εδινα orijen (που του εδινε και ο εκτροφεας) και τωρα acana large breedτι τροφη ταιζεις?
δεν τον εχω ρωτησει ακομα θα του στειλω mail.Καπου ειχα διαβασει στο φορουμ οτι αν τρεμει κατι εχει με τους τετοντες? εσυ εχεις συναντησει κατι τετοιο?ο εκτροφεας σου τι λεει για το συγκεκριμμενο?
γιατί να χρειάζεται ασβέστιο το κουτάβι... αφού το παίρνει από την τροφή τουπιθανως να χρειαζεται λιγο ασβεστιο.
στην δικη μου φυλη(και σε αρκετες μεγαλωσωμες)το τρεμουλο στο ποδι ειδικα οταν στεκεται στα τεσσερα ειναι απο τα πρωτα σημαδια ενδειξης ελειψης ασβεστιου.καλη θα ηταν βεβαια και η συμβουλη του κτηνιατρου.η καλυτερη μαλλονγιατί να χρειάζεται ασβέστιο το κουτάβι... αφού το παίρνει από την τροφή του
τι φυλη εχεις εσυ? τρεμει το ποδι του μονο οταν καθεται και αυτο οχι πανταστην δικη μου φυλη(και σε αρκετες μεγαλωσωμες)το τρεμουλο στο ποδι ειδικα οταν στεκεται στα τεσσερα ειναι απο τα πρωτα σημαδια ενδειξης ελειψης ασβεστιου.καλη θα ηταν βεβαια και η συμβουλη του κτηνιατρου.η καλυτερη μαλλον![]()
Το ίδιο έκανε και η Maya μέχρι 4 μηνών. Εχει περίπου 2 μήνες τώρα, που το έχει κόψει τελείως.τι φυλη εχεις εσυ? τρεμει το ποδι του μονο οταν καθεται και αυτο οχι παντα