Τρίχες μετά από αλλαγή τροφής

antonis1980

Well-Known Member
14 Οκτωβρίου 2010
61
0
Θέλω να πω για κατι που παρατηρησα στο σαμογιεντ μου, του επαιρνα τροφη για κανα μηνα ekanuba puppy την ετρωγε κανονικα δεν υπηρχε καποιο προβλημα, απλα θελησα εγω να την αλλαξω και πηρα pro plan, παρατηρησα οτι πεφτουν τριχεσ μετα την αλλαγη της και δεν ξερω το γιατι , πάντως με την ekanuba δεν ειχα δει ουτε μια τριχα αυτη ειναι η αληθεια. Μηπως ηταν πιο μικρο και δεν φταιει η τροφη και απλα αλλαζει το τριχωμα απο τη γεννα. Να πω οτι ειναι 4 μηνων και τον τριτο μηνα εδινα ekanuba και εχει 2 με 3 βδομαδες με την pro plan.

Labrador Retriever

Well-Known Member
11 Νοεμβρίου 2010
875
0
29
Πειραιας
Oυτε η μια τροφη,ουτε η αλλη εχουν την καλυτερη φημη...
Αν δεις οτι συνεχιζεται δοκιμασα την Acana,και αν το αντεχει η τσεπη σου δοκιμασε την Orijen...
Βασικα περιμενε να σου πουν και οι αλλοι...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Κακώς αλλαξες τροφή στο κουταβι αφου του ταίριαζε και δεν ειχε προβλήματα... Και οχι αλλα πειράματα οσο είναι μικρος.

nightmare

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2010
213
0
61
Hrάκλειο
Πρέπει να ξέρεις ότι τροφή δεν αλλάζουμε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος γιατί συχνά προκαλείται διατροφικό στρες και μέχρι να προσαρμοστεί ξανά ο οργανισμός του σκύλου στα νέα διατροφικά δεδομένα συμβαίνουν διαφορές αλλαγές. Αυξάνεται, για παράδειγμα, η ποσότητα των κοπράνων, το ζώο έχει δυσπεψία, ανάγκη για περισσότερο νερό, φούσκωμα, πολλά αέρια κτλ