Τρώει καθιστός

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ο Τζιμάκος μου παιδιά, έφαγε το πρωί καθιστός. Έχω ανησυχήσει πάρα πολύ, πιστεύω ότι αυτό δείχνει πόνο, δεν βρίσκω τον γιατρό μάλλον χειρουργεί και δεν απαντάει και θα πάει άμεσα μόλις τον βρω αλλά έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει; Εχθές ήταν καλά.

archodea

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2009
870
770
Πειραιάς
Μακάρι ν τ επιβεβαιώσει κ ο γιατρόσ ότι είναι απλή βαρεμάρα του. Ούτε έχω διαβάσει κάπου η συμπεριφορά αυτή ν δηλώνει πόνο

• Like
Reactions: Orilis and l.Kyveli

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Θυμάμαι και η Λάρα το είχε κάνει αυτό αλλά όταν ήταν 12 χρονών οπότε το δικαιολογούσε η ηλικία της. Ήταν και παραπάνω κιλά οπότε ίσως να πονούσε λίγο στα πόδια, να έδειχνε ενόχληση. Αλλά επαναλαμβάνω ήταν γιαγιάκα ήδη. Από υπόλοιπη κίνηση πώς τα πάει σήμερα; Αν του πασπατέψεις λίγο τα πόδια; Μπορεί να πηδήξει σε καναπέδες κλπ; Έπαιξε χθες καθόλου;

• Like
Reactions: l.Kyveli

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Είναι η πρώτη φορά που το κάνει και δείχνει και στο περπάτημα του κράτημα. Ελπίζω να είναι κάτι ασήμαντο όπως πρωκτικοί αδένες.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Μην απελπιζεσαι κατευθειαν,ψυχραιμία!
Κ η Ηρα οταν σκυλοβαριεται τρώει κ καθιστή κ ξαπλωτή κ οπως θες,εχει τυχει να την ταιζω κ ενω κοιμάται...έτρωγε κ ροχαλιζε ταυτοχρονα,ναι.
Να πας φυσικα στον κτηνιατρο,γιατι εσυ ξερεις καλυτερα απτον καθενα το σκυλι σου,αλλά μη στεναχωριεσαι προκαταβολικα.
Ολα καλά θα πάνε!

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Ο δικός μου το κάνει και περπατάει και περίεργα (ακόμη πιο περίεργα δηλαδή) όταν:
1. οι περιπρωκτικοί είναι γεμάτοι
2. έχει αέρια
3. επικείμενη διάρροια (και θέλει να την κρατήσει μέχρι να φάει ο λιγούρης)
4. το φαγητό είναι ζεστό (κάτι σαν διαμαρτυρία)

ΥΓ.Η μικρή τρώει πάντα καθιστή.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Ο δικός μου το κάνει και περπατάει και περίεργα (ακόμη πιο περίεργα δηλαδή) όταν:
1. οι περιπρωκτικοί είναι γεμάτοι
2. έχει αέρια
3. επικείμενη διάρροια (και θέλει να την κρατήσει μέχρι να φάει ο λιγούρης)
4. το φαγητό είναι ζεστό (κάτι σαν διαμαρτυρία)

ΥΓ.Η μικρή τρώει πάντα καθιστή.
Αδένες υποπτεύομαι κι εγώ.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
40
Μηπως κοιμόταν πριν;;;γιατί ηδικια μου καμια φορα σηκωνεται και εχει μουδιασει απο τη ξαπλα κ εχει ενα κρατημα στο πηγαινε ελα...

Ενημερωσε μας...

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Ο δικός μου καθόταν καθιστός και καπως περίεργα μετα το φαγητό αλλα και μετα την αφοδευση και τον ύπνο αλλα είχε και άλλα συμπτώματα. Προσπαθούσε συνέχεια να γλύψει και να δαγκωσει την περιοχή προς την βαση της ουρας με εκνευρισμο. Τελικα ηταν γεμάτοι οι αδένες και τους αδειασε ο γιατρός.

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Και η δικιά μου, όταν γεμίζουν οι αδένες της, κάθεται πολύ συχνά στον κωλο της και ξαφνικά. Δηλαδή μπορει εκεί που περπατάει να κάτσει απότομα. Επίσης, γλείφει παρά πολύ συχνά την περιοχή, δαγκώνει την βάση της ουράς και τρίβει τον πωπό της στο πάτωμα προσπαθώντας να τους αδειάσει.
Αργά ή γρήγορα πιστεύω θα το καταλαβεις γιατί είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να μυρίζει εάν δεν καταφέρει να τους αδειάσει μόνος του. Εάν έχετε φάει μεσημεριανό, τσέκαρε εάν μυρίζει ψαρίλα ή κάπως μεταλλικά. :sick:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.870
8.083
Συνήρθε προς το παρόν , έκανε και σκληρά κακά και τώρα είναι μια χαρά, μάλλον για αδένες μου κάνει.
Θα τον πάω όμως και για εξετάσεις που θα έκανε έτσι κι αλλιώς αφού δεν έχει κάνει καθόλου φέτος.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Εεμμμ,άσχετο,αλλά θα ρωτήσω γιατι σας βλέπω πολλούς...
Γιατί ρε παιδιά να αδειαζετε εσείς ή να πηγαίνετε στον κτηνίατρο?
θελω να πω...τοσο συχνο είναι πια?
κ γιατι δλδ?που οφείλεται?
(Ξερω τι ειναι,οπως ξερω -εγκυκλοπαιδικες γνωσεις- τι είναι πολλά άλλα...
αλλά μου κανατε πραγματικά εντύπωση!)

bat-iris

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
591
622
Εεμμμ,άσχετο,αλλά θα ρωτήσω γιατι σας βλέπω πολλούς...
Γιατί ρε παιδιά να αδειαζετε εσείς ή να πηγαίνετε στον κτηνίατρο?
θελω να πω...τοσο συχνο είναι πια?
κ γιατι δλδ?που οφείλεται?
(Ξερω τι ειναι,οπως ξερω -εγκυκλοπαιδικες γνωσεις- τι είναι πολλά άλλα...
αλλά μου κανατε πραγματικά εντύπωση!)
Εμένα η δικιά μου στον έναν μήνα θέλει σίγουρα άδειασμα. Ο πρώτος κτηνίατρος που πήγαινα μου είχε πει, ότι δεν είναι σαφείς οι αιτίες που συμβαίνει και ότι στον δικό του σκυλο τους αδειάζει κάθε 10 μέρες. Έπειτα, να σου πω, δεν το έχω ψάξει παραπάνω. Συνήθως, οφείλονται σε μαλακά κόπρανα.Τα κόπρανα της Ίριδας είναι πάντα σκληρότατα και όμως γεμίζουν πολύ συχνά. Κάποιες φορές καταφέρνει και τους αδειάζει μόνη, σε κάποια αφόδευση και άλλες όχι.