Τροφή για κουτάβι μαλτεζ


Fofikoulia

New Member
7 Ιανουαρίου 2020
2
0
54
Καλησπέρα και καλή Χρονια σε όλους!!

Έχω ένα μαλτεζ 3 μηνών.
Ποιας εταρείας τροφή να του δώσω?
Έχω μπερδευτεί. Ο κτηνίατρος δεν μου σύστησε κάποια συγκεκριμένη . Πήγα σε κάποια petshop , ο καθένας προωθεί τα δικες του και βγάζει τις υπολοιπες όχι πολύ καλές.
Κάποιος που πρότεινε την εταιρεία acana , κάποιος άλλος της optimanova. Επίσης μου είπαν ότι η hills και canyon δεν είναι και πολύ καλές....
 


ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Ενδεικτικά ορισμένες εταιρείες από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις.

***** Farmina N&D, Acana, Naturea, Taste of the Wild, Platinum, Brit care

**** Profine, Farmina cibau και team breeder, Equilibrio, Nutram, Arden Grange

*** Belcando, Josera
 




p__nat

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2019
278
754
Δεν ξέρω σε ποιά σειρά θα τοποθετούσε ο @ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ την Essential Foods - The Beginning, αλλά μετά απο προτροπή της εκτροφέως της, την δίνω στην δική μου απο τότε που σταμάτησε την starter και της έχει καθήσει αρκετά καλά.

Κάποια στιγμή που νόμιζα οτι την είχε βαρεθεί και το συζήτησα με το pet shop της γειτονιάς μου, παρόλο που δεν την έφερνε στο μαγαζί του, οπότε σίγουρα θα είχε όφελος με το να με κατευθύνει σε κάποια άλλη, μου είπε οτι είναι αρκετά καλή και να επιμείνω.

Εγώ όμως, δεν έχω συγκριτικό μέτρο, εκφέρω άποψη μόνο απο τα αποτελέσματα που βλέπω στην δική μου, οπότε απλά την αναφέρω ως μια ακόμη επιλογή και για να προσθέσει ασφαλώς κάποιος που γνωρίζει καλύτερα, αν είναι πράγματι καλή!
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.103
Μηνύματα
895.608
Μέλη
19.914
Νεότερο μέλος
nicksugar3