Υπάρχει όριο στην Αθλιότητα ;


isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Εγκλημα έκαψαν ζωντανά 25 σκυλιά


Του Μ. ΝΟΔΑΡΟΥ


Στον τόπο όπου κάηκαν τόσοι άνθρωποι, στη Ροβιάτα της Αμαλιάδας, ασυνείδητοι έκαψαν χθες ζωντανά (!) 25 σκυλιά που φιλοξενούνταν προσωρινά σε χώρο που είχε οργανώσει με δικά της χρήματα μια ηλικιωμένη αλλοδαπή. Η ανείπωτη αθλιότητα που δείχνει τον πολιτισμό και το επίπεδο κάποιων «γνωστών-αγνώστων» συνέβη χθες τη νύχτα όταν οι άθλιοι εμπρηστές έβαλαν φωτιά σε ξερά χόρτα ακριβώς δίπλα από την αποθήκη όπου βρίσκονταν περιφραγμένα τα άτυχα ζώα με προφανή σκοπό να τα θανατώσουν.



Χθες το μεσημέρι φιλοζωικές οργανώσεις από την Πάτρα μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος και πήραν για περίθαλψη όσα από τα σκυλιά είχαν γλιτώσει από τη φωτιά
Λόγω του ισχυρού αέρα που έπνεε στην περιοχή η φωτιά εισέβαλε στο πρόχειρο καταφύγιο με αποτέλεσμα να βρουν φρικτό θάνατο 25 από αυτά. Κατά της αλλοδαπής Τατιάνας Αφένδρα είχαν εκφραστεί πριν από περίπου δύο μήνες οι κάτοικοι της περιοχής με τον ισχυρισμό ότι τους ενοχλούσαν τις νύχτες τα γαυγίσματα και ότι πολλά από τα σκυλιά έβγαιναν έξω από τον περιφραγμένο χώρο και προκαλούσαν ζημιές στους κτηνοτρόφους. Η αλλοδαπή στην προσπάθειά της να βρει κάποια άκρη είχε ζητήσει τη συνδρομή του Δήμου Αμαλιάδας αλλά δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν μπόρεσαν να βρουν λύση στο αίτημά της επικαλούμενοι οικονομική αδυναμία και έλλειψη ειδικού χώρου.

«Ηταν σαν να μου έκαψαν τα παιδιά μου. Τα αγαπούσα πολύ αυτά τα δύστυχα ζώα και με δικά μου έξοδα προσπαθούσα να τα κάνω να νιώσουν καλύτερα και να μην ενοχλούν τον κόσμο. Εξι χρόνια τα μεγάλωνα και τα φρόντιζα και τώρα κάποιοι μου τα σκότωσαν... Δεν πείραξαν ποτέ κανέναν αυτά τα δύστυχα ζώα», δήλωσε με λυγμούς η ηλικιωμένη γυναίκα. Χθες το μεσημέρι φιλοζωικές οργανώσεις από την Πάτρα μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος και πήραν για περίθαλψη όσα από τα σκυλιά είχαν γλιτώσει από τη φωτιά.

Με ανακοίνωσή της χθες η Ενωση Πολιτών για την Οικολογία και το Περιβάλλον Ηλείας (ΕΠΟΠ) αναφέρει: «Το ξέρουμε ότι ορισμένοι θα πουν: εδώ κάηκαν 75 άνθρωποι από τις πρόσφατες πυρκαγιές, για 20 σκυλιά θα μιλάμε τώρα; Αν όμως σκεφθούμε ότι κάποιοι, από δόλο ή και αμέλεια, γίνονται πρόξενοι για να χαθούν άνθρωποι ή ζώα, για να καταστραφεί το δάσος, το φυσικό περιβάλλον, η άγρια ζωή, τότε το μόνο και θλιβερό συμπέρασμα είναι ότι αυτός ο τόπος δεν έχει μέλλον».




ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 27/09/2007
 




ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.689
23
ATHENS
Αυτό το φρικτό έγκλημα είναι προφανώς η κατάληξη της αθλιότητας στην οποία η ηλικιωμένη κύρια είχε καταδικάσει τα αδέσποτα ζώα που σύλλεγε μετά μανίας.

Ο εγκλεισμός και ο βασανισμός των ζώων από τους λεγόμενους «συλλέκτες», μέσα σε χώρους ακατάλληλους, βρώμικους, χωρίς τροφή και χωρίς ιατρική περίθαλψη είναι το χειρότερο έγκλημα. Χειρότερο πολλές φορές και από τον ίδιο τον θάνατο.

ANIMAL HOARDING
[video=youtube;aj-8LSMdy7U]http://www.youtube.com/watch?v=aj-8LSMdy7U&mode=related&search=[/video]
 
Last edited by a moderator:




ellif

Active Member
31 Αυγούστου 2007
33
0
ηρακλειο κρητης
την νιωθω απολυτα αυτην την γυναικα.εγω 2εχω και λεω αν μου τα πειραξει κανεις το εφαγα.οχι να μεγαλωνεις τοσα.το οπλο μου και τολματε ελατε θα ηταν.ποια αστυνομια.σαμπος νοιαζεται.
 




Στατιστικά Forum

Θέματα
33.112
Μηνύματα
895.795
Μέλη
19.921
Νεότερο μέλος
Αργυρώ Π