Τρώει τα κακά του

-TRANE-

Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
11
48
33
Καλησπέρα.Εχω ενα θεμα με το σκυλάκι μου.Απο τοτε που τον εχω, εχει μάθει να τα κανει στο μπαλκόνει.Οκ κανένα πρόβλημα.Πριν καμια 2 βδομάδες, παω να ελενξω για κακά και ειχαν μεινει μονο οι βρωμιες.Ρωτάω την υπολοιπη οικογενεια, δεν τα ειχε μαζεψει κανεις.Οποτε συμπερενω οτι τα εφαγε.Googlaρω το συμβαν και καταλαβαινω οτι δεν τιθεται τοσο μεγαλο προβλημα μιας και ειναι ψιλοσυνηθες.Σημερα ομως το παρακανε.Μολις τα εκανε,απευθειας τα ετρωγε.Τον μάλωσα και αυριο λεω να τον παω στο γιατρό.Τι λετε?

-TRANE-

Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
11
48
33
Καλησπέρα Trane.
Διάβασε αυτό.
:)
Ευχαριστώ για το κειμενο.Πιθανολογώ οτι ο δικός μου σκύλος το κάνει, μάλλον επειδή μας βλέπει να τα μαζευουμε και νιωθει υποθετω κάπως άβολα γιαυτο.Να υποθεσω η μονη λυση ειναι αρχικα να το μαθω να τα κάνει εξω σωστα?

Diego13

Member
15 Οκτωβρίου 2015
12
2
46
Είχαμε και εμείς το ίδιο <<κουσουρι>> όταν πήραμε τον Diego.
Μας καθησύχασε ο γιατρός ότι δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην υγεία του αλλά για λόγους ....καθωσπρεπισμού προτινε κάτι λιχουδιές με ανανά!!!!! Έδινε μια μυρωδιά στα κόπρανα που για τα σκυλιά είναι αποκρουστική! Ενώ τα κανονικά....... χαχαχαχα. Πάντως το σταμάτησε κατευθείαν !!!Δοκίμασε το αν θες!

-TRANE-

Member
14 Σεπτεμβρίου 2015
11
48
33
Είχαμε και εμείς το ίδιο <<κουσουρι>> όταν πήραμε τον Diego.
Μας καθησύχασε ο γιατρός ότι δεν προκαλεί κανένα πρόβλημα στην υγεία του αλλά για λόγους ....καθωσπρεπισμού προτινε κάτι λιχουδιές με ανανά!!!!! Έδινε μια μυρωδιά στα κόπρανα που για τα σκυλιά είναι αποκρουστική! Ενώ τα κανονικά....... χαχαχαχα. Πάντως το σταμάτησε κατευθείαν !!!Δοκίμασε το αν θες!
θυμασε πως λεγεται η λιχουδια?
Εαν οχι κανενα προβλημα θα παω να ρωτησω σε πετσοπ.
Ευχαριστω.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
υπαρχει και μια σκονη για αυτη την δουλεια αλλα και παλι δεν θυμαμαι ονομα γμτ.αν ψαξεις η ρωτησεις σε πετ σοπ ομως θα σου πουν.

Diego13

Member
15 Οκτωβρίου 2015
12
2
46
θυμασε πως λεγεται η λιχουδια?
Εαν οχι κανενα προβλημα θα παω να ρωτησω σε πετσοπ.
Ευχαριστω.
Συγνώμηηηηη!!!!! ΣΚ στο χωριό=no internet!!!!Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν κάποια πολύ <<κοινή>> μάρκα. Νομίζω οποία και να βρεις με ανανά θα κάνει δουλειά και θα το ευχαριστηθει και το ζουζουνι!!!