Τρέμουλο στο κεφάλι

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Καλημερα σας και καλως σας βρηκα!
Ο ερμης μου ειναι ενα αρσενικο μαλτεζακι 2.5 ετων..πριν 15 μερες εκανε ξαφνηκα ενα τρεμουλο στο κεφαλι για λιγα δευτερολεπτα,τον αγκαλιασα και αμεσως σταματησε (εκεινη τη μερα φιλοξενουσα ενα κουταβι και θεωρησα πως μπορει να του δημιουργηθηκε στρες).Μετα απο 6 μερες και νωρις το πρωι οπως με κοιταζε το ξαναεκανε,τον αγκαλιασα και αμεσως του περασε.Περιμενα να παει 9.30 η ωρα και τον πηγα στον γιατρο ο οποιος τον εξετασε και το μονο που του βρηκε ειναι προβλημα στα αυτια (οπου συνηθως εχει και του βαζουμε σταγονες).Μου ειπε να το παρακολουθησω και να καταγραφω τις συχνοτητες που το κανει αν φυσικα το ξανακανει..με καθησυχασε εν μερει και εφυγα..Σημερα το βραδυ και αφου ειχε ξαπλωσει το ξαναεκανε και κρατησε λιγο παραπανω.Το σκυλι εχει ορεξη ειναι αρκετα ζωηρο και την ωρα που εχει το τρεμουλο ακουει κανονικα και δεν δειχνει καν να το αντιλαμβανεται.Αυριο θα προσπαθησω να το παω σε αλλον γιατρο για εξετασεις αιματος αν και απο μια συζητηση που ειχα με καποιον εκτροφεα μου ειπε πως αν αφορα νευρολογικο οι απλες εξετασεις δεν θα δειξουν κατι..εχω πελαγωσει..ειμαι να σκασω και δεν μπορω να βρω ακρη απο που να ξεκινησω.Υπαρχει περιπτωση να ειναι ψυχολογικο ή ζητημα κουρασης;το ρωταω γιατι απο 3.5 μηνων που το εχω ειναι σε τρελη εγρηγορση,μην τυχων και σηκωθω απ τον καναπε..θα σηκωθει κι αυτος..θελει να κοιμαται παντα κοντα μου..και γενικα μου δινει την αισθηση οτι φοβαται μην τον εγκαταλειψουμε.Να σημειωσω πως στην αρχη εμενε μονος του λογο δουλειας ενω πλεον δουλεια δεν υπαρχει οποτε ειμαστε σχεδον ολη μερα μαζι.(οταν μενει μονος του στο σπιτι δεν κλαιει)..
σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
ρωτησες τον γιατρο σου για περιπτωση επιληψιας? θα ηταν πολυ χρησιμο να μπορουσες να το βιντεοσκοπισεις για να το δειξεις στον κτηνιατρο σου. θα σου προτεινα αν το ξανακανει να μην τον αγκαλιασεις. παρακολουθησε τον για να δεις αρχη-μεση και τελος αυτου που του συμβαινει.

νομιζω οτι δεν μπορει να ειναι απο κουραση.

νασια

Well-Known Member
27 Μαρτίου 2012
616
11
Μίλησε μέ τον γιατρό σου γιά την περίπτωση του white shaker syndrome .

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Σας ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!
πρωτη φορα ειδα και ακουσα για το white shaker syndrome.Η αληθεια ειναι πως ο γιατρος μου ''πεταξε'' κατι περι κληρονομηκοτητας και επιληψιας αλλα δεν επεμεινε καθως αυτο που συμβαινει στο σκυλι δεν ειναι κριση.μπηκα στο λινκ που μου εδωσες ghost girl :)...και εκανα και μια αναζητηση για video γιατι προσπαθησα χθες να το τραβηξω την ωρα που το εκανε αλλα το μονο που καταφερα ειναι να τον τραβηξω απο πισω (δεν φαινεται σχεδον τιποτα)..εδω :Does our dog have Epilepsy or Shaking Head Syndrome? - YouTube ειναι ακριβως αυτο που εκανε και ο δικος μου..
Αν δεν επιτρεπεται η χρηση του λινκ απο youtube ζητω συγνωμη!

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Ο σκύλος είναι καθαρόαιμος εκτροφής?
το σκυλι το πηρα απο μαγαζι..και δυστυχως οχι απο εκτροφεα..το μαγαζι τοτε θυμαμαι ειχε μονο 2 σκυλακια ,το ενα ηταν με παραγγελια και απ οτι μου ειπε ο κυριος του μαγαζιου τοτε ο ερμης ειχε ''ξεμεινει'' και γι αυτο ηταν μεγαλυτερος..το μονο συνοδευτικο που ειχε ηταν το βιβλιαριο του με τα πρωτα εμβολια..δεν το εχω ψαξει ιδιαιτερα να ειμαι ειλικρινης (αν ειναι καθοροαιμο ή οχι) γιατι ετσι κ αλλιως τοτε κοιταζα για μικροσωμο αδεσποτο..ηταν απλα ερωτας με την πρωτη ματια :)

EVINA

Member
6 Απριλίου 2012
12
0
Νέα Μάκρη
Τον πηγα παλι σε γιατρο και η γνωμη του ειναι πως το τρεμουλο μαλλον προερχεται απο την ωτιτιδα...μου εδωσε καθαριστικο και καποιες αλλες φαρμακευτικες σταγονες και μου ειπε να τον ξαναπαω οταν θα τελειωσει η θεραπεια..τον ρωτησα για το white shaker syndrome αλλα δεν ηταν θετικος...απο Δευτερα θα τον παω σε ενα κτηνιατρικο κεντρο για μια ακομα γνωμη αν και δε νομιζω να βγαλω ακρη συντομα..αυτα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Αν θέλεις την γνώμη μου, αν πρόκειται να ξοδέψεις τα λεφτά σου από άγνωστό σου γιατρό σε άγνωστό σου γιατρό, τουλάχιστον καλύτερα να πας απευθείας, σε κάποιον εγγυημένα καλό.

Λιαπής

Κέστης