Υποτονικός

fortino_samano

New Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
Καλησπερα! Εχω ενα χασκι 5μιση μηνων τον οποιον απο τοτε που τον πηρα -5 μηνες δηλ.- τον εχω μαζι μου στην ταρατσα οπου μενω κι εγω. Πριν 3 μερες χρειαστηκε να τον κατεβασω στην αυλη για 2 μερες. Η αληθεια ειναι οτι οσο ηταν εκει δεν ειχαμε πολυ επαφη. Στην αυλη κοιμοταν σχεδον ολη μερα αλλα το θεωρησα φυσιολογικο, μιας και δεν ειχε πολλα πραγματα να ασχοληθει. Το θεμα ειναι οτι αυτη η κατασταση συνεχιστηκε κι οταν γυρισε και δεν εχει ορεξη για τιποτα. Περπαταει με το ζορι και δεν τρεχει οπως εκανε ολο το καλοκαιρι. Τρωει μεν αλλα λιγοτερο και δεν εχει αυτη τη σπιρταδα και την ανυπομονησια που εδειχνε οταν θα τον πηγαινα βολτα. Αν μιλουσα για ανθρωπο θα τον χαρακτηριζα καταθλιπτικο. Θα τον παω στον κτηνιατρο αυριο αλλα θα ηθελα πολυ να ακουσω αποψεις.

Ευχαριστω

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Νομίζω οτι δε θα ήθελες να ακούσεις τις απόψεις μας αν τα πράγματα είναι όπως τα φαντάζομαι....

Απο πού πήρες χάσκι 1/2 μήνα?????

Γιατί ζει στην ταράτσα και τον κήπο και όχι μαζί σου μέσα στο σπίτι?????

Γιατί δεν έχεις επαφή με το σκύλο σου και γιατί ο σκύλος σου δεν έχει πράγματα για να ασχοληθεί?????

Γιατί έχεις τον σκύλο?????

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Άλλο ρώτησε ο άνθρωπος... αν υπάρχει ανάγκη για ιατρική φροντίδα, τα ερωτήματα σου μπορούν να περιμένουν...

Κτηνίατρο αύριο το πρωί και μακάρι να μην είναι τίποτα...

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Η αλήθεια είναι οτι άκουσα πολλά σήμερα και αυτό είναι σαν το κερασάκι της τούρτας.

Δεν έκρινα όμως ακόμη τίποτα απλά ρωτάω για να καταλάβω και να μην υποθέτω....

Εννοείτε συμφωνώ για τον κτηνίατρο στον οποίο είναι καλό να αναφερθούν και οι συνθήκες που ο σκύλος ζει.

fortino_samano

New Member
30 Σεπτεμβρίου 2013
2
0
Η αλήθεια είναι οτι άκουσα πολλά σήμερα και αυτό είναι σαν το κερασάκι της τούρτας.

Δεν έκρινα όμως ακόμη τίποτα απλά ρωτάω για να καταλάβω και να μην υποθέτω....

Εννοείτε συμφωνώ για τον κτηνίατρο στον οποίο είναι καλό να αναφερθούν και οι συνθήκες που ο σκύλος ζει.
Επειδη αν κρινω κι εγω απο το υφος σου εκρινες χωρις να γνωριζεις, υποθετοντας οπως ειπες, να σου πω οτι γνωστος γνωστου ετυχε να χαριζει κουταβακια 40 ημερων την εποχη που αποφασισα να παρω σκυλο.
Το σπιτι που ζω ειναι μια γκαρσονιερα 25 τετραγωνικων που καλα καλα δε χωραω εγω. Η πορτα της ειναι σε αμεση επαφη με την ταρατσα που προανεφερα και στην οποια ζει ο σκυλος οσο εγω λειπω. Δεν ξερω για καποιον αλλον αλλα το θεωρω τουλαχιστον βαρβαρο να κλεινω τον σκυλο στην τρυπα οσο λειπω αντι να τον εχω εξω οπου μπορει να παιξει και να τρεξει. Και τελος εξηγησα οτι δεν μπορουσε να ασχοληθει για 2 βραδια που τον κατεβασα κατω, δεν ειναι μονιμη κατασταση.
Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια σου.

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Φιλε μου αν ψάξεις στο forum για το ποιος ειναι ο σωστός τρόπος να απόκτησεις κουτάβι νομίζω/ελπίζω να καταλάβεις οτι εκανες λάθος που το πήρες μέσω φίλο φίλου κτλ κτλ. ( που παρεπιμπτώντος στο παρελθον έχω κάνει και εγώ). Σε καθε περίπτωση ομως ευχομαι να σου ζήσει και να ειστε χαρούμενοι μαζί. ...Οσον αφορά στο θέμα που αναφέρεις κτηνιατρος ΑΜΕΣΑ ....μπορεί να μην ειναι τιποτα αλλα σε τετοιες πριπτώσεις μην περιμένεις