Τσιμπούρια - Ψύλλοι στα πάνω τους!!!

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Καλημέρα!!
Ναι έχω δοκιμάσει και αμπούλα Advantix... Οτι κυκλοφορεί σε αμπούλα το έχω βάλει στον μικρό... Ομως και πάλι αυτος γεμίζει....

Μπορεί να μου πεί κάποιος πως χρησιμοποιούμε το Sebacil? Ψεκαζω στον σκυλάκο μου ή τον κάνω μπάνιο με αυτο? Και πόσο συχνά μπορώ να το χρησιμοποιώ??

Μπορώ να το βάλω το Scalibor και το Sebacil ταυτόχρονα?? Το Sebacil τον προστατευει τον σκυλο απο την σκνιπα??

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εγω το sebacil το εχω χρησιμοποιησει μονο στον περιβαλλοντα χωρο (βεραντα, κηπο και εριξα και ενα σφουγγαρισμα στο σπιτι). Πανω στον σκυλο δεν το εχω χρησιμοποιησει γιατι θεωρω οτι ειναι πολυ τοξικο. Μαλιστα απομακρυνα τον σκυλο για 1 μερα απο το σπιτι οταν το χρησιμοποιησα.

Αυτο που εκανα γιατι ειχαμε τρελο προβλημα για 1 μηνα τοτε οποτε εβγαινε ο σκυλος εκτος σπιτιου ειναι εκτος απο scalibor και advantix ψεκαζα και ποδαρακια, κοιλιτσα με frontline πριν απο καθε βολτα και φυσικα ελεγχα πολυ καλα τον σκυλο πριν μπουμε καν στην αυλη. Και παλι μπορει να πηδησει κατι πανω στον σκυλο αλλα τουλαχιστον δεν αγκιστρωνεται οποτε ευκολα το βλεπεις και το αφαιρεις (αν ειναι ανοιχτοχρωμος βεβαια, αν ειναι μαυρος προληψη, καλο χτενισμα, ψυλλαφιση και προσευχες μετα απο καθε βολτα)

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Καλημέρα!! Είναι ημίαιμο πομερανιαν με πεκινουα... Εχει μπολικο τρίχωμα και καφετί....

Μετά απο κάθε βόλτα τον βουρτίζω καλα καλά και κοιτάω μηπως εχει τιποτα πανω του... Εχθες βρήκα 2 τσιμπουράκια μικρά κατω απο το στόμα του!!! Πραγματικά ουτε οι προσευχες μου δεν πιανουν...

Ευχαριστω πολυ και παλι... :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μάλλον υπερτερουν οι προσευχές των τσιμπουριών... Το αίμα ημών το επιούσιον δος ημίν σήμερον

Gwgw & "prigkipas"

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2011
217
0
Κρήτη
Μάλλον υπερτερουν οι προσευχές των τσιμπουριών... Το αίμα ημών το επιούσιον δος ημίν σήμερον
Xaxaxaxaxaxa Θεα!!! :p

Μια συμβουλη : μην χρησιμοποιήσετε το Sebacil οταν εχετε σκοπό να μείνετε στο σπίτι!!! Η βρωμα-μυρωδιά του δεν υπάρχει!!!!! Τα σκοτώνει ολα στο δευτερόλεπτο μαζι και εσας :p

Επλυνα το κρεβάτι και τις κουβέρτες του μικρού σε μια λεκάνι και τα έβγαλα στο μπαλκονι για να μην ειναι εντονη η μυρωδιά!!! To χρησιμοποίησα στο μικρό αλλα δεν τον ψέκασα... Αραίωσα 1ml σε μια λεκάνη και βουτούσα την βούρτσα του μεσα και τον χτένιζα... Μετά απο λίγο τσιμπούρια και ψύλλοι εξαφανιστηκαν...