καλησπερα,
αφου το πασχα τον ξεθεωσα για πεντε μερες στις βολτες λογω παραθερισμου στο εξοχικο(αγρους,λιβαδια,βουνα) σημερα και οπως τον χαιδευα παρατηρω κατι σαν ελιτσα.ναι ηταν τσιμπουρι και χωρις να ξερω τιποτα βρηκα διασπαρτες πληροφοριες στον ιντερνετ.
καθισα τον εψαξα και βρηκα και δευτερο.
Εκεινη την ωρα ετυχε να περναει φιλος απο το σπιτι ο οποιος ειχε παντα σκυλο και μου ζητησε τσιμπηδακι να του τα αφαιρεσουμε.
Εγινε με επιτυχια αν και εμενα με επιασε ψιλοπανικος.
πηρα κτηνιατρο και μου ειπε να του βαλω αμπουλα και αντιπαρασιτικο κολαρο
αγορασα πριν λιγο frontline για αμπουλα και ενα κολαρο
τον αρχισα παλι στα χαδια και ναι βρηκα και ΤΡΙΤΟ.
Μ εχει πιασει ανησυχια ο κτηνιατρος ηταν βεβαια πολυ καθιστικος μου λεει δεν ειναι τιποτα και καλως επραξα και τα αφαιρεσα
Βεβαια θα πρεπει να βγαλω και αυτο που ανακαλυψα τωρα.
Περα απο την ανησυχια για το σκυλο να το ανακοινωσω εδω και στους δικους μου..Υπαρχει λογος για καποια προστασια γιατι θα κανουν σαν υστερικοι και δεν γουσταρω.
Τον εχω ολη μερα στο χαδι και γενικα ολη η οικογενοια
ΣΥμβουλες??
Ευχαριστω
Κωστας
αφου το πασχα τον ξεθεωσα για πεντε μερες στις βολτες λογω παραθερισμου στο εξοχικο(αγρους,λιβαδια,βουνα) σημερα και οπως τον χαιδευα παρατηρω κατι σαν ελιτσα.ναι ηταν τσιμπουρι και χωρις να ξερω τιποτα βρηκα διασπαρτες πληροφοριες στον ιντερνετ.
καθισα τον εψαξα και βρηκα και δευτερο.
Εκεινη την ωρα ετυχε να περναει φιλος απο το σπιτι ο οποιος ειχε παντα σκυλο και μου ζητησε τσιμπηδακι να του τα αφαιρεσουμε.
Εγινε με επιτυχια αν και εμενα με επιασε ψιλοπανικος.
πηρα κτηνιατρο και μου ειπε να του βαλω αμπουλα και αντιπαρασιτικο κολαρο
αγορασα πριν λιγο frontline για αμπουλα και ενα κολαρο
τον αρχισα παλι στα χαδια και ναι βρηκα και ΤΡΙΤΟ.
Μ εχει πιασει ανησυχια ο κτηνιατρος ηταν βεβαια πολυ καθιστικος μου λεει δεν ειναι τιποτα και καλως επραξα και τα αφαιρεσα
Βεβαια θα πρεπει να βγαλω και αυτο που ανακαλυψα τωρα.
Περα απο την ανησυχια για το σκυλο να το ανακοινωσω εδω και στους δικους μου..Υπαρχει λογος για καποια προστασια γιατι θα κανουν σαν υστερικοι και δεν γουσταρω.
Τον εχω ολη μερα στο χαδι και γενικα ολη η οικογενοια
ΣΥμβουλες??
Ευχαριστω
Κωστας