Καλησπερα φιλοι μου θελω να μοιραστω μαζι σας ενα συμβαν που εγινε προχθες και οδηγησε το σκυλακι μου (Samoyed 7 μηνων) σε κατασταση φοβιας και απομονωσης...Ο Rocky μου εδω και 5 μηνες που τον εχω παντα υπηρξε φιλικος με ολους-παιχνιδιαρης-συνεχως μεσα στην οικογενεια και οπου υπηρχε παρεα,