Τραυματισμένο νύχι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Εκτός και αν το έκανε σκόπιμα για να ανεβάσει τη μήτρα ψηλότερα με αυτό τον τρόπο, αφού τα καυτηρίασε όπως λες.
Bασίλη αυτός ήταν ο σκοπός, όπως τα λες. Και πάλι βέβαια δεν το θεωρώ σωστό.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Bασίλη αυτός ήταν ο σκοπός, όπως τα λες. Και πάλι βέβαια δεν το θεωρώ σωστό.
Για να την ανεβάσουν ξερω οτι τσιμπάνε το νύχι ανα 2 βδομάδες και σιγά σιγά ανεβαίνει. Όχι να την κοψουν για να ανεβει. Παλι καλα που ηταν με ναρκωση...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Ρε παιδιά...εντάξει...προφανώς δεν θα το 'κανε η γυναίκα, αν δεν ήταν ναρκωμένος.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ρε παιδιά...εντάξει...προφανώς δεν θα το 'κανε η γυναίκα, αν δεν ήταν ναρκωμένος.
εμενα παλι βάρβαρο σαν τακτικη μου φαινεται και με τη νάρκωση. Δεν ξερω τώρα περισσότερα, αλλά και μονο να το φαντάζομαι σαν εικόνα "πονάω"

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Ακριβώς. Μα μου το είπε κιόλας, και αν ματώσουν δεν πειράζει, είναι ναρκωμένος και θα τα καυτηριάσουμε αμέσως. Επιπλέον του έκανε παυσίπονη για μία ημέρα κι έτσι δεν κατάλαβε τίποτα. Απλά θα μπορούσαμε να τα πάρουμε λιγότερο όπως το κάνω κι εγώ κάθε βδομάδα μήπως και ανέβει η μήτρα. Αλλά δεν το έκανε ούτε από ασχετοσύνη ούτε για να πονέσει τον σκύλο.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
το νυχι ποναει παααρα πολυ σε καθε οργανισμο.. αφου εγινε ναρκωση ολα οκ..ηταν να γινει και εγινε..ολα περαστικα ειναι.. καμια αλοιφουλα εβαλε μετα ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
το νυχι ποναει παααρα πολυ σε καθε οργανισμο.. αφου εγινε ναρκωση ολα οκ..ηταν να γινει και εγινε..ολα περαστικα ειναι.. καμια αλοιφουλα εβαλε μετα ?
Betadine gel.
Αλλά δεν βγαίνει πια οπότε δεν βρήκα στο φαρμακειο και μετά από κάθε βόλτα βάζω το υγρό betadine.

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
Υπαρχει και μπεταντιν αλοιφη, εγω τη χρησιμοποιω στη Μοκα αντι για το υγρο γιατι μενει πιο πολυ πανω στο δερμα και δεν τρεχει να γινεται χαλια. Περαστικα σας!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.873
8.086
Υπαρχει και μπεταντιν αλοιφη, εγω τη χρησιμοποιω στη Μοκα αντι για το υγρο γιατι μενει πιο πολυ πανω στο δερμα και δεν τρεχει να γινεται χαλια. Περαστικα σας!!
Ναι αυτό αντικατέστησε το τζελ μάλλον και μου φαίνεται ότι θαμτο χτυπήσω για το φαρμακείο.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
ναι την παστα καλυτερα,που ειναι σαν κολλα... με γλωσσοπιεστρο να την βαζεις που ειναι καθαρο..
και να μην ξαναβουτας μεσα το ιδιο μετα την εφαρμογη..