Τροφη για Γερμανικο ποιημενικο.

bagos17

Member
26 Μαρτίου 2014
5
0
Γεια σας είμαι καινούργιο μέλος και χαίρομαι που υπάρχει ένα site για ενημερώση και να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος για τις απορίες σου , Ξέρω πως γενικά έχουν αναρτηθεί αρκετά θέματα για τροφές αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω για μια συγκεκριμένη τροφή .Ονομάζεται Top professional ( Puppy - Top Professional ) , θα ήθελα μια γνώμη και από εσάς , την έχω πάρει 2 φορες και δεν είχα κάποιο πρόβλημα , να μην σας πω πως έμεινα και ευχαριστημένος , και το κουτάβι μου το έτρωγε και τα κόπρανα δεν μύριζαν και ήταν λίγα, και ενέργεια είχε.Tώρα σκέφτομαι να του πάρω την Fromm gold puppy large breed . είναι ποιο ακριβή λίγο και φαίνεται γενικά καλή με τα λίγα που ξέρω ,ξέρω πως δεν μπορείς να πεις μια τροφή πως είναι για μια συγκεκριμένη "ράτσα" ειδική αλλα ξέρω πως κάποιες τροφές είναι σίγουρα καλύτερες από κάποιες άλλες . θα με βοηθούσατε αν βλέπατε και την top professional και μου λέγατε γνώμες , ευχαριστώ :)

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (απο το λίνκ που έδωσες)

Καθαρό κρέας χοιρινού αλεσμένο ΩΧ, εκχύλισμα από ανθό καλαμποκιού, φρέσκα ζωικά λίπη 2 Χ ΩΧ χοιρινού αρίστης ποιότητας, διογκωμένο ανθό ορύζης, γλουτένη καλαμποκιού, αλεύρι πολτού χαρούπης (αυτά τα τρώγανε στην κατοχή δικό μου σχόλιο) φρυγανισμένο σε σκόνη για αφομοίωση μεγαλύτερη από 90%, αφυδατωμένο αγελαδινό γάλα, πάλι ΩΧ

Απαπα
Πρόσεξε να δείς πώς έχει η κατάσταση ή εμπιστεύεσαι καλές γνωστές μάρκες που έχουν αξιολόγηση απο sites με κριτικές όπως
Dog Food Analysis - Reviews of kibble
Dog Food Reviews and Ratings | Dog Food Advisor
και αγοράζεις μια σοβαρή τροφή ή πάς σε b.a.r.f.
O κάθε πετσοπάς νοιάζεται να πουλήσει δεν ενδιαφέρεται αν θα είναι καλά ο σκύλος σου.

bagos17

Member
26 Μαρτίου 2014
5
0
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (απο το λίνκ που έδωσες)

Καθαρό κρέας χοιρινού αλεσμένο ΩΧ, εκχύλισμα από ανθό καλαμποκιού, φρέσκα ζωικά λίπη 2 Χ ΩΧ χοιρινού αρίστης ποιότητας, διογκωμένο ανθό ορύζης, γλουτένη καλαμποκιού, αλεύρι πολτού χαρούπης (αυτά τα τρώγανε στην κατοχή δικό μου σχόλιο) φρυγανισμένο σε σκόνη για αφομοίωση μεγαλύτερη από 90%, αφυδατωμένο αγελαδινό γάλα, πάλι ΩΧ

Απαπα
Πρόσεξε να δείς πώς έχει η κατάσταση ή εμπιστεύεσαι καλές γνωστές μάρκες που έχουν αξιολόγηση απο sites με κριτικές όπως
Dog Food Analysis - Reviews of kibble
Dog Food Reviews and Ratings | Dog Food Advisor
και αγοράζεις μια σοβαρή τροφή ή πάς σε b.a.r.f.
O κάθε πετσοπάς νοιάζεται να πουλήσει δεν ενδιαφέρεται αν θα είναι καλά ο σκύλος σου.
http://www.pet4u.gr/Product/4585/ksira_trofi_fromm_gold_puppy_large_breed για την fromm ? το ιδιο ειναι πιστευεις ?

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Καλύτερα είναι να ρίξεις μια ματιά στα θέματα b.a.r.f. αμα μπορείς ,
τώρα αν θές οπωσδήποτε ξηρή, πάντα προσωπική άποψη, η fromm είναι σαφώς καλύτερη απο απο την top professional με τα χοιρινά και τα χαρούπια,
έδινα στον δικό μου την fromm small breed μια χαρά ήτανε.
Εχει και άλλες καλές εταιρείες όπως acana κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά έχει καλύτερα συστατικά.
http://www.pet4u.gr/Product/2218/ksira_trofi_acana_puppy_large

Last edited:

bagos17

Member
26 Μαρτίου 2014
5
0
Καλύτερα είναι να ρίξεις μια ματιά στα θέματα b.a.r.f. αμα μπορείς ,
τώρα αν θές οπωσδήποτε ξηρή, πάντα προσωπική άποψη, η fromm είναι σαφώς καλύτερη απο απο την top professional με τα χοιρινά και τα χαρούπια,
έδινα στον δικό μου την fromm small breed μια χαρά ήτανε.
Εχει και άλλες καλές εταιρείες όπως acana κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά έχει καλύτερα συστατικά.
http://www.pet4u.gr/Product/2218/ksira_trofi_acana_puppy_large
ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου , μάλλον τελικά θα πάρω την acana και όχι την fromm . :)

Last edited: