Εδω και μερες διαβαζω εμπειριες ιδιοκτητων ψάχνοντας μια ελπιδα και για το δικο μου κουταβι... Αυτος ειναι κ ο λογος που γραφω σημερα. Το κουταβι μου ξεπερασε τον τυφο, και οφειλω να δωσω τωρα εγω ελπιδες σε αλλους! Πριν 10 μερες πηρανε ενα Yorkshire terrier, το οποιο ομως παρολο που ετρωγε και οι κενώσεις του ηταν φυσιολογικες ολη μερα κοιμόταν... Η κτηνιατρος μου ειπε να του δωσω 3 μερες για να προσαρμοστεί στο καινουριο περιβαλλον, ομως καμια βελτιωση... Ξαφνικα ενα βραδυ μου κανει διάρροια, κιτρινη και δισοσμη. Το επομενο πρωι τρεχω κτηνιατρο, του βαζει απευθειας ορο παρολο που δεν ηταν αφυδατωμενο και αντιβιωση και καποια αλλα που δεν γνωριζω. Το σκυλακι ανταποκρινόταν καλα μετα απο ενα 24ωρο αποχης απο φαγητο και βγαινουν οι εξετασεις θετικο για τυφο... Μας προετοίμασε οτι θα ειναι δύσκολο να το ξεπερασει γιατι ειναι 2 μηνων και εχει 1 κιλο βαρος. Για καλη μας τυχη ομως, ειχε κανει την πρωτη δοση εμβολιου κατα του τυφου, η προσκόμιση στον κτηνιατρο ηταν άμεση και ετσι, χθες μετα απο 5 μερες νοσηλιας το κουταβι μας ηρθε σπιτι υγιέστατο... Πρωτα φορα τον ειδαμε να τρεχει, να παιζει, να δαγκωνει και να μην κοιμαται!!! Θελω λοιπον να πω οτι αν παρατηρούμε πολυ καλα το σκυλο και αν ειμαστε ενήμεροι υπαρχουν ελπιδες να σωθει απο πολλες ασθένειες... Στο παρελθον εχασα κουταβι απο γαστρεντεριτιδα. Αργησα να το καταλαβω ισως, ισως και να μην ημουν σωστα ενημερη... Αυτη τη φορα ομως ηξερα τι δεν πρεπει να δω σε ενα κουταβι, και τα καταφεραμε!!!