Τραγουδάει!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχω ρίξει ΤΟ γέλιο μ' αυτό το σκύλο!
Έχει τόσο... πάθος... η ερμηνεία του!
[video=youtube;2rW2I6KmWhw]http://www.youtube.com/watch?v=2rW2I6KmWhw[/video]

Για όσους δεν το γνωρίζουν τα Basenji δεν μπορούν να γαυγίσουν.

Last edited by a moderator:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Είσαι σίγουρη ότι τον ενοχλέί? Βρήκα αρκετά βιντεάκια με Basenji που κάνουν έτσι. Μήπως γουστάρουν?
Ξέρω ένα σκύλο (πεκινουά) που κάθε φορά που αρχίζει η ιδιοκτήτριά του να λέει "Ρούντη μίλα, μίλα, μίλα", ο σκύλος κάνει "άου, άου, άου" ΠΟΛΥ δυνατά, σαν να ενοχλείται!

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
όχι σαν .... ενοχλείται!!!!

Επειδή η ακοή τους είναι πολύ πιο δυνατή από την δική μας κάποια πράγματα τους ακούγονται "κάπως" π.χ. η σειρήνα του ασθενοφόρου, η καμπάνα που χτυπάει... στην παραπάνω περίπτωση το πιάνο....

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
εξάρτάται πως λέει το μίλα αν το λέει συνεχόμενα και με πιο ψιλή φωνή μπορεί και να τον ενοχλεί ή απλά να το έχει μάθει σαν εντολή.... βασικά όταν το είπες μου ήρθε στο μυαλό μια κυρία που πήγε σε ένα σώου γιατί ο σκύλος τραγουδούσε και του μιλούσε τσιριχτά και ο σκύλος ούρλιαζε .... :lol: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μπορεί να μην κακοποιεί το σκύλο γενικώς αλλά ειδικώς τα αφτιά του τα κακοποιεί βάναυσα! :lol:

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Εγώ μαλώνω το Στράτο όταν καμία φορά παίζει (τρόπος του λέγειν) φυσαρμόνικα και η Βίρμα "τραγουδάει" συνοδεία..

Του λέω οτι την ενοχλεί και αυτός λέει οτι της αρέσει γιατι κουνάει την ουρά της..

Αντε να βγάλεις άκρη..

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εχω παρατηρησει οτι και τα δυο ταρατσιδια(χαχαχα Ροττι) του θειου μου,οταν περναει καποιος π φωναζει ''παλιοπορτες,παλιοπλυντηρια,ο πααααλιαντζηηηης'' ξεσηκωνουν ολο το τοπο!!! παλια το θυληκο π ειχε κ τωρα και το αρσενικο...η δικια μ γτ δεν ενοχλειται καν...??? :?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093
Νεότερο μέλος
Melenia78