Τραυματισμός ή τίποτε άλλο;; :?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά,

Χθες και μόλις επιστρέψαμε σπίτι από την καθιερωμένη μεσημεριανή μας βόλτα και έχοντας πάντα και τα δύο σκυλιά μαζί μου,ο Blaky,ο ενήλικας σκύλος μου, άρχισε να κουτσαίνει στο πίσω αριστερό του πόδι!
Υπέθεσα πως θα το χτύπησε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του σπιτιού,αφού όταν του πλένω τα πόδια,μετά από κάθε βόλτα,τρέχει σαν τρελός,βέβαια όταν έπιασα το πόδι του δεν μου έκανε κάποια κίνηση πως πονάει,ούτε δυσανασχέτησε μάλιστα,σήμερα συνεχίζει να κουτσαίνει βάζοντάς με σε περιέργεια!Δεν υπάρχει κάποιο σημάδι που να φαίνεται πως το έχει χτυπήσει,καθώς όταν το πίεσα εκεί,δεν θα μου το έδειχνε;;!!Δεν υπάρχει επίσης κάποιο σημάδι απο το οποίο να καταλαβαίνω πως πάτησε κάτι κατά την διάρκεια της βόλτας μας!Πρέπει να πώ βέβαια πως εχθές το βράδυ δεν έφαγε καθόλου σχεδόν από την τροφή του,που κάτι τέτοιο δεν το έχει κάνει ποτέ!Σήμερα επιχειρήσαμε να τον ταΐσουμε δίνοντάς του τροφή από το χέρι μας,έφαγε δεν μπορώ να πώ αλλά μην φανταστείτε!!
Έχει συμβεί σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο;
Σαφώς και θα επισκεφτώ σήμερα το απόγευμα τον κτηνίατρο για να τον εξετάσει! :(

Last edited:

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Ποσο χρονων ειναι ο Blacky? Μηπως εκανε καμια "κατσικια" στην βολτα? Του εψαξες το πατουσακι του και αναμεσα στα δαχτυλα μηπως εχει καμια εκδορα η του εχει μπει κατι?

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Γκριφόν με κάτι είναι,δεν ξέρουμε όμως καθώς το υιοθετήσαμε σε ηλικία 2 χρονών!Μικρόσωμο σκυλί δηλαδή!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ποσο χρονων ειναι ο Blacky? Μηπως εκανε καμια "κατσικια" στην βολτα? Του εψαξες το πατουσακι του και αναμεσα στα δαχτυλα μηπως εχει καμια εκδορα η του εχει μπει κατι?
Είναι 7 χρονών,"κατσικιά" όχι δεν έκανε ειδίκα σε αυτή την βόλτα που δεν μπόρεσα να τον αφήσω ελεύθερο να τρέξει λόγω κάποιων αδέσποτων στη γειτονιά!
Η πατούσα του φαίνεται μία χαρα παντως,την πίεσα κιόλας και ανάμεσα μήπως έχει μπεί τπτ αλλα μάταια!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Mπορεί να είναι κάποια τενοντίτιδα..
Μπορεί όμως και πολλά..
Όπως και να έχει πρέπει να το δει κάποιος ιατρός..

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Οταν ο Κούκης κούτσαινε σε ένα πίσω πόδι, ήταν ρίξη χιαστού. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας σε κτηνίατρο, να τον δει πώς περπατάει και αν είναι να κάνει ακτινογραφίες! Μπορεί να είναι πολλά πράγματα.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
προσεχετε οταν τελειωνουν την δουλεια τους,να μην πολυ τιναζουν το χωμα προς τα πισω με τα ποδια...ειναι επικυνδηνο για τα πατουσακια.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
και πώς να τους το κόψεις αυτό?
η δικιά μου το κάνει πάααααααντα και το ύφος της ,ειλικρινά, δεν σηκώνει να την αμφισβητησεις....μου ακουγεται σαν να έπρεπε να της απαγορευσω το να τρώει ή το να κοιμαται
essential μιλάμε

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλά εγώ επειδή τα βγάζω και τα δύο μαζι όταν το κάνει ο Blaky αυτό,προσπαθει να το κάνει και η μικρή :p αντε τώρα πες..τρέχα γύρευε!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
857
Ξεσσαλονικη!!!
πρεπει να εισαι σε αναμονη κ να του τραβηξεις την προσοχη ωστε να το ξεχασει η να του πεις μια εντολη...εμενα ευτυχως το σταματαει.κανα δυο φορες ειχε κ γυαλια κατω ,για αυτο ετυχε κ να το σκεφτω αυτο...πηγε το μυαλο μου στο κακο.