Φαίδρα η νέα lab κουταβίνα μας που...καίει καρδιές!!!






26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Η Φαίδρα μας είναι ένα labrador και έχει έναν ευγενικό και ενεργετικό χαρακτήρα!! Είναι πολύ παιχνιδιάρα και της αρέσουν οι αγκαλιές και οι βόλτες..Την αποκτήσαμε πρόσφατα από έναν εκπαιδευτή εν ονόματι Δημήτριο Ψυχάρη και από τότε είμαστε πολύ αγαπημένοι μαζί.. Είναι 3 μηνών κουταβάκι και είναι μια κουκλίτσα χαχα! Πατήστε ένα like για περισσότερες φωτογραφίες!
Επίσης αν ενδιφέρεστε για ένα τετράποδο φίλο πηγαίντε στο Google και ψάξτε για αυτόν τον εκπαιδευτή..Είναι άριστος στην δουλειά του..Αν έχετε άλλες ερωτήσεις στείλτε μου μήνυμα!!

giorgos.jpg
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.648
19.879
Φίλε Γεώργιε, αν ψάχνεις για τετράποδο φίλο, δεν απευθύνεσαι σε εκπαιδευτή.
Σε εκπαιδευτή απευθύνεσαι, αν ψάχνεις για εκπαίδευση του τετράποδου φίλου σου.

Αρα λοιπόν το Φαιδράκι, είναι ένα ημιαιμάκι που μοιάζει με labradorάκι και ελπίζω να μην το πλήρωσες.
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Οχι κάνεις λάθος..Αυτός ο κύριος προμηθεύει αλλά και μεγαλώνει σκυλάκια..Και εννοείται πως είναι καθαρόαιμο..Έχει πιστοποιητικό..Δεν θα έπαιρνα έναν σκύλο χωρίς να το έχω ψάξει πρώτα..Ψάξτο στο Google και θα δεις..Τον λέω εκπαιδευτή γιατί αυτή είναι η κύρια δουλειά του..Δεν σημαίνει πως δεν έχει και σκυλάκια..Αυτός ο κύριος υπάρχει από τότε που ήμουν παιδί! Έχει όνομα στην αγορά και εκπαίδευση σκύλων! Εξάλλου χωρίς παρεξήγηση βέβαια δεν μπορείς απλά να μαντέψεις αν η Φαίδρα είναι ημίαιμη ή όλα τα άλλα εφόσον δεν ξέρεις πως και γιατί την πήρα από εκεί..Μην βγάζουμε ξαφνικά συμπεράμστα..Δεν την έχεις δει καν από κοντά! Την πλήρωσα 1.000 ευρώ..Δεν θα τα έδινα χωρίς να ξέρω...Επίσης πριν την πάρουμε πέρασε από κτηνιατρικό έλεγχο..
 
Last edited:








26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Volcano Land.. Είναι και κτηνοτροφείο με ειδικό χώρο..

Αποφασίσατε να αποκτήσετε ένα κουτάβι ή έναν ενήλικο σκύλο για την ασφάλεια σας ή για να έχετε έναν τετράποδο φίλο που θα σας προσφέρει την αφοσίωση και την συντροφιά του με μόνο αντάλλαγμα την αγάπη σας?

Μαζί θα βρούμε ποια ράτσα ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, θα σας προσφέρουμε την καθοδήγηση και τις γνώσεις που θα χρειαστείτε για να μεγαλώσετε σωστά τον σκύλο σας, και να του εξασφαλίσετε τις συνθήκες ώστε να αναπτύξει μια δυναμική προσωπικότητα και έναν ισορροπημένο χαρακτήρα.

Από τα πρώτα βήματα του τετράποδου φίλου μας έως την εκπαίδευση αλλά και τη φιλοξενία του σκύλου, η σχολή σκύλων Volcano Land είναι κοντά σε σκύλους και ιδιοκτήτες.


Ένα κομμάτι από την ιστοσελίδα...
Ιδιαίτερη εκτροφή έχουν στους Γερμανικούς ποιμενικούς αλλά και σε άλλα σκυλάκια αν το ζητήσεις..
 


mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.648
19.879
Ωραίος χώρος!
Εκπαιδευτήριο και φιλοξενία βασικά απ'ότι καταλαβαίνω.
Εκτροφή γερμανικών λέει.
Εκτρέφει και labrador;
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
824
940
27
Ιδιαίτερη εκτροφή έχουν στους Γερμανικούς ποιμενικούς αλλά και σε άλλα σκυλάκια αν το ζητήσεις..
απο αυτο και μονο ανετα καταλαβαινει καποιος οντως ψαγμενος, πως μιλαμε για κουταβεμπορα.... ο σωστος εκτροφεας αντε να εκτρεφει μεχρι 2 φυλες.... ο εν λογω κυριος λεει πως θα σου βρει ποια ρατσα σου ταιριαζει, και τσουπ, με μαγικα κολπα θα σου "εκθρεψει" κουταβι.....
Πολυ κριμα ρε παιδια. πολυ κριμα. ειδικα εν ετει 2021.
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Παιδιά ο λανθρωπος είναι επαγγελματίας..Από εδώ και πέρα πείτε ό,τι θέλετε..Εγώ λατρεύω την Φαιδρούλα μου την κούκλα μου έτσι όπως είναι..
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Ωραίος χώρος!
Εκπαιδευτήριο και φιλοξενία βασικά απ'ότι καταλαβαίνω.
Εκτροφή γερμανικών λέει.
Εκτρέφει και labrador;
Ό,τι είδους σκύλο θες μπορεί να στον εκθρέψει..Αν θες πάρε τον ένα τηλέφωνο και θα καταλάβεις για τι άνθρωπο μιλάμε..Είναι επαγγελματίας στην δουλειά του και συνεργάζεται από μικρός παγκοσμίως...
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
824
940
27
λανθρωπος.... πολυ ευστοχο ορθογραφικο! :)

καλα κανετε και την αγαπατε. ακομα καλυτερα για εκεινη την ιδια θα ηταν να προερχοταν απο γονεις σωστα ελεγμενους για κληρονομικα.
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Καλύτερα να λείπουν οι σχολιασμοί..Δεν ξέρεις μάλλον από επαγγελματίες..Μην σου πω καν για ράτσες..Τέλος πάντων ας μην αρχίσουμε τσαμπουκά για το τίποτα..Επίσης όποιος την έχει δει στον δρόμο ρωτάει Λαμπραντόρ εε..Φένεται πως είναι καθαρόαιμη..
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
mareco said:
Ωραίος χώρος!
Εκπαιδευτήριο και φιλοξενία βασικά απ'ότι καταλαβαίνω.
Εκτροφή γερμανικών λέει.
Εκτρέφει και labrador;
Ό,τι είδους σκύλο θες μπορεί να στον εκθρέψει..Αν θες πάρε τον ένα τηλέφωνο και θα καταλάβεις για τι άνθρωπο μιλάμε..Είναι επαγγελματίας στην δουλειά του και συνεργάζεται από μικρός παγκοσμίως... Αν θες πληροφορίες ρώτα με οτιδήποτε..
 


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
824
940
27
ετσι πληροφοριακα, χωρις "τσαμπουκα" οπως λετε, μπορειτε να μας πειτε λοιπον απο που φερνει τα κουταβια? γιατι να εχει εκεινος ενα αρσενικο και ενα θηλυκο απο οοοολες τις ρατσες του κοσμου, δεν υπαρχει περιπτωση. απο ποιους λοιπον αγοραζει τα κουταβια για να σας τα πουλησει? ρωτηστε τον εσεις εαν θελετε και απαντηστε μας τι σας ειπε. γιατι κυριε γεωργιε, με ολον τον σεβασμο, αλλα ενας σωστος εκτροφεας, μπορει να μην εχει γεννα και για 2+ χρονια... και μας λετε πως ο κυριος μπορει να σας φερει οποιασδηποτε ρατσας κουταβι θελετε ετσι απτο πουθενα? πως?

σας παρακαλω για το δικο σας καλο, για να μην εχετε ψευδεις αποψεις για κανεναν και τιποτα, διαβαστε στο γκουγκλ τι παει να πει Backyard Breeder και Puppy mill. Στα ελληνικα αυτοι οι οροι ειναι Εκτροφεας της πισω αυλης και Εκτροφειο μαζικης παραγωγης. Εαν αυτα που λετε για αυτον τον κυριο ισχυουν, δυστυχως ειναι μεσαζοντας που κανει εμπορειο με κουταβακια που προερχονται απο ΑΠΑΙΣΙΕΣ συνθηκες, χωρις εξετασεις για κληρονομικα, χωρις πεντιγκρι, και χωρις καμια φροντιδα. Εαν παλι ο κυριος αυτος ειναι εκτροφεας και εκτρεφει ΜΟΝΟ Γερμανικα ποιμενικα και λαμπραντορ, τοτε σουπερ.
 
Last edited:


TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
824
940
27
κανεις δεν ειπε να μην αγαπατε το σκυλι σας. εφοσων το πηρατε ηδη, δεν υπαρχει κατι αλλο να κανετε. ομως εαν θελουμε να αυτοαποκαλουμαστε φιλοζωοι, πρεπει να γνωριζουμε το θεμα της σωστης εκτροφης. το κακο δεν ειναι που το σκυλακι σας κατα πασαν πιθανοτητα ειναι ημιαιμο. το κακο ειναι πως πληρωσατε γι αυτο μια μικρη περιουσια, ενω υπαρχουν δεκαδες χιλιαδες ψυχες ΔΩΡΕΑΝ στους δρομους. και αυτα τα λεφτα, ξαναλεω ΑΝ αυτα που λετε για αυτον τον ανθρωπο ισχυουν, εχουν παει σε πολυ κακοψυχους ανθρωπους, που βλεπουν τα σκυλια σαν αντικειμενα.
 


26 Σεπτεμβρίου 2021
62
35
48
Χαίρομαι που το λύνουμε με συζήτηση...Τα σκυλιά αυτά τα εκτρέφουν και τα φέρνουν από Θεσσαλονίκη..Το πιστοποιητικό της έχει και pedigree, χώρα προέλευσης και επίσης γράφει ξεκάθαρα ότι είναι καθαρόαιμο Labrador Retriver...Aλήθεια σας λέω το έχω ψάξει πολύ καλά η Φαίδρα είναι καθαρόαιμη καθώς έχει περάσει από κτηνιατρικό έλεγχο κτλ.. Το ξέρω ότι ακούγεται παράξενο που έχει αρκετές φυλές αλλά πιστέψτε με είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης...Είναι επαγγελματίας εκτροφέας και εκπαιδευτής εδώ και πολλά χρόνια! Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτή η συζήτηση πάντως η Φαίδρα είναι ένα καθαρόαιμο κουταβάκι και δεν το λέω με δικιά μου πρωτοβουλία αλλά σύμφωνα με τον κτηνιατρικο έλεγχο! Πόσες ακόμα αποδείξεις θέλετε? Εξάλλου δε την πλήρωσα τόσο ακριβά για να είναι ημίαιμη..Όσο για τα αδέσποτα σκυλάκια κι εγώ τα λυπάμε αλλά ήθελα να ξέρω και να είμαι σίγουρη για τον σκύλο που θα έπαιρνα..Να ξέρω την συμπεριφορά του κτλ..Δεν νομίζω να υπάρχει αντίρηση..
 


Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.445
12.860
Aθήνα
Καθαρόαιμος είναι ο σκύλος εκείνος που είναι εγγεγραμμένος στο γενεαλογιο του κυνολογικου ομίλου της χώρας όπου δηλωθηκε η γέννα.
Εάν γεννήθηκε στην Ελλάδα, θα πρέπει να έχει αριθμό ΒΕΚ (Βιβλίο Εγγραφής Καθαροαιμων) που αναγράφεται πάνω στο πεντιγκρι.
Ταυτόχρονα πρέπει το σκυλάκι να φερει microchip και να αναγράφεται πάνω στο pedigree ο αριθμός του, ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση με το συγκεκριμένο ΒΕΚ.

Τόσο απλα.

Να χαίρεστε το σκυλάκι σας από όπου και αν προέρχεται.
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.113
Μηνύματα
895.807
Μέλη
19.923
Νεότερο μέλος
micknaf