Τσουχτερά πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων

Alex_Naomi

Well-Known Member
9 Μαϊου 2013
53
64
Αμπελόκηποι
Εμάς πάλι ο γιατρός δεν έδωσε καν την κονκάρδα κ όταν του τη ζήτησα μου είπε οτι δεν έχει. Βέβαια στο βιβλιάριο έχουμε το αυτοκόλλητο του εμβολίου, αλλά αυτό που με προβληματιζει είναι αν τυχόν μας σταματήσουν (λέμε τώρα..) θα ξέρει ο αστυνομικός να το αναγνωρίσει? Πολύ αμφιβάλλω..

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Εμάς πάλι ο γιατρός δεν έδωσε καν την κονκάρδα κ όταν του τη ζήτησα μου είπε οτι δεν έχει. Βέβαια στο βιβλιάριο έχουμε το αυτοκόλλητο του εμβολίου, αλλά αυτό που με προβληματιζει είναι αν τυχόν μας σταματήσουν (λέμε τώρα..) θα ξέρει ο αστυνομικός να το αναγνωρίσει? Πολύ αμφιβάλλω..
εχει μπατσελορ ντιγκρι απο την μεγαλη των μπατσων σχολη

• Like
Reactions: marmyt

gefil

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2013
129
68
49
Nea Smirni
www.facebook.com

• Πώληση ζώου συντροφιάς με ηλικία μικρότερη των 8 εβδομάδων και πώληση σκύλων και γάτων σε υπαίθριους χώρους 1.000 ευρώ ανά ζώο
Αυτό δεν το κατάλαβα...

1000 ευρώ ανα ζώο? Αναφέρεται στην ψυχούλα που εμπορεύονται ή στα "ζώα" που πραγματοποιούν την συναλλαγή (πωλητής + αγοραστής)??

...
Ελπίζω να το είδαν και μερικοί-μερικοί... ;-)

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Καθαρά εισπρακτικά μέτρα.
Αυτό φαίνεται σε πολλά σημεία. Δεν υφίσταται πλέον ο όρος ερασιτέχνης εκτροφεας κ αυτό δημιουργεί προβλήματα στους ήδη υπάρχοντες εκτροφεις καθώς πρέπει να πάνε να βγάλουν άδεια κάπως σαν γελαδαρηδες ζωωτροφοι. Με kennels, μεγάλες εκτάσεις κλπ

Επίσης μπορείς να έχεις όσα σκυλιά θες σε πολυκατοικία, αρκεί να πληρώνεις κεφαλικο φόρο 500€ ανά σκύλο, για κάθε σκυλί άνω των 2.

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.431
αυτό με τον δήμο το είχα συζητήσει με τον κτηνίατρο πέρσι και μου είχε πει ότι οι δήμοι δεν έχουν συντάξει τις ανάλογες υπηρεσίες για να μπορέσουν τα ζώα να καταχωρηθούν δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι όμως

αντιλυσσική κονκάρδα δεν έχουμε ούτε εμείς και το exame ξανασυζητήσει και είναι θέμα της εταιρίας που εμπορεύεται τα εμβόλια

αυτό με την πολυκατοικία δεν το καταλαβαίνω... ο πατέρας μου είναι πάνω με 3 σκυλιά εγώ κάτω με 3 gates και ένα σκύλο... καταστατικό δεν έχουμε άρα είμαστε ok???

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
αμφιβάλλω αν ξέρει να ξεχωρίσει και την κονκάρδα :p

D

Deleted member 14614

Guest
Αυτό που λέει ο νόμος για την προσκόμιση του αντιγράφου του τσιπ στον δήμο αφορά τον κτηνίατρο? Δηλαδή αν δεν γίνει, τρώει ο κτηνίατρος το πρόστιμο?
Εν τω μεταξύ, κονκάρδα δεν μου έδωσε ο κτηνίατρος. Δεν είμαστε καλά με τι βλακείες ασχολούνται. Δεν τους κάνει η ενημέρωση του βιβλιαρίου, πρέπει να φοράμε και κονκάρδες.

αυτό με την πολυκατοικία δεν το καταλαβαίνω... ο πατέρας μου είναι πάνω με 3 σκυλιά εγώ κάτω με 3 gates και ένα σκύλο... καταστατικό δεν έχουμε άρα είμαστε ok???
Είστε οκ.;)

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
χαχα
Μήπως να φτιάξουμε και κανένα οικόσημο, μπορεί να θεωρηθεί πολύ λίγο να έχεις μια κονκάρδα.
αμα εισαι χαι τυπος τσιπαριζεσαι ντουετο με τον σκυλο.. μεχρι να σε περασουν στα αρχεια..θα εισαι πρωτη μουρη !

D

Deleted member 14614

Guest
αμα εισαι χαι τυπος τσιπαριζεσαι ντουετο με τον σκυλο.. μεχρι να σε περασουν στα αρχεια..θα εισαι πρωτη μουρη !
Ntoulis θα το διαλύσουμε το thread αν συνεχίσουμε...:p Όχι τίποτα άλλο, δεν με βλέπω να παίρνω και απάντηση! χαχα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.154
1.431
Αυτό που λέει ο νόμος για την προσκόμιση του αντιγράφου του τσιπ στον δήμο αφορά τον κτηνίατρο? Δηλαδή αν δεν γίνει, τρώει ο κτηνίατρος το πρόστιμο?
Ναι :D

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
36
Αθηνα

Ούτε εμας μας έδωσε και δεν ηξερα ότι υπάρχει... τι γίνεται σε αυτη την περίπτωση;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εστω ότι η εταιρία με τα εμβόλια αρχίσει να δίνει και κονκάρδες στους κτηνιάτρους, κι αυτοί με τη σειρά τους σε εμας όταν εμβολιάζεται το σκυλί... Είμαι η μοναδική που έχει χάσει ταυτοτητούλα του σκύλου από το κολάρο? Αν ομοίως χαθεί και η κονκάρδα του αντιλυσσικού? Τι γίνεται?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
οριλις... σε αναγκη για αποδειξη θα εχεις το βιβλιαριο του σκυλου με σφραγιδα και υπογραφη κτηνιατρου...

φανταζομαι τωρα.. ( κι εχω μεγαλη φαντασια) σε περιπτωση που βγει τσαρκα ελεγχος για σκυλια... οσα φορανε την κονκαρδα δεν θα τα σταματουν... αυτα χωρις κονκαρδα θα σου γινεται ελεγχος... θα κοβεταιο πριστιμο... θα πηγαινεις με το βιβλιαριο και ολα καλα... θα ακυρωνουν το προστιμο..
φαντασια ε? ειδικα τωρα που δεν υπαρχει και δημοτικη αστυνομια....

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia