Φεύγει η αμπούλα;

Groenendael

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2012
194
1
Δυτική Αττική
Γειά σας παιδιά η κουτάβα μου τελείωσε με τα εμβόλια μένει άλλο ένα της λύσσας ..στο βιβλιάριο γράφει 27/3 ADVANTIX που νομίζω είναι η αμπούλα.εγώ θέλω να την κάνω μπάνιο πρώτον κάνει τώρα να την κάνω?την τρίτη κάναμε το εμβόλιο.δεύτερον άμα την κάνω θα φύγει η αμπούλα??αυτά ευχαριστώ!

mmitsi

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2011
122
0
paros
Γειά σας παιδιά η κουτάβα μου τελείωσε με τα εμβόλια μένει άλλο ένα της λύσσας ..στο βιβλιάριο γράφει 27/3 ADVANTIX που νομίζω είναι η αμπούλα.εγώ θέλω να την κάνω μπάνιο πρώτον κάνει τώρα να την κάνω?την τρίτη κάναμε το εμβόλιο.δεύτερον άμα την κάνω θα φύγει η αμπούλα??αυτά ευχαριστώ!
Στις οδηγίες έχω διαβάσει ότι μετά από τρεις μέρες αφού βάλεις την αμπούλα μπορείς να την κάνεις μπάνιο.

pomy_

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2012
47
1
Αθήνα
Εγώ που χρησιμοποιώ την EFFPRO διάβασα στις οδηγίες πως δεν κάνει να γίνει μπάνιο του σκύλου για δύο μέρες μετά την εφαρμογή της αμπούλας και πως η αποτελεσματικότητα της κατά τα άλλα δεν επηρεάζεται από το μπάνιο. Εμείς κάναμε μπάνιο την δική μας αφού έγιναν τα 3 πρώτα εμβόλια ( και πριν γίνει της λύσσας ) βάση υπόδειξης κτηνιάτρου .

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
μετα απο δυο μερες μπορεις να το κανεις μπανιο ,κ εγω την ιδια παιρνω δεν φευγει ...dont worry!:cool:

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Τι αμπούλα είναι για τα τσιμπούρια? Εμείς που μένουμε πολη να την βάλουμε? Μπορείτε να μου πρότεινετε κάποια γιατί ο κτηνίατρος δεν μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο..

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τι αμπούλα είναι για τα τσιμπούρια? Εμείς που μένουμε πολη να την βάλουμε? Μπορείτε να μου πρότεινετε κάποια γιατί ο κτηνίατρος δεν μου έχει αναφέρει κάτι τέτοιο..
Ειδικά τώρα που μπάινει η άνοιξη οποσδήποτε κάθε μήνα αμπούλα!!!
Μου κάνει εντύπωση που δεν σας έχει πει τίποτα ο κτηνίατρος...

pomy_

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2012
47
1
Αθήνα
Και εμείς σε πόλη μένουμε. Ο σκύλος μπορεί πολύ εύκολα να κολλήσει τσιμπούρια , ψύλλους κλπ σε κάθε απλή βόλτα οπότε πρέπει να παίρνουμε τα μέτρα μας

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Σήμερα πήγα και πήρα και εγώ effipro να του βάλω αμπούλα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Πριν 1 μηνα του είχα πάρει λουράκι απο pet city που κόστιζε όσο μου κόστισαν και οι 2 αμπούλες σήμερα.. του το φόρεσα και όταν γυρίσε από τους γονεις μου γέμισε ψείρες από γάτες που έκανε παρέα..

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η effipro δεν προστατεύει από το τσίμπημα σκνίπας [η οποία μεταδίδει το καλαζάρ], σε αντίθεση με την advatix που απωθεί την σκνίπα.

Μπάνιο δεν κάνουμε 3 μέρες (για να είμαστε σίγουροι) μετά την αμπούλα, αλλά ούτε και πριν.

pambosq

Member
11 Νοεμβρίου 2011
15
0
λεμεσος ,κυπρο
Εγω της βαζω την stronghold καθε μηνα , 3 μερες πριν την κανω μπανιο η 3 μερες μετα και καθε 3 μηνες της αλλαζω το κολαρο για ψυλλους

annie27mile

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
181
2
Neapolh Nikaias
Η effipro δεν προστατεύει από το τσίμπημα σκνίπας [η οποία μεταδίδει το καλαζάρ], σε αντίθεση με την advatix που απωθεί την σκνίπα.
Α μάλιστα ε δεν το ήξερα αυτό... καλά δεν νομίζω ακόμη να είναι η εποχή της σκνίπας.. αυτό που δεν καταλαβαίνω όταν λέμε σκνίπα εννοούμε το τριχωτόμο που τσιμπά και εμάς τους ανθρώπους..? Οπως και να χει σκνίπες δεν έχουμε ακόμη.. σε ένα μήνα αν δεν είμαι ευχαριστημένη θα του πάρω το advantix.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η περίοδος της σκνίπας είναι συνήθως Μάρτιο με Νοέμβριο..
Οπότε πρέπει ήδη να πάρεις τα μέτρα σου.

14 Νοεμβρίου 2011
20
0
Καλησπέρα

Επισυναπτω οδηγίες για την advantix

PDF Display

Αν βράχει το σκυλί απο βροχή η κολύμπι, αναγράφουν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΌΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Στον Θακη μιλας εσυ ποτε η το παιζεις μουγκος?

Blair Waldorf

Well-Known Member
10 Μαρτίου 2012
45
0
greece
Α μάλιστα ε δεν το ήξερα αυτό... καλά δεν νομίζω ακόμη να είναι η εποχή της σκνίπας.. αυτό που δεν καταλαβαίνω όταν λέμε σκνίπα εννοούμε το τριχωτόμο που τσιμπά και εμάς τους ανθρώπους..? Οπως και να χει σκνίπες δεν έχουμε ακόμη.. σε ένα μήνα αν δεν είμαι ευχαριστημένη θα του πάρω το advantix.
Μπορεις να κανεις και το αλλο ...πολυ απλο.... εμβολιαζεις το σκυλο σου για το καλαζαρ!!!!!!!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και πάλι θα πρέπει να βάζει αμπούλα και να το ψεκάζει!!! Το εμβόλιο του καλαζαρ δεν προστατεύει απο τη σκνίπα!!!! Ενισχύει την άμυνα του οργανισμού!