Τυχερό σκυλί.. Διαφήμιση Lotto..

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Εγώ περίμενα άλλο τέλος... οτι θα γυρίσει ο σκύλος και αγκαλίτσες/φιλάκια και τα σχετικά και απο την χαρά του ο ιδιοκτήτης να σκίσει το λαχείο... :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Έγω πάλι θα ήθελα η γάτα να έβγαζε κακό χαρακτήρα και να δάγκωνε και να γρατζουνούσε τον 1ο ιδικτήτη και να του είχε πάρει το ιστιοπλοικό η τράπεζα γιατι χρωστούσε δόση (να το είχε τρακάρει κιόλας) και τον 2ο ιδιοκτήτη θα τον φανταζόμουν σε θαλαμηγό με τον σκύλο αραγμένους κάπου στο Μπαλί ή στα νησιά της Καραιβικής με διάφορες ωραίες γυναίκες και σκύλες με ωραία μαγιό και μουσική και να έχει ο καθένας απο εναν σερβιτόρο ντυμένο ντρεζαντε δίπλα τους με έναν δίσκο με τις ανάλογες λιχουδιές για τον καθέναν. Λέω εγώ τώρα............ή να έχουν αγοράσει ένα πολύ ωραίο σπίτι στη θάλασσα και να τρέχανε και δύο στη παραλία παίζοντας. Άλλά η ματιά του σκύλου προς τον πρώτο ιδιοκτήτη.............

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Του την είπε καλά ο σκύλος!

Το ωραίο θα ήταν να το μάθαινε ο γέρος ότι έχει κερδίσει το Lotto!Αααααχ πάρτα...

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Παντως αν το εξηγησουμε με ανθρωπινα συναισθηματα ,οπως δηλαδη κανει κ η διαφημιση,το σκυλακι πολυ ζηλιαρικο κ αδικο. Εμενα οταν επεσε στη θαλασσα μου ηρθε να κλαψω ετσι πως εκανε κ φωναζε ο ιδιοκτητης,ο οποιος σημειωτεον δεν χεστηκε κ τοσο πολυ για το λοττο,επειδη πηδηξε ο σκυλος φωναζε σπαρακτικα.
Ε μετα μαζεψε μια αδεσποτη γατουλα μωρε κ την ειχε σπιτι ,εξαλλου ειχε πενθος ,δε πηρε καν αλλο σκυλο ,οποτε γιατι θυμωσε τοσο το σκυλακι;
Βεβαια ο αλλος ο ανθρωπος ενω δεν ειχε να φαει του εδωσε το σαντουιτσ κ αξιζει 10 τυχερα λοττο,αλλα η αντιδραση του ως προς το αφεντικο ηταν αδικη. Ας εδινε το λοττο στον αλλο κ ας γυριζε στον ιδιοκτητη του.

ΟΚ την ανελυσα :D

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Έχουμε κι εμείς...και λιγότερο σπαρακτικο..

[video=youtube;qZFxs0xcnDk]http://www.youtube.com/watch?v=qZFxs0xcnDk&feature=player_embedded[/video]

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.344
Μέλη
20.112
Νεότερο μέλος
Anastasia skia