Το χειρότερο όνειρο...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ανοιγω αυτο το θεμα και ουτε που ξερω αν υπαρχει παρομοιο και ο λογος ειναι οτι την νυχτα που περασε ειδα το χειροτερο ονειρο που εχω δει σε σχεση με τον σκυλο(εννοειται)...:rolleyes::(

Ξυπνησα με απιστευτο χτυποκαρδι τυπου disel αλιευτικης βαρκας που παει πάσα δυναμη: τικτικτικτικτικτικτικτικ......

Λοιπον εν ολιγοις: Ζουσαμε λεει σε ενα μεγαλο σπιτι και καποιο καλοκαιρι φιλοξενουσαμε συγγενεις και συγκεκριμενα την αδερφη μου με την οικογενεια της και μια ακομα οικογενεια φιλων τους. Μια μερα εφυγα για τη δουλεια και εφοσον ο ICE ειχε τα ανηψια μου και κοσμο στο σπιτι δεν με απασχολουσε να γυρισω γρηγορα. Γυρισα λοιπον το απογευμα και αφου χαιρετησα τους υπολοιπους φωναξα και τον ICE, αλλα πουθενα...

Μπαινω στο σπιτι και τον ψαχνω αλλα τιποτα! Ρωταω την αδερφη και μου λεει οτι απο το πρωι κοιμαται κατω απο ενα κρεββατι και τρεχω αμεσως εκει. Του μιλαω σηκωνει βαρια το κεφαλι και με κοιταει με εξουθενωμενο βλεμμα και αρχιζω να απορω.... Βαζω το χερι μου και τον πιανω και τον τραβαω και τι να δω?????? Ο φιλοξενουμενος φιλος της αδερφης μου του ειχε κοψει την ουρα και ειχε ραματα και λιγο αιμα!!!:mad::mad: ΦΡΙΚΗ. Ενταξει, εκει ξυπνησα...:):cool:

Εσεις εχετε δει ποτε εφιαλτη που να αφορα τον σκυλο σας;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αν αυτο ειναι το χειροτερο.... που να ξερες τι εχω δει εγω με τον Ντιεγκο!
Υποσυνειδητα εισαι επηρεασμενος απο τις συζητησεις περι ακρωρηριασμων.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πόσες φορές έχω δει κι εγώ παρόμοια όνειρα για το Ρόκυ!!!
Εχουμε την αγωνία τους,τι να λέμε,και πολλές φορές όταν ακούμε για δυσάρεστα περιστατικά όπως το χτεσινό της κλαίρης,και τις βάρβαρες εικόνες απο φρικιαστικά εγκλήματα σκύλων λογικό είναι να επηρεαζόμαστε!

Μια φορά διαβάζοντας πάλι ένα τέτοιο έγκλημα ,έβλεπα μετά στον ύπνο μου ότι μέσα στα αδικοχαμένα σκυλάκια ήταν κι ο Ρόκυ,σηκώθηκα μούσκεμα στον ιδρώτα,και πήγα τον πήρα αγκαλιά και όλη νυχτα καθόμουν μαζί του!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν βλέπω όνειρα με σκύλους μου.

Μία φορά είδα τη noela της Έφης, ήμουν Γερμανία τότε, κ την επόμενη έμαθα ότι χάθηκε η Λίζα μας από γηρατειά.

Οπότε προτιμώ να μην ονειρεύομαι 4ποδα.

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Εγώ είχα δει 1 φορά, όταν την είχα πρωτοπάρει την μικρή ότι μου την είχαν κλέψει.
Είχαν έρθει να την χαϊδέψουν και μου την πήραν και εγώ έτρεχα για να τους προλάβω και ζητούσα βοήθεια και έκλαιγα αλλά δεν μου έδινε κανείς σημασία! Πετάχτηκα στον ύπνο μου ιδρωμένη και φουλ κλαμένη ! Από τότε δεν μου έχει τύχει να δω εφιάλτη με τα μωρά μου... ευτυχώς!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
οταν αρχιζε να κουτσαινει ο αλπεν μεχρι να παμε στο γιατρο ειχα δει : οτι ειχαμε παει και ειχε λεει δυσπλασια πολυ περιεργη και επρεπε να δωσω πολλα λεφτα,που δεν ειχα και επρεπε να κανω το χειρουργιο αμεσως αλλιως θα ηταν αργα. ειχα ξυπνησει με δακρυα και μετα δεν με επιανε υπνος.

