Τρέμει και αναπνέει παράξενα

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
Και ενημέρωσε μας για την εξέλιξη.Πιστεύω να μην είναι κάτι ανησυχητικό.
παρο'λο που εχει σταματησει πολυ καιρο να το κανει...θα τον παω καπια στιγμη μια βολτα απο εκει ;)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Θα ήθελα να υπενθυμίσω μόνο ότι πίσω από τα "αθώα όνειρα" που κάνουν τα "αγγελούδια μας" κρύβονται σοβαρές ασθένειες που ταλανίζουν ολόκληρες φυλές...όπως εγκεφαλοπάθειες, πειραγμένα νεύρα κτλ κτλ...

Μπορεί να είναι απλώς "όνειρο" μπορεί να είναι όμως και κάτι παραπάνω...
Δεν μιλάω για την συγκεκριμένη περίπτωση, απλώς οφείλω να το πω γιατί μπορεί να φαντάζει αθώο αλλά να υπάρχει κάτι άλλο από κάτω...

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Στέλιο σοβαρά μιλάς; Ξέρεις αν υπάρχει κάποια ένδειξη συμπεριφοράς στον ύπνο που να μπορούσε να μας δείξει ότι "τσέκαρε με" ίσως να μην ονειρεύομαι απλά;

Κάτι άλλο... ίσως να έχω λάθος... υπάρχει ενδεχόμενο το σκυλί να έχει άσχημες αναμνήσεις ή να είναι κακομεταχειρισμένο και να βλέπει εφιάλτες;:confused:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Στέλιο μας βάζεις ιδέες τώρα!!!
Γιατί ο δικός μου το κάνει πολύ συχνά όταν κοιμάται,και μάλιστα τρέμουν τα ποδαράκια του και πολλές φορές η μουσούδα του.Κάνει κι ένα περίεργο ψευτογάβγισμα.Υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να μην είναι τόσο αθώα όλα αυτά?
Θα μιλήσω με τη κτηνίατρο άμεσα!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Παιδιά δεν είναι όλες οι περιπτώσεις πρόβλημα!Αν είναι δυνατόν, μην πανικοβάλλεστε!

Δεν είπαμε ότι ο σκύλος δεν βλέπει όνειρα ή τελοσπάντων αυτή την διαδικασία!

Είπα ότι πολλές φορές είναι αποτέλεσμα κάποιας νόσου!

GIANNIS-XARIS

Member
12 Δεκεμβρίου 2011
5
0
ΑΘΗΝΑ
καλησπερα σας παιδια..εχω ενα παρομοιο προβλημα. οταν χαιδευω τον Χαρη στην αγκαλια μου αρχιζει κ τρεμει πανω στην ανασα του.καποιες φορες γινεται αυτο..πιστευω οτι ειναι απλα δειγμα χαλαρωσης απο το χαιδεμα μου..Τι λετε κ εσεις..????

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
καλησπερα σας παιδια..εχω ενα παρομοιο προβλημα. οταν χαιδευω τον Χαρη στην αγκαλια μου αρχιζει κ τρεμει πανω στην ανασα του.καποιες φορες γινεται αυτο..πιστευω οτι ειναι απλα δειγμα χαλαρωσης απο το χαιδεμα μου..Τι λετε κ εσεις..????
Εγω νομιζω οτι τα χερια σου ειναι πολυ κρυα και τον ενοχλουν. Ετσι ειχα κι εγω ενα φιλο παλια που ετρεμε το σκυλι του γι' αυτο το λογο, και του το γυρισε σε parkinson... Να φορας γαντια fleece.