Τρέμουλο στο δεξί πόδι

makrixeris

Member
6 Αυγούστου 2011
18
0
γεια σας θέλω να κάνω μια ερώτηση έχει ένας φίλος μου ένα pitbull 5 μηνών και κάτι... γράφω εκ μέρους του γιατί δεν ασχολείται το παιδί με ίντερνετ κλπ όταν κάθετε ο σκύλος στα πίσω πόδια κ τα μπροστά τα έχει τεντωμένα κ μετά από παιχνίδι συνήθως τρέμει λίγο το ποδαράκι του το δεξί για λίγα δευτερόλεπτα ούτε πονάει ούτε τίποτα δεν κουτσαίνει ποτέ ούτε έχει κάποιο άλλο δήγμα τι μπορεί να είναι ?

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ειναι σιγουρα μια καλη ενδειξη οτι ο φιλος σου πρεπει να επισκευτει τον κτηνιατρο του για να παρει μια ξεκαθαρη απαντηση για το τι ακριβως συμβαινει.

• Like
Reactions: Orilis

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.215
261
38
το ιδιο ακριβως παθαινε παλια ενας σκυλος(r.i.p) και το ειχα ψαξει,αλλα δυστηχως δεν θυμαμαι τι ειχε γινει,παντως πολυ σοβαρο δεν ηταν γιατι θα το θυμομουν!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
858
Ξεσσαλονικη!!!
μπορει να μην ειναι κ τιποτα φιλε.πολλες φορες τρεμει ο μυς ,αναλογα με την σταση του ποδιου κ του σωματος η ακομα κ για ψυχολογικους λογους.αν το σκυλι ειναι πολυ τσιταρισμενο,οχι παντα με την ασχημη εννοια,μπορει να αρχισουν να τρεμουν καποια ακρα.

Αγγελος 13

Well-Known Member
13 Αυγούστου 2013
757
748
Δεν ειναι τπτ αυτο το κανουν πολλα σκυλια μεχρι κ 7-8 μηνων που ειναι σε ραγδαια αναπτυξη..

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Και ο δικος μου το κανει καποιες φορες.Ειχα διαβασει 1 αποψη οτι το τρεμουλο ειναι ο τροπος με τον οποιο ο μυς ανακουφιζεται οταν εχει κουραστει,κατι σαν αμυνα του οργανισμου.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
και ο δικος μου το κανει καποιες φορες που ειναι 7 μηνων δεν ειναι τιποτα

27 Δεκεμβρίου 2015
2
0
65
Καλημέρα, Καλή Χρονιά. Διάβασα αρκετά post στο forum ψάχνοντας να βρω λύση στο δικό μου πρόβλημα, και πιστεύω ότι αυτό το πλησιάζει. Έχω δύο ημίαιμα κουταβάκια περίπου δύο μηνών που μου ήρθαν μόνα τους στην αυλή μου. Το ένα αρσενικό και το άλλο θηλυκό. Το αρσενικό από την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς παρουσίασε μια μικρή αστάθεια στα πίσω ποδαράκια του μετά από το παιχνίδι με το θηλυκό, που το είχε πιάσει από τον σβέρκο. Εχθές πρωτοχρονιά η κατάσταση ήταν επιβαρυμένη, δεν μπορούσε να σηκωθεί στα τέσσερα και όταν τα κατάφερνε έτρεμε. Μίλησα με ένα φίλο εδώ στα Σπάτα που έχει σκύλους, ιδιώτης, και μου είπε ότι είναι τύφος, εγώ δεν έχω παρατηρήσει να έχει τα συμπτώματα του τύφου συν ότι έχει όρεξη για φαγητό, διάθεση για παιχνίδι. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και το χώρο να εκφράσω την απορία μου.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλημέρα. Τα έχεις πάει σε κτηνίατρο; Αν όχι, καλό θα ήταν να τα πας. Βασικά, το αρσενικό εγώ θα το πήγαινα αν ήμουν στη θέση σου. Ό,τι γνώμη και να σου πει κανείς στο φόρουμ, απ' τη στιγμή που δεν έχει δει το σκυλάκι μικρή βοήθεια μπορεί να δώσει. Ο κτηνίατρος είναι ο πλέον αρμόδιος...

• Like
Reactions: Aslan

27 Δεκεμβρίου 2015
2
0
65
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την αμεσότητα. Συνέβη όμως το εξής. Αμέσως μετά από το post μου το πήρα στο αυτοκίνητο και πήγαμε με την σύζυγο σε μία υποχρέωση που είχαμε, το άφησα μέσα στο αυτοκίνητο και ζεστάθηκε. Όταν γυρίσαμε μετά απο περίπου μισή ώρα είχε ζωηρέψει και στεκότανε στα τέσσερα. Πέρασα από ένα φίλο που έχει ζωοτροφές και όταν τον βγάλαμε να περπατήσει ήταν μέσα στην καλή χαρά. Δεν τον ένοιαζε τίποτα, έφαγε, έπαιξε και περπάτησε κανονικά. Πιστεύω ότι μάλλον έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις βάρβαρες από το θηλυκό γιατί όταν γυρίσαμε τον αφήσαμε μαζί της και έγινε πάλι το ίδιο. Ξανακύλησε. Τώρα τον έχω χωριστά στο μπαλκόνι και μάλλον πρέπει να παθαίνει το βράδυ υποθερμίες για αυτό έχει και το τρεμούλιασμα που δεν είχε το πρωί.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Είναι πολύ επικίνδυνο να είναι τα μωρά μόνα τους σε εξωτερικό χώρο με τόσο κρύο!
Βάλτα μέσα στο σπίτι όπου θα είναι ζεστά και ασφαλή και υπό επίβλεψη για ανεπιθύμητες συμπεριφορές. Και επισκεφθείτε κτηνίατρο για κλινική εξετάση και εμβολιασμό.
Καλή χρονιά!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
2 μηνών κουτάβια, έξω με αυτές τις θερμοκρασίες μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Η υποθερμία δεν είναι κάτι "επιπόλαιο", ο οργανισμός του κουταβιού δεν αντέχει και ένα shut down δεν είναι μακρυά.