Το σκυλάκι μου δεν είναι μαζί μου πια


KonstaΚ

Member
26 Απριλίου 2021
17
6
29
Καλησπέρα σας
Είχα ανεβάσει παλαιότερα ποστ για τις κρίσεις που έκανε η φιφουλα.
Νιώθω ότι έχασα το αγαπημένο κομμάτι της καθημερινότητας μου .Την αγαπάω και τη πρόσεχα πιο πολύ και από εμένα και δε ξέρω πως θα συνεχίσω χωρίς εκείνη .
Έχασα το ηλικιωμένο σκυλάκι μου 13 ετών πεκινουά κατά τη διάρκεια μαγνητικής εξέτασης από ανακοπη και δε μπόρεσαν να την επαναφέρουν(προσπαθούσαν 20 λεπτά ) … στο πολύ γνωστό κέντρο που τη πήγαμε δεν υπήρχε κτηνίατρος παρά μόνο αναισθησιολόγος η οποία όπως είπε εκτελούσε χρέη και για τους δυο .Πριν πραγματοποιηθεί η εξέταση έκανα εξετάσεις αίματος και υπέρηχο καρδιάς για να σιγουρευτώ ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και δυστυχώς δεν έγινε έτσι παρόλο που ο κτηνίατρος μας έδωσε το πράσινο φως και η αναισθησιολόγος του κέντρου μας διαβεβαίωσε για το ποσό ασφαλής είναι η νάρκωση και ότι έχουν τον έλεγχο σε όλη την εξέταση .Πιστέψτε με για να φτάσω στη μαγνητική εξάντλησα ότι άλλη εναλλακτική είχα καθωσ Δεν ήθελα να της κάνουν ολική νάρκωση αλλά φτάσαμε στο σημείο να παθαίνει τρεις κρίσεις τη μέρα και δεν ξέραμε τι ακριβώς έχει .Ειχαμε κάνει διαφορεσ Θεραπείες με τη τελευταία να είναι κορτιζόνη χωρις αποτέλεσμα παρά μόνο σταμάτησαν οι κρίσεις για ένα μήνα και μετά επέστρεψαν.Μπορώ να κάνω μήνυση η κάτι γ αυτό ; Θεωρώ τραγικό να εμπιστευόμαστε μια ζωή στα χέρια τους και να σου το παραδίδουν νεκρό .
 


KonstaΚ

Member
26 Απριλίου 2021
17
6
29
Αυτό ήταν το αρχικό ποστ:
Καλημέρα σας θα ήθελα τη γνώμη σας!
Έχω το σκυλάκι μου 13 χρόνια και απ τον Ιανουάριο άρχισε να έχει κάποιες πολύ σύντομες κρίσεις. Πήρα γνώμη από πολλούς κτηνιάτρους και έκανα πολλές εξετάσεις (ακτινογραφία,υπέρηχο,καρδιογράφημα,εξετάσεις αίματος) και κάνεις δε μπορεί να πει με σίγουρα τι έχει πάρα μόνο ότι είναι κάτι νευρολογικό και πολύ σπάνιο. Οι κρίσεις : πέφτει κάτω και γυρνάει προς τα πίσω ουρλιάζοντας έχοντας τις αισθήσεις της και αυτό κρατάει δευτερόλεπτα σε σημείο να μη προλαβαίνω να τη βιντεοσκοπησω...κάποιες φορές αφήνει και ουρά και οι κρισεις συμβαίνουν κάποια 3-4 φορές τον μήνα.
Μου είπαν να της δίνω tegretol 200mg και eviol A μια φορά στις 3 μέρες για να δούμε αν θα μειωθούν...Τα έχω πάρει αλλά δε τα έχω ξεκινήσει ακόμα
 




Mporidou

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2021
48
36
27
Καλησπέρα, δεν ξέρω πως θα σε βοηθήσω αλλά είχα παρόμοια εμπειρία και δεν έβγαλα ποτέ άκρη και στην τελική μου είπαν πως φταίω κιόλας. Επειδή δεν άφησα το σκυλί μου στα χέρια αυτόυ του ανθρώπου. Την γλυτώσαμε από του χάρου τα δόντια δεν φαντάζεσαι εγώ έκανα σαματά εκεί στο ιατρείο που την είχε. Το σκυλί ήταν μονιμα με όρο και ίσα ίσα που έτρωγε λίγη τροφή. Είχε πάθει φλεγμονή επειδή δεν την καθάρισε σωστά εσωτερικά και το καημένο μετά από όλο αυτό έπαθε και συστροφή εντέρου και οι εγχειρήσεις έγιναν σε διάστημα 5 ημερών.
 
  • Like
Reactions: KonstaΚ




Aliki V.

Well-Known Member
1 Μαϊου 2020
554
529
50
Να σκεφτείτε ότι ηρέμησε και ξεκουράστηκε.. εκεί που είναι δεν θα υποφέρει πια απ τις καθημερινές κρίσεις. Να θυμάστε τις όμορφες στιγμές που χαρίσατε ο ένας στον άλλον για να αντλείτε δύναμη
 
  • Like
Reactions: Orjo and KonstaΚ






Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.793
4.088
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Λυπάμαι πολύ για την απόλειά σας, είναι δύσκολο να χάνεις ένα μέλος της οικογένειας. Είχε, πιστεύω, την καλύτερη ζωή και φροντίδα.

Για να απαντήσω στην τελευταία ερώτηση περί μήνυσης, δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε τον κίνδυνο της ολικής νάρκωσης σε ηλικιωμένα ζώα και αν δεν σας είχαν ενημερώσει, κακώς. Πιστεύω όμως πως υπογράψατε ότι συμφωνείτε να γίνει ολική νάρκωση στο σκυλάκι σας πριν γίνει, που σημαίνει ότι ο κτηνίατρος δε φέρει καμία ευθύνη για το θάνατο του ζώου. Λυπάμαι πραγματικά, και στην τελική, αυτό δε θα τη φέρει πίσω.
 
  • Like
Reactions: Orjo and KonstaΚ




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μηνύματα
899.815
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr