ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΤΕΙΡΩΣΗ!! ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
Τα φωτα σας παιδια!ο Τζο πριν απο ενα μηνα μεριπου στειρωθηκε...ολα πηγαν καλα και ο γομαρουλης την επομενη κιολας μερα ηταν καλα!!!εκεινο που εχουμε παρατηρησει τις τελευταιες δυο εβδομαδες ειναι οτι ο σκυλος δινει την εντυπωση της συσσωρευμενης ενεργειας...δηλ ωρες ωρες τον πιανει το τρελο του και αρχιζει το τρεξιμο μεσα στο σπιτι!σαν τον αθλητη που τον εμποδισαν να τρεξει και τα αναβολικα τον χτυπησαν στο κεφαλι!ρωτησα την κτηνιατρο μηπως οι ορμονες επαθαν κανενα ''λαλα'' αλλα μου ειπε οτι δεν εχει σχεση με την στειρωση και οτι ισα-ισα η στειρωση σταδιακα φερνει και χαλαροτητα...η οποια θα παρει κανενα εξαμηνο να φανει βεβαια...αλλα εμενα δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι κατι συμβαινει απο την στειρωση και μετα!να σημειωσω οτι το σκυλι δεν αλλαξε συνηθειες και βγαινει τις ιδιες βολτες που εβγαινε και παιζει οσο επαιζε,αν εχετε καποια εμπειρια αναλογη θα ηθελα τις συμβουλες σας!

τσιου

Active Member
12 Δεκεμβρίου 2012
29
0
Σχεδόν Κέντρο
Το ίδιο έπαθε κ ο γάτος μου... λίγες μέρες μετά την στείρωση τρέχει κ παίζει σαν να μην υπάρχει αύριο.
Δεν νομίζω να φταίει η στείρωση, τα επινεφρίδια που εκκρίνουν την αδρεναλίνη δουλεύουν κανονικότατα κ έτσι θα έπρεπε να είναι. Ίσως έχει σχέση με το κρύο ή με το στρώσιμο των χαλιών.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.415
Μήπως απλώς, όντως έχει συσσωρευμένη ενέργεια; Επιασαν και τα κρύα, και βγήκαν και από την νωθρότητα της ζέστης. Η εκτόνωσή του, πως πάει;

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
η εκτονωση ειναι η ιδια που εχει εδω και χρονια,ο Τζο δεν μπορει να λυθει και να τρεξει στα παρκα οπως αλλα σκυλια λογω επιθετικοτητας,αλλα με μεγαλο φλεξι και με συνεργασια δυο ατομων τρεχει με μπαλακι,σιγουρα θα επρεπε να τρεχει περισσοτερο,αλλα αυτο δεν αλλαξε καθολου τον τελευταιο καιρο,το μυαλο μου πηγε στις ορμονες,εκπαιδευεται κιολας και οσως αυτο του δημιουργει υπερενταση,αλλα η εκπαιδευση ειναι θετικη δηλ..''μαθε να με κοιτας στα ματια οποτε σε κλικαρω και παρε λιχουδια'' ....γιατι να τον τσιτωσει αυτο?τωρα μολις γυρισαμε και απο την γιατρινα του (πηγαμε να δει τα ραμματα)αυτη επιμενει οτι δεν εχει σχεση με στειρωση....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ειναι καθαρα θεμα αλλαγης καιρου. Οταν πιανουν τα κρυα αυτα νιωθουν 10φορες καλυτερα απ' οτι το καλοκαιρι. Ειναι η καταλληλη θερμοκρασια γι' αυτα. Περπατανε, αθλουνται, τρεχουν πολυ πιο ανετα.

Φροντιζε να τον εκτονωνεις.

καψοραχη

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2011
78
0
προσπαθω...αποψε παιξαμε με το μπαλακι τον λειωσαμε στο τρεξιμο και οταν γυρισαμε σπιτι και εφαγε και κοιμηθηκε δεκα λεπτα σηκωθηκε και εκανε σαν τρελο για παιχνιδι!!αυτος ξαναγινε κουταβος!!!χα χα !!ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες να ειστε καλα!