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
58
Athens / Marussi
www.facebook.com
Εγώ προχτές είδα όνειρο οτι η μικρή Salve ήταν στη βεράντα και καθώς έπαιζε έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου!
Χτες έβαλα πλαστικό προστατευτικό πλέγμα σε όλη τη βεράντα και κοιμάμαι ήσυχος!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
To εχω ξαναγραψει καπου στο φορουμ... 2-3 μερες πριν δαγκωθει ο Ντιεγκο ειδα οτι τον ειχα χασει και μου τον εφεραν οι δικοι μου μεσα στα αιματα. Ε μετα το εζησα και live :(

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν βλέπω όνειρα με σκύλους μου.

Οπότε προτιμώ να μην ονειρεύομαι 4ποδα.
Natassa, κατα παραγγελια τα βλεπεις εσυ τα ονειρα; :eek: Κατι σαν DVD, διαλεγω την ταινια που θα δω ή δεν βλεπω καθολου ταινια...:rolleyes::cool:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Προσωπικά πιστεύω οτι στα όνειρα ..εκφράζονται τα διάφορα άγχη μας ή οι επιθυμίες μας.
Μέχρι τώρα όνειρο με δικό μου σκύλο δεν έχω δει.

Και εσύ πια τι θές και φιλοξενείς κόσμο..:D:D

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
Τερμάτισε το god of war πριν απο μένα κ στα καπακια με κέρδισε κ στο pro...κάθε φορα που τον βλέπω να κοιτάει το playstation, τον διωχνω μέσα! Τρέμω!!!! Ασε που αλλάζω συνέχεια τον κωδικό μου στο φόρουμ εξαιτίας του! Αυτο είναι εφιάλτης!Αν με δείτε να ζητάω νύφη ψιλή , με βαθύ στήθος κ ανταυγειες, να ξέρετε πως δεν είναι εγω! Θα έχει πέσει το σύστημα!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
βλέπω κάποιες φορές στιγμιότυπα που έχουν γίνει ή θα μπορούσα να έχουν γίνει απ' τα σκυλάκια μου που έχω χάσει και λυπάμαι απ' την αρχή

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μια φορά ειχα δει κανα χρόνο αφού ειχα κάνει ευθανασία λόγω καρκίνου στον ιβάν μου...Είδα ότι άνοιξε κάποιος την πόρτα και βγήκε στο δρόμο,τον πάτησε ενα αμάξι και ενώ ήταν ζωντανός εγώ παρακαλούσα τον οδηγό να κάνει πίσω για να πάρω το σκύλο κ εκεινος γελούσε και έκανε λίγο λίγο μπροστά σαν να με κορόιδευε και άκουγα τον ιβάν μου να κλαίει και κάπου εκεί ξυπνησα κλαίγοντας... Δεν εχω δει χειρότερο όνειρο από τότε...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
Φίλε! Πρέπει να να δεισ το ίδιο όνειρο κ να σκοτωσεισ τον οδηγό!μόνο έτσι θα σου περάσει!τσαλακωσε τον!!!!Κ εμείς μαζι σου ε! Διεκδικώντας μια θέση στον εφιάλτη σου!!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Φίλε! Πρέπει να να δεισ το ίδιο όνειρο κ να σκοτωσεισ τον οδηγό!μόνο έτσι θα σου περάσει!τσαλακωσε τον!!!!Κ εμείς μαζι σου ε! Διεκδικώντας μια θέση στον εφιάλτη σου!!!!!
Και η καινουρια ατακα: ''ελα και συ στο ονειρο''

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Εγω ειχα δει οτι ημουν σε μια επιδειξη μοδας. Απο τα μεγαφωνα ακουστηκε οτι βγαινει στην πασαρελα η Κεϊτ Μος. Ξαφνικα μεσα απο καπνους ξηρου παγου, στρομπολαϊτ και μπιτ πολλων ντεσιμπελ προβαλει η Λαρα, που ηταν η Κεϊτ Μος, βαδιζοντας σαν γαζελα και τα φλας επεφταν βροχη. Το συγκεκριμενο το ειχα δει πριν χρονια και ξυμησα γελωντας. Ακομα το θυμαμαι και γελαω μονος μου.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Natassa, κατα παραγγελια τα βλεπεις εσυ τα ονειρα; :eek:
Αφού δε βλέπω όνειρα με σκύλους μου, τι να σου πω τώρα...

Το "προτιμώ", πήγαινε στην πρόταση που δεν παρέθεσες... Μία φορά είδα κ την επόμενη έμαθα ότι χάθηκε η Λίζα μου.

Έγραψα κάτι που δεν είναι κατανοητό;