Bασίλη αυτός ήταν ο σκοπός, όπως τα λες. Και πάλι βέβαια δεν το θεωρώ σωστό.Εκτός και αν το έκανε σκόπιμα για να ανεβάσει τη μήτρα ψηλότερα με αυτό τον τρόπο, αφού τα καυτηρίασε όπως λες.
Bασίλη αυτός ήταν ο σκοπός, όπως τα λες. Και πάλι βέβαια δεν το θεωρώ σωστό.Εκτός και αν το έκανε σκόπιμα για να ανεβάσει τη μήτρα ψηλότερα με αυτό τον τρόπο, αφού τα καυτηρίασε όπως λες.
Για να την ανεβάσουν ξερω οτι τσιμπάνε το νύχι ανα 2 βδομάδες και σιγά σιγά ανεβαίνει. Όχι να την κοψουν για να ανεβει. Παλι καλα που ηταν με ναρκωση...Bασίλη αυτός ήταν ο σκοπός, όπως τα λες. Και πάλι βέβαια δεν το θεωρώ σωστό.
εμενα παλι βάρβαρο σαν τακτικη μου φαινεται και με τη νάρκωση. Δεν ξερω τώρα περισσότερα, αλλά και μονο να το φαντάζομαι σαν εικόνα "πονάω"Ρε παιδιά...εντάξει...προφανώς δεν θα το 'κανε η γυναίκα, αν δεν ήταν ναρκωμένος.
Ακριβώς. Μα μου το είπε κιόλας, και αν ματώσουν δεν πειράζει, είναι ναρκωμένος και θα τα καυτηριάσουμε αμέσως. Επιπλέον του έκανε παυσίπονη για μία ημέρα κι έτσι δεν κατάλαβε τίποτα. Απλά θα μπορούσαμε να τα πάρουμε λιγότερο όπως το κάνω κι εγώ κάθε βδομάδα μήπως και ανέβει η μήτρα. Αλλά δεν το έκανε ούτε από ασχετοσύνη ούτε για να πονέσει τον σκύλο.Ρε παιδιά...εντάξει...προφανώς δεν θα το 'κανε η γυναίκα, αν δεν ήταν ναρκωμένος.
Betadine gel.το νυχι ποναει παααρα πολυ σε καθε οργανισμο.. αφου εγινε ναρκωση ολα οκ..ηταν να γινει και εγινε..ολα περαστικα ειναι.. καμια αλοιφουλα εβαλε μετα ?
Ναι αυτό αντικατέστησε το τζελ μάλλον και μου φαίνεται ότι θαμτο χτυπήσω για το φαρμακείο.Υπαρχει και μπεταντιν αλοιφη, εγω τη χρησιμοποιω στη Μοκα αντι για το υγρο γιατι μενει πιο πολυ πανω στο δερμα και δεν τρεχει να γινεται χαλια. Περαστικα σας!!