Φιλοζωική (κτηνίατρος) στα Α. Πατήσια;

carmen

Member
21 Οκτωβρίου 2011
22
0
athens-galatsi
Καλημέρα! Εχω γινει πολυ πρωινος τύπος απο τοτε που μπηκε στη ζωη μου ο μουργος,εδω και μια βδομαδα δηλαδη.(δεν θυμαμαι και γω απο ποτε εχς να δω το 8 για νουμερο μπροστα το πρωι,χαχα!)
Τον πηγα κτηνιατρο αλλα επειδη ειναι πολυ μικρουλης μου ειπε να περιμενω καμια βδομαδα ακομα για το πρςτο εμβολιο.Κατα τα αλλα τον βρηκε μια χαρα!:)
Ηθελα λοιπον να ρωτησω αν ξερετε πληροφοριες για τη φιλοζωικη που ειναι καπου κοντα στο σταθμο των Α.Πατησιων.Να πηγαινα εκει για το εμβολιο?(γιατι απο οικονομικα δεν το φυσαω κι ολας το παραδακι :rolleyes:)

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
επειδη εμενα πατησια δεν ειναι ακριβως στα ανω πατησια ειναι κατω απο την αχαρνων πιο κοντα σε νεα χαλκηδονα,το ονομα ειναι καπως φιλοζωικο κεντρο?δε θυμαμαι ακριβωσ παντως ειναι και κτηνιατρικο κεντρο μεσα και ναι κανουν και εμβολια πηγαινε παλια η φιλη μου τη σκυλιτσα της....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Η μόνη υπηρεσία που το κάνει αυτό, είναι το κτηνιατρείο της ελληνικής φιλοζωικής εταιρίας:

Κτηνιατρείο Νέας Χαλκηδόνας

Αγίων Αναργύρων 34, T.K. 11144, Νέα Χαλκηδόνα
τηλ.: 210 2531977, 210 2581391, fax: 210 2531977

Οχι δωρεάν...

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
μπραβο αυτο λεω και αυτο εννοει γιατι ανω πατησια δε θυμαμαι να υπαρχει κατι....και ναι εννοειται πως δεν ειναι δωρεαν...παντως απο το να πας εκει σου εχω στα 500 μετρα κατι πολυ πολυ καλυτερο...

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
επισης και το παρακατω ειναι με φιλικες τιμες...ειχα παει το προηγουμενο σκυλακι μου μια περιοδο που δεν ειχα χρηματα και μου ειχε παρει ενα μικρο ποσο για κατι ενεσεις που της εκανε..
http://www.sozo.gr/
Κάνουν και εμβόλια;
Εμείς έχουμε να κάνουμε της γρίπης τώρα.

carmen

Member
21 Οκτωβρίου 2011
22
0
athens-galatsi
μπραβο αυτο λεω και αυτο εννοει γιατι ανω πατησια δε θυμαμαι να υπαρχει κατι....και ναι εννοειται πως δεν ειναι δωρεαν...παντως απο το να πας εκει σου εχω στα 500 μετρα κατι πολυ πολυ καλυτερο...

Αυτο εννουσα ναι.Με το αζημειωτο δεν θα ειναι σιγουρα! αυτο στα 500μ τι ειναι??

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
ο κτηνιατρος που παω εγω,χωρις να θελω να κανω διαφημιση ειναι δυο αδερφια παρα πολυ καλοι και οι δυο τους αμα θες να σου στειλω με pm που ακριβως ειναι....

carmen

Member
21 Οκτωβρίου 2011
22
0
athens-galatsi
Στειλε μ ναι,μιας που μενω κ κοντα θα μ χρειαστει ετσι κι αλλιως ενασ καλος κτηνιατρος.
ισως τον παω για 'κουρεμα' :p

cgri1976

Well-Known Member
Κάνουν και εμβόλια;
Εμείς έχουμε να κάνουμε της γρίπης τώρα.
λογικα ναι...γιατι οταν περιμενα ηταν και μια κυρια με το σκυλι της που μου ελεγε οτι πριν απο κατι ημερες το σκυλι της παραλιγο να παιθανει και ευτυχως που πηρε τηλ και ο γιατρος αρον αρον πηγε στο ιατρειο και της εκανε στειρωση....
παρε τηλ να μαθεις και τις ωρες αλλα και τις τιμες.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
ο κτηνιατρος που παω εγω,χωρις να θελω να κανω διαφημιση ειναι δυο αδερφια παρα πολυ καλοι και οι δυο τους αμα θες να σου στειλω με pm που ακριβως ειναι....
Ε εντάξει, δεν είναι και στα 500 μέτρα, βάλε κάτι!
Στα παιδιά πάω κι εγώ, πριν ανοίξουν το ιατρείο τους δούλευαν και οι δύο στο κτηνιατρείο της Φιλοζωικής, εκεί τους είχα γνωρίσει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Ε ποιά παιδιά είναι αυτά, βρε παιδιά;
Γιατί δεν μας λέτε κι εμάς, να τους συστήνουμε αν είναι όντως τόσο καλοί;

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Καλά λοιπόν :D
Ηλίας & Δημήτρης Σιδεράς Χαντάντ.
Το ιατρείο τους είναι στους Αγ. Αναργύρους, Αθ. Διάκου 4.
Μην περιμένετε ιατρεία χλιδάτα και τέτοια, έτσι κι αλλιώς αλλού είναι η ουσία! ;)