Το πρώτο μας χιόνι!!!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Εδώ η Κέλλη είχε την πρώτη της επαφή με χίονι και νομίζω το λατρεψε!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Το μόνο θέμα είναι οτι το μπουφάν μας έχει κουκούλα και που και που μας πέφτει και δεν βλέπουμε! Ποιός σαδιστικός νους σκέφτηκε την κουκούλα σε μπουφάν σκύλου??? :p

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Με ενα κλιπσακι καθαρισες .Κουκλα η kελλη σου.
θα το αναλάβει η μαμά οταν πάμε ελλάδα!!!
ευχαριστούμε!
εχει πολλη ενεργεια η μικρη? μου θυμιζει κοκερ εργασιας!

[
από ενέργεια άλλο τίποτα 2 βόλτες την ημέρα η πρωινή μιας ώρας και η βραδυνή μέχρι να γυρίσει σπίτι μόνης της και πάλι ελαχιστα κοιμάται! Στο σπίτι ή θα ανεβοκατεβαίνει τρέχοντας τον διάδρομο και θα πηγαίνει βόλτα παπούτσια και ότι άλλο βρει στο πάτωμα ή θα παίζει μέχρι τελικής πτώσης με ενα κουνέλι που πήραμε απο το τσάμπο! Κυριακές στο πάρκο φεύγουμε τελευταίες και πάλι δεν λες οτι κουράστηκε!
Κουκλάκια τα κόκερ!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
θα το αναλάβει η μαμά οταν πάμε ελλάδα!!!
ευχαριστούμε!

από ενέργεια άλλο τίποτα 2 βόλτες την ημέρα η πρωινή μιας ώρας και η βραδυνή μέχρι να γυρίσει σπίτι μόνης της και πάλι ελαχιστα κοιμάται! Στο σπίτι ή θα ανεβοκατεβαίνει τρέχοντας τον διάδρομο και θα πηγαίνει βόλτα παπούτσια και ότι άλλο βρει στο πάτωμα ή θα παίζει μέχρι τελικής πτώσης με ενα κουνέλι που πήραμε απο το τσάμπο! Κυριακές στο πάρκο φεύγουμε τελευταίες και πάλι δεν λες οτι κουράστηκε!
Κουκλάκια τα κόκερ!
ωραια η Κελλη!!! μου αρεσει!
Αυτο που σου εβαλα ειναι working cocker! διαφερει μορφολογικα και σε ενεργεια απο το κλασικο show type!

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
ωραια η Κελλη!!! μου αρεσει!
Αυτο που σου εβαλα ειναι working cocker! διαφερει μορφολογικα και σε ενεργεια απο το κλασικο show type!
ναι μπορώ να το φανταστώ γιατι το μόνο κόκερ που ξέρω είναι μια μπουνταλού που βαριέται να κουνηθεί και είναι λες και έχει μόνιμη κατάθληψη

ant

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2011
143
24
πως κάνουνε έτσι για το χιόνι??? τρελαίνονται στην κυριολεξία! εμένα ο δικός μου μου θύμιζε μικρό παιδάκι μόλις είχε πρωτο βγει στα χιόνια! πάτησε επιφυλακτικά στην αρχή και μετά του 'δωσε και κατάλαβε! Νόμιζα ότι θα κρύωνε , αλλά αυτός χαμπάρι. έγλυφε , έσκαβε, σκύλος εργασίας , όχι αστεία!!!!!:-D:)

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Της πάει πολύ το τζάκετ!! Δαγκώνει το χιόνι; Η Βερόνικα στην πρώτη της χιονοβόλτα δάγκωνε, βούταγε, κυλιόταν... το χάρηκε πολύ! Ακόμα φέτος δεν έχει ρίξει χιόνι εδώ...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Της πάει πολύ το τζάκετ!! Δαγκώνει το χιόνι; Η Βερόνικα στην πρώτη της χιονοβόλτα δάγκωνε, βούταγε, κυλιόταν... το χάρηκε πολύ! Ακόμα φέτος δεν έχει ρίξει χιόνι εδώ...
είσαι στον πολιτισμό εσύ! Εμείς στα κορακοβούνια το περίεργο θα ηταν να μην χιονίσει! Το τρώει και κινηγάει τις χιονόμπαλες αμα τις πετάξεις, βέβαια ενα περίεργο πράγμα δεν έχει καταλάβει που εξαφανήζονται και δεν τις βρίσκει!!! σκάβει και τρύπες στο χίονι κομάντο!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μμμμ τα μποξερακια τρεμουλιαζουν λιγο....
Στη θεση σου θα το πηγαινα αλλα μονο για λιγο... Για τη πρωτη τρελα κ εμπειρια του χιονιου....
αχ αυτό με το τρέμουλο... όταν πήγαμε βραδινή βόλτα την προηγούμενη βδομάδα και μας έπιασε βροχή... είχε πάθει "Πάρκινσον" το καημένο... εγώ τα είδα όλα γιατι δεν την είχα δει ποτέ ξανά να τρέμει έτσι... I ll think about it ! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση Σκάρλετ :)

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
Μερικές ακόμα φώτο με χιόνι τώρα που έχουμε και μια σοβαρή ποσότητα!!

εδω κάνουμε χαρούλες στις φίλες της μαμάς που κολυμπάνε στα χίονια!!

Η γνωριμία μας με τον χιονάνθρωπο που πολύ τον συμπαθήσε!

Με την ''θεία'' μας !!

και ο φίλος μας ο Φρέντυ σε χιονισμένη πόζα!

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
53
Πάτρα
κι εμεις χιονιστηκαμε χθες!!! θα βαλω συντομα video!!!! ειχε παρα πολυ χιονι μετα τα Βασιλικα κτηματα!!!
Ειδες;Απο τοτε που εφυγε ο βασιλιας κανενας δεν φτυαριζει...πανε οι υπηρετες πανε οι αυλικοι και τωρα βουνο το χιονι...αστα ...βασανο!!!:rolleyes:

Οι φωτο που ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???:D