Τυφος

athinazk

New Member
19 Ιουλίου 2018
3
0
32
καλησπέρα, δεν ξέρω αν το δημοσίευσα το προηγούμενο μνμ κ για αυτό θα τα ξανα γράψω...έχω ένα σκυλάκι 8βδομαδων, έκανε μια φορά εμετό το Σάββατο και όλη την μέρα κοιμόταν την Κυριακή ήταν αρκετά καλά την Δευτέρα ξανα έκανε εμετό κ αποφασισα να πάρω τον γιατρο την πήγα σ αυτόν κ την έκανε αντί εμετικά λέγοντας μ ότι είναι γαστρεντερίτιδα την Τρίτη ξυπνάει πάλι και έκανε πάλι εμετό τν ξαναπάω γιατρο και της κάνει πάλι αντί εμετικά βιταμίνη β και Όρο το σκυλάκι όταν επιστρέψαμε σπίτι συνέχιζε πάλι τα ίδια τον πήγα εκείνη την μέρα σε έναν άλλον ο άλλος μου άλλαξε μόνο την τροφή λέγοντας μ
Ότι είναι πολύ καλά αφού γυρίσαμε το σκυλάκι ήταν πολύ χειρότερα την Τετάρτη το πρωί την ξαναπάω στον πρώτο γιατρο μου λέει πάλι τα ίδια κ κ κάνει ακριβως τα ίδια πάλι στο σκυλί το σκυλί αφού γυρισα σπίτι για ένα 3ωρο δεν έκανε εμετό μετά ομως άρχισε ασταμάτητα ψάχνω κ βρίσκω μια κλινική εκεί μου λένε ότι έχει τύφο (ωστόσο το σκυλί δεν μου παρουσίασε ούτε διάρροια ούτε πυρετό) την έχω εκεί από χθες σήμερα δεν έχει κάνει εμετό καθόλου μου είπαν..τι πιστεύεται θα τα καταφέρει και αν ναι υπάρχει περίπτωση να μου τα ξανακάνει πάλι αυτά;;

athinazk

New Member
19 Ιουλίου 2018
3
0
32
Καλημέρα AnnaMaria01, το μικρακι μ είναι καλύτερα από ποτέ παίζει ασταμάτητα τρώει δεν έχει τπτ τώρα..Εσυ το έχεις πάει σε γιατρο το δικό σ;