Τρέμει το μπροστινό του πόδι

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Οταν καθεται τρεμει το μπροστινο του ποδι οχι παντα καποιες φορες.δεν δειχνει να ποναει τρεχει πηδαει κλπ.θα παει στον κτηνιατρο στις 10/7 για το εμβολιο να περιμενω μεχρι τοτε ή να τον παω συντομα?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Λογικα δεν ειναι κατι ανησυχητικο. Συμβαινει σε αρκετα κουταβια μεγαλοσωμων φυλων και μεγαλωνοντας σταματαει.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Σε ενηλικο σκυλι που το παρουσιαζει καμια φορα κατα τη βολτα, οταν τεντωνεται να μυρισει κατι, στο ενα ποδι, τι μπορει να σημαινει?

Οταν εκανε τη στειρωση εκανε γενικη ουρων, γενικη αιματος, και βιοχημικες κι ειπε ο ντοκ οτι ηταν ολα καλα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
ο εκτροφεας σου τι λεει για το συγκεκριμμενο?
δεν τον εχω ρωτησει ακομα θα του στειλω mail.Καπου ειχα διαβασει στο φορουμ οτι αν τρεμει κατι εχει με τους τετοντες? εσυ εχεις συναντησει κατι τετοιο?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
κακως πρωτα τον εκτροφεα σου πρεπει να ρωτησεις και μετα εχουμε σειρα εμεις...
γραψε μας την απαντηση του... και θα συνεχισουμε μετα....

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
49
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Στηρίζεται πάνω σε αυτό το πόδι ή είναι χαλαρό; Γιατί και στον δικό μου το έχω παρατηρήσει μετά από τρέξιμο να τρέμει το πόδι που είναι πιο χαλαρό, πχ λίγο λυγισμένο. Αλλά δεν έχω δώσει σημασία. :?

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
μιλησα με τον εκτροφεα και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και οτι το κανουν και ενηλικα σκυλια αλλα πιο σπανια

kris alabai

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2013
130
0
γιατί να χρειάζεται ασβέστιο το κουτάβι... αφού το παίρνει από την τροφή του
στην δικη μου φυλη(και σε αρκετες μεγαλωσωμες)το τρεμουλο στο ποδι ειδικα οταν στεκεται στα τεσσερα ειναι απο τα πρωτα σημαδια ενδειξης ελειψης ασβεστιου.καλη θα ηταν βεβαια και η συμβουλη του κτηνιατρου.η καλυτερη μαλλον:rolleyes:

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
στην δικη μου φυλη(και σε αρκετες μεγαλωσωμες)το τρεμουλο στο ποδι ειδικα οταν στεκεται στα τεσσερα ειναι απο τα πρωτα σημαδια ενδειξης ελειψης ασβεστιου.καλη θα ηταν βεβαια και η συμβουλη του κτηνιατρου.η καλυτερη μαλλον:rolleyes:
τι φυλη εχεις εσυ? τρεμει το ποδι του μονο οταν καθεται και αυτο οχι παντα

Michalis-Maya

Well-Known Member
16 Μαρτίου 2013
940
1.709
49
Νίκαια
τι φυλη εχεις εσυ? τρεμει το ποδι του μονο οταν καθεται και αυτο οχι παντα
Το ίδιο έκανε και η Maya μέχρι 4 μηνών. Εχει περίπου 2 μήνες τώρα, που το έχει κόψει τελείως.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2