Καλησπερα σε όλους..ο εκτωρακος μου ενα λαμπ 8,5 μηνων πια εδω κ 2 εβδομαδες σταματησε να τρωει..κ ποιος τωρα..ενα λαμπ που για το φαει προσκηναμε...κ μεχρι προτεινως δεν τρωγαμε αλλα ρουφαγαμε την τροφη μας σε 2 λεπτα...Τα συμπτωματα που εχουμε εδω κ 2 εβδομαδες ειναι:1) στην αρχη αφαγια αλλα με κεφι..κ τρωγαμε μονο αν του βαζαμε σαλτσες ή κατι μαγειρευτο κ αυτο οχι ολο..2)μετα σπο 4-5 μερες ακεφια κ εμετος..στον γιατρο κατευθειαν κ ενεση για το στομαχι..μας ειπε πως μαλλον κατι εφαγε που τον πειραξε..μου φαινεται περιεργο ομως καθως τον προσεχω πολυ οταν ειμαστε εκτος σπιτιου κ δεν παρατηρησα να εφαγε κατι..ο γιατρος μα ειπε μηπως χαλασε η τροφη του κ ετσι πηραμε καινουργια φρεσκια αλλα κ παλι δεν τρωει..3)σημερα παρατηρησα οτι καθεται καποιες στιγμες κ τριβει τον πωπω του στο πατωμα..χωρις να εχω ιδεα τι ειναι αυτο..4) υπαρχει μια περιπτωση ο λογος να ειναι κ ψυχολογικος..πριν 1,5 μηνα βρηκα 2 αδεσποτα κουταβια 6 μηνων το καθενα μικροσωμα..αφου εμβολιαστηκαν κ αποπαρασιτωθηκα τα ειχαμε ολα μαζι..το ενα το δωσαμε κ το αλλα το κραταμε ακομα κ σκεφτομαστε να το κρατησουμε για να κανουν παρεα με τον εκτωρα..βεβαια το ενα ζηλευει παρα πολυ το αλλο κ ο εκτωρας οταν του βαζω να τρωει ερχεται κ με τραβαει ετσι ωστε οσο τρωει να ειμαι μακρυα απο το αλλο κουταβι κ να προσεχω να μην του φαει την τροφη οπως συνεβαινε τις πρωτες μερες που τα ειχαμε..τρωει λοιπον 2 μπουκιες κ μετα φευγει..παιζει..κυνηγαει το αλλο κουταβι κ εγω τον κυνηγαω σόλο το σπιτι για να φαει λιγο παραπανω απ'το χερι μου..(πραγμα που δεν θελω να μαθει να κανει αλλα φοβαμαι μηπως παθει τπτ λογω της αφαγιας)..ο γιατρος δεν εχει να μας τπτ αλλο..μας εκανε εξετασεις αιματος ολα καλα..μας κοιταξε γενικα ολα καλα..αν συνεχισουμε ετσι λιγες μερες ακομα θα παμε κ σε αλλο γιατρο...καμια γνωμη δικη σας βρε παιδια...????