Υγρωμα

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια καλησπερα χθες προσεξα ενα πρηξιμο σε μεγεθος μανταρινιου στο μπροστα δεξι αγκωνα του κουταβιου μου.Σημερα πηγαμε στο γιατρο και ειπε υγρωμα.Ξερετε τι γινεται με αυτο ?ειναι χρονια παθηση ?Θα φυγει μονο του?Εχεις κανεις εμπειρια?

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια διαβαζοντας στο ιντερνετ για το υγρωμα ,διαβασα για μια ουσια DMSO που κανει θαυματα με το υγρωμα ?Ξερει κανεις κατι?

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Δε γνωριζει κανεις κατι για αυτο το φαρμακο?Θα με βοηθουσατε πολυ αν καποιος γνωριζε?

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Αν δεν κάνω λάθος είναι ενέσεις που τις κάνουν στον αγκώνα. Τις χρησιμοποιούσαν και στα άλογα.

Πράγματι μόλις του την κάνεις κατά 80% θα φύγει αλλά μετά από κανα δυο βδομάδες θα ξαναμεγαλώσει. Όποτε θα του ξανακάνεις κτλ κτλ κτλ.

εντωμεταξύ αν του κάνεις πολλές ενέσεις υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης.

Μην προσπαθείς να διώξεις το ύγρωμα, αυτό θα είναι προσωρινό. Διώξε την αιτία που το δημιούργησε.
Αν το προσπαθείς ήδη τότε πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να το δεις να ξεφουσκώνει.

Πόσες μερες έχει κρατήσει;

είναι καθόλου ελαστικό;

σταθεροποιήθηκε σε μέγεθος;

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
εχουμε συμπληρωσει 20 μερες απο τοτε που το ανακαλυψαμε.Εχει μικρυνει ελαχιστα αλλα βλεπω οτι σκληραινει και με ανησυχει.Ειναι λες και το εσωτερικο του δεν ειναι υγρο

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
το αντίστοιχο στους ανθρώπους είναι το tenis elbow (επικονδυλίτιδα)?
ναι απλά εμείς δεν είμαστε αναγκασμένοι να στηριζόμαστε όλοι μέρα στους αγκώνες μας.

Κάποια σκυλιά από κληρονομικά αίτια αν είναι όλη μέρα σε πλακάκι αντί για κάλους βγάζουν συνήθως σε νεαρή ηλικία ύγρωμα.

Για να φύγει πρέπει να κοιμάται σε μαλακό έδαφος ή στρώμα.

Από ότι είδα στον δικό μου ο οποίος τελικά έβγαλε και στα 2 πόδια, μόλις φύγουν (στην περίπτωση μου έφυγαν και τα 2 μετά από αρκετές μέρες) γίνεται κάτι σαν κάλος που τον προστατεύει στο μέλλον από το να βγάλει ξανά ύγρωμα (ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω)

ΥΓ. Στο θέμα που έβαλε η Αλέξια αναλύω όλη την πορεία αναλυτικα ;)

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Απλα με ανησυχει οτι εχει σκληρυνει αρκετα και φοβαμαι οτι εχει στερεοποιηθει το εσωτερικο του

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
στο εσωτερικό του δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, σε αυτή ακριβώς τη φάση είχε φτάσει και εμένα 2,5 εβδομάδες πριν να αρχίσει να μικραίνει. Ήταν ελάχιστα και μόνο επιφανειακά ελαστικο οταν το πίεζα.

προσωπικά είχα απελπιστεί και το είχα πάρει απόφαση ότι θα περπατά με ένα καρούμπαλο, ώσπου ξαφνικά <<μπαμ>> ξυπνάω μια μέρα και ήταν στο 1/3.

Όλοι οι γιατροί θα σου πουν να βάλεις παροχετευση με σωληνάκια και αν δεν φύγει να κάνεις εγχειριση. Και κάπου εκεί θα μπλέξεις. έχω περάσει τα ίδια και φαντάζομαι πως σκέφτεσαι αλλά περίμενε 2-3 βδομάδες ακόμα όπως είχα γράψει και τότε στον δικό μου έφυγε τελείως μετά από 50 μέρες. Μιλάμε για ένα μήνα από εκεί που είσαι σήμερα ;-)

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Ευχαριστω για το κουραγιο που μας δινεις ATREA ελπιζω να εξελιχθει η υποθεση σαν του δικου σου.