόκειται να προστατέψει.
Το όνομα αυτής είναι Ζήνα έχει ύψος στους ώμους 78cm και όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια φτάνει σε ύψος 1.80.
Εκτός απο την Ζήνα έχω και την Λίζα μία άλλη σκυλίτσα 35 κιλά, όπου και αυτήν την μάζεψα απο τον δρόμο 14 χρόνια
πριν.
.

Το όνομα αυτής είναι Ζήνα έχει ύψος στους ώμους 78cm και όταν σηκώνεται στα πίσω πόδια φτάνει σε ύψος 1.80.
Εκτός απο την Ζήνα έχω και την Λίζα μία άλλη σκυλίτσα 35 κιλά, όπου και αυτήν την μάζεψα απο τον δρόμο 14 χρόνια
πριν.
.