Φίλτρο καφέ?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Το χοντρομπαλουδικο με εκανε χαλια παλι και αυτη τη φορα ανησυχησα. Για δωστε τιποτα φωτα εδω. Φτιαχνω συνηθως δικο μου γιαουρτι απο αποβουτυρωμενο γαλα, οποτε για να πηξει σαν το Total της Φαγιε το στραγγιζω στο ψυγειο σε φιλτρα καφε με τα οποια καπλαντιζω ενα τρυπητο που στερεωνω σ' ενα μπωλ. Επειδη λοιπον ο φαγανας τρελλαινεται για γιαουρτι και κανει και διαιτα υποτιθεται, τον αφηνω να γλυψει το φιλτρο οταν βαζω το γιαουρτι στα βαζακια. Μεχρι τωρα το εγλυφε, πεταγε το φιλτρο στο μπωλ του και ολα ηταν ωραια.

Χτες ομως εξαφανιστηκε το φιλτρο. Ειπα οτι δε θα τολμησε να το φαει αλλα ειτε το πεταξα και ξεχασα, ειτε το καταχωνιασε πουθενα. Εψαξα το σπιτι, τζίφος. 24 ωρες αργοτερα τον άκουσα να κάνει πρωινιάτικα εκείνο το συνηθισμένο γλούπου-γλούπου όπως όταν ετοιμάζεται να ξεράσει και έβγαλε, ρε σεις, ολόκληρο το φίλτρο, πράσινο, φαντάζομαι από τα γαστρικά του υγρά!! Και όχι, η όρεξη δεν του είχε κοπεί καθόλου, ούτε έμοιαζε άρρωστο.

Να ανησυχήσω? Είναι κακό να φάει το φίλτρο? Αυτή τη στιγμή είναι έξω στον κήπο και χοροπηδάει στον ήλιο και στο χλωρό χορτάρι!

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Να μην ανησυχεις!!Εμενα ο ενας εφαγε το κουτι με ολα τα φιλτρα και δεν επαθε τιποτα.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ναι, ρε συ, αλλά δεν μπορεί να μπλοκάρει κανά άντερο και μετά να τρέχουμε και να μη σώνουμε? Σπίτι πάντως δεν καταστρέφει πράματα αν και έχει πονηρέψει τελευταία και περιμένει να φύγω πρώτα ώστε να ψάξει στα σκουπίδια για αποφάγια! Έχω καταντήσει να βάζω τα σκουπίδια στην αποθήκη όταν φεύγω. Τουλάχιστον σταμάτησε να ανεβαίνει στους πάγκους της κουζίνας λόγω καραμούζας.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Το φιλτρο ειναι χαρτινο οποτε δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σοβαρο.Τα πλαστικα και αιχμηρα αντικειμενα ειναι θεμα.
Οσο και να σκεφτεσαι να απομακρυνεις πραγματα που μπορουν να τα δελεασουν,ολο και κατι θα βρουν.Εγω που να φανταστω οτι ο ενας θα επινε ενα μπουκαλι μπεταντιν και ο αλλος θα ετρωγε ενα κουτι φιδακια.!!!!!Τουλαχιστον το μουφ κυνηγαει τα φαγωσιμα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
και έβγαλε, ρε σεις, ολόκληρο το φίλτρο
αλλά δεν μπορεί να μπλοκάρει κανά άντερο και μετά να τρέχουμε και να μη σώνουμε
Αφού το έβγαλε ολόκληρο, από τι να έχει μπλοκάρει?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.794
4.093
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Τοσα και τοσα εφαγε το Μουφ καλε Σαρα, στο φιλτρο θα κωλωσει; :D
Δεν νομιζω να τον πηραξε τιποτα, αφου συνεχιζει να εχει ορεξη :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Δεν έχει ανάγκη βρέ...
εδώ χωνευουν σουβλάκι μαζί με το καλαμάκι άλλα σκυλιά...
μην φοβάσαι(αφού το έβγαλε κιόλας)

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
ναι να ανησυχησεις ,γιατι αν καταλαβε οτι ωμο το φιλτρο απο το ψυγειο δεν μπορει να το χωνεψει , την επομενη φορα θα χασεις και τη χυτρα ........
χαχαχαχα!!!!! Καλό!!!!

Αφού το ξέρασε όλα καλά!!! Κι από την άλλη το φιλτρο είναι χάρτινο, οπότε no problem!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Δεν ξέρω με τόσα που έχω διαβάσει για αυτόν τον μούργο τον έχω λατρέψει :D:D:D
Sara να τον χαίρεσαι :):):)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ευχαριστώ. :) Πάντως το μπωλ θα το φάει κι αυτό κάποια στιγμή, πού θα πάει? Εδώ του δίνω τα γυάλινα βαζάκια από το γιαούρτι άμα τελειώσει να τα γλύψει. Επειδή είναι βαζάκια σαν κι αυτά για τη μαρμελάδα και δεν φτάνει να τα γλύψει τελείως, βρήκε τρόπο: πάει σε μια συγκεκριμένη γωνία όπου γλύφει αντικείμενα (εγώ εν τω μεταξύ προσπαθώ να τον εκπαιδεύσω να πάει σε γωνία δικής μου έμπνευσης αλλά τζίφος). Στρογγυλοκάθεται με το μεγαλοπρεπές του ύφος, χώνει την κάτω σιαγώνα μέσα, βγάζει τη γλωσσάρα που λέω "ΤΩΡΑ θα τη στραμπουλήξει, πού θα πάει?" και γυροφέρνει το βαζάκι ένα σωρό φορές μέχρι να το κάνει λαμπίκο.:eek::eek: Μετά το φέρνει στην κουζίνα και το παρατάει στο πάτωμα, πάει στο ψυγείο και μου κάνει νόημα να του ανοίξω να πάρει κανένα βαζάκι ακόμα, κατά προτίμηση ΓΕΜΑΤΟ γιαούρτι αυτή τη φορά!!:eek::shock::shock::eek:

Αυτή τη στιγμή νυχτιάτικα έχει τσαντιστεί διότι δεν του ανοίγω το ψυγείο τη στιγμή που μαγείρεψα πράματα (προς τι το μαγείρεμα αν δεν τα καταβροχθίσει αυτός αμέσως?!) και έχει μουλαρώσει έξω στον κήπο και ρεμβάζει. Σε λίγο θα χοροπηδάει διότι θα θέλει να τρέξει τρία χιλιόμετρα...:rolleyes:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini