θα το αναλάβει η μαμά οταν πάμε ελλάδα!!!Με ενα κλιπσακι καθαρισες .Κουκλα η kελλη σου.
από ενέργεια άλλο τίποτα 2 βόλτες την ημέρα η πρωινή μιας ώρας και η βραδυνή μέχρι να γυρίσει σπίτι μόνης της και πάλι ελαχιστα κοιμάται! Στο σπίτι ή θα ανεβοκατεβαίνει τρέχοντας τον διάδρομο και θα πηγαίνει βόλτα παπούτσια και ότι άλλο βρει στο πάτωμα ή θα παίζει μέχρι τελικής πτώσης με ενα κουνέλι που πήραμε απο το τσάμπο! Κυριακές στο πάρκο φεύγουμε τελευταίες και πάλι δεν λες οτι κουράστηκε!εχει πολλη ενεργεια η μικρη? μου θυμιζει κοκερ εργασιας!
[
ωραια η Κελλη!!! μου αρεσει!θα το αναλάβει η μαμά οταν πάμε ελλάδα!!!
ευχαριστούμε!
από ενέργεια άλλο τίποτα 2 βόλτες την ημέρα η πρωινή μιας ώρας και η βραδυνή μέχρι να γυρίσει σπίτι μόνης της και πάλι ελαχιστα κοιμάται! Στο σπίτι ή θα ανεβοκατεβαίνει τρέχοντας τον διάδρομο και θα πηγαίνει βόλτα παπούτσια και ότι άλλο βρει στο πάτωμα ή θα παίζει μέχρι τελικής πτώσης με ενα κουνέλι που πήραμε απο το τσάμπο! Κυριακές στο πάρκο φεύγουμε τελευταίες και πάλι δεν λες οτι κουράστηκε!
Κουκλάκια τα κόκερ!
ναι μπορώ να το φανταστώ γιατι το μόνο κόκερ που ξέρω είναι μια μπουνταλού που βαριέται να κουνηθεί και είναι λες και έχει μόνιμη κατάθληψηωραια η Κελλη!!! μου αρεσει!
Αυτο που σου εβαλα ειναι working cocker! διαφερει μορφολογικα και σε ενεργεια απο το κλασικο show type!
είσαι στον πολιτισμό εσύ! Εμείς στα κορακοβούνια το περίεργο θα ηταν να μην χιονίσει! Το τρώει και κινηγάει τις χιονόμπαλες αμα τις πετάξεις, βέβαια ενα περίεργο πράγμα δεν έχει καταλάβει που εξαφανήζονται και δεν τις βρίσκει!!! σκάβει και τρύπες στο χίονι κομάντο!Της πάει πολύ το τζάκετ!! Δαγκώνει το χιόνι; Η Βερόνικα στην πρώτη της χιονοβόλτα δάγκωνε, βούταγε, κυλιόταν... το χάρηκε πολύ! Ακόμα φέτος δεν έχει ρίξει χιόνι εδώ...
αχ αυτό με το τρέμουλο... όταν πήγαμε βραδινή βόλτα την προηγούμενη βδομάδα και μας έπιασε βροχή... είχε πάθει "Πάρκινσον" το καημένο... εγώ τα είδα όλα γιατι δεν την είχα δει ποτέ ξανά να τρέμει έτσι... I ll think about it ! Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ΣκάρλετΜμμμ τα μποξερακια τρεμουλιαζουν λιγο....
Στη θεση σου θα το πηγαινα αλλα μονο για λιγο... Για τη πρωτη τρελα κ εμπειρια του χιονιου....
Ειδες;Απο τοτε που εφυγε ο βασιλιας κανενας δεν φτυαριζει...πανε οι υπηρετες πανε οι αυλικοι και τωρα βουνο το χιονι...αστα ...βασανο!!!κι εμεις χιονιστηκαμε χθες!!! θα βαλω συντομα video!!!! ειχε παρα πολυ χιονι μετα τα Βασιλικα κτηματα!!!