ΦΤΑΙΕΙ Η ΤΡΟΦΗ?Η' ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

chrisaki13

Member
21 Σεπτεμβρίου 2008
14
0
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΤΑΝΗ,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΠΩΣ ΤΑΛΕΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΕΙΕΣ.ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΕ ΑΜΕΣΩΣ Κ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΡΟΥΛΕΣ!!!ΤΗΝ 2 ΜΕΡΑ ΦΑΓΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΣΗΡΘΙΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΜΑΡΓΙΑ ΤΟΥ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Κ ΒΑΡΙΑΝΑΣΑΙΝΕ.
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ,ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡ'ΑΛΛΗΜΕΡΑ ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ Κ ΔΙΑΡΡΟΙΑ!ΤΟΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΤΟΘ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ?)Κ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΘ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ(TECHNI-CAL) Κ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΝΩ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΙ ΤΟ FRAGYL.ΜΕ ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΕ ΤΟ FRAGYL ΑΡΧΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΝΟ Κ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!Ο ΝΤΑΝΗ ΕΙΝΑΙ 2,5 ΜΗΝΩΝ ΡΑΤΣΑΣ ΜΠΙΓΚΛ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΓΚΛ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΡΟΙΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ 3 ΜΕΡΕΣ!ΕΧΤΕΣ Ο ΝΤΑΝΗ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΓΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ...ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?Ο ΝΤΑΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΑ ΤΙΠΟΤΑ

chrisaki13

Member
21 Σεπτεμβρίου 2008
14
0
οκ!συγνωμη για τα κεφαλαια!
ετσι μου ειπε κ να περιμενω κι αλλο δινοντας του ακομα το φαρμακο κ οτι δεν φημιζονται τα beagle για την ενεργεια τους!μετα απο αυτο κ την κατασταση του μπιγκλακου,να τον παω αλλου.αυριο κιολας!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Καταρχας το πραγμα ''βρωμαει'' αρχικα επειδη τον πηρες απο πετ σοπ και αμεσως μετα η μπουρδα π ειπε ο κτηνιατρος οτι τα beagle δεν φημιζονται για την ενεργεια τους!
Μα αυτο ειναι που επισημαινουν σε καποιον π θελει να παρει μπιγκλ!οτι ειναι ενα υπερκινητικο σκυλι π χρειαζεται εκπαιδευση και εκτονωση ωστε να μην γινει ενα ''καταστροφικο τερατινι''!

Πηγαινε κ σε αλλον κτηνιατρο για να σιγουρευτεις.
Να ζου ζησει!:)

rico

Member
2 Οκτωβρίου 2008
23
0
Να χαίρεσαι το beaglaki σου, ίσως με αυτά τα 3 πραγματάκια να σε βοηθήσω όσο μπορώ και αν όχι εγώ σίγουρα από το site θα βοηθηθείς πολύ.
1)τα beagle είναι υπερκινητικά, είναι σκυλιά που θέλουν έντονη εκγύμναση αλλιώς γίνονται υποτονικά και καταθλιπτικα.
2) τα fragyl είναι δυνατά αντιβιοτικά. γι’ αυτο και το σκυλάκι σου νιώθει ζαλισμένο και υποτονικό
3)το πρόβλημα συναινεί πρώτα απ’ όλα επειδή πολύ απλά το παράκανε στο φαγητό του το οποίο λύνεται μέσω ενός απλού pimperan για τον γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση για γι’ αυτο το λόγω και βαριανάσαινε. Επίσης το πρόβλημα από τι δυσκοιλιότητα του συνέβη με την απότομη αλλαγή τις τροφής.
συμβαίνουν αυτά,,,,
καλή αρχή και στα 2 σας!!!

ROTTIE: Η δημοσίευση διορθώθηκε και γράφτηκε στα Ελληνικά. Τα Greeklish ΔΕΝ επιτρέπονται στο φόρουμ.

Last edited by a moderator:

chrisaki13

Member
21 Σεπτεμβρίου 2008
14
0
ευχαριστω πολυ πολυ για την βοηθεια ολων!!!
για τα μπιγκλ το κσερω οτι ειναι υπερκινητικα,κι αυτος ηταν ενας λογος που διαλεκσα να συγκατικοισω , να συζησω κ να μεγαλωσω αυτον τον κουταβο!ειναι μια ευκαιρια να ενεργοποιεισει κ εμενα που εχω χαλαρωσει παρα μα παρα πολυ!δηλ να συνεχισω να του δινω κοτοπουλο κ τπ πιμπεραν?την ξηρα τροφη να την κσεχασει προσορινα μεχρι να στρωσει?
μου ειπαν για εναν καλο κτηνιατρο στην συγκρου σημερα κιολας θα τον παω(ελπιζω να μην ακουσω κ τιποτα αλλο κουλο πχ οταν μεγαλωσει τηα γινει πιτ μπουλ:p)

rico

Member
2 Οκτωβρίου 2008
23
0
κοτόπουλο με ρυζάκι οπωσδήποτε και ενα πιμπεράν μετά το φαγητό και ο μικρούλης θα ηρεμίσει.
ΥΓ έχεις να φάς πολύ τρέξιμο μαζί του...:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Προσωπικά απεχθάνομαι το primperan, καθώς έχει ενοχοποιηθεί για παρενέργειες, πολύ σοβαρές, νευρολογικής φύσης και δεν το θεωρώ φάρμακο - καραμέλα που δίνουμε χωρίς ιατρική συμβουλή.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμφωνώ.
Παιδιά συγνώμη, είναι δυνατόν να συνταγογραφουμε από το πληκτρολόγιο?
Ακόμα και κτηνίατρος να είναι κάποιος, δεν θα μπορούσε να κανει ασφαλή διάγνωση από το πληκτρολόγιο.

chrisaki13, ακολούθησε κατά γράμμα τις συμβουλές του γιατρού σου. Αν έχεις αμφιβολίες, απευθύνσου σε άλλο γιατρό. Περιμένουμε τα νεώτερα.
:)

chrisaki13

Member
21 Σεπτεμβρίου 2008
14
0
παιδια τον πηγα στον γιατρο!τελικα ηταν η λεμαργια,κ η αποτομη αλλαγη τροφης συν οτι το φλατζιλ τον νταγκλαρε!!!!!μασ ειπε να τον αφησω με το κοτοπουλακι κ ριζι κ σιγα σιγα να του ανακατεπσω με την ξηρα τροφη οσπου να καταληξουμε σε αυτη!!!το παιδακι ειναι μια χαρα κ γεματο ενεργεια(παρ'οτι δεν ειναι χαρακτηριστικο τον μπιγκλ:p)
καλη φαση τα φαρμακα αλλα νας σασ πω την αληθεια μου δεν τηελω να τον βομβαρδισω με φαρμακοχημειες.προτημω τα φαρμακα τησ κουζινας κ τησ φυσης!εξαλου κ εγω για μενα προσπαθω να τα αποφευγω οσο μπορω!!!!παντως ευχαριστω πολυ ολους σας παρα πολυ!

rico

Member
2 Οκτωβρίου 2008
23
0
πολλές φορές αγαπητέ μου rottie είναι δυνατόν να συνταγογραφούμε και μέσω υπολογιστή όταν δήθεν γιατροί κάνουν τέτοιες διαγνώσεις όπως ο εν λόγω συνάδελφος.
χαίρομαι που όλα πλέον πάνε καλά..:)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Είμαι «αγαπητή» και όχι «αγαπητός», αγαπητέ Rico! ;-)
Είσαι κτηνίατρος? Κάνε, αν θέλεις, ένα intro στην ενότητα «Νέο Μέλος» να μας πεις λίγα πράγματα για σένα.

:)

rico

Member
2 Οκτωβρίου 2008
23
0
Ακόμα καλύτερα αν είσαι αγαπητή αγαπητή μου rottie.
Είμαι γιατρός χειρουργός και οχι κτηνίατρος και εχω μαθει απο την εμπειρια μου ως φιλόζωος και όχι ως γιατρός να συμπεριφέρομαι στα ζώα ακριβώς όπως και στους ανθρώπους :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Μακαρι rico αυτο να το λεγανε και πολλοι ανθρωποι αλλα και πολλοι κτηνιατροι που θεωρουν οι μεν τα ζωα απλα επιπλα και οι δε γιατροι ζωες λιγοτερης αξιας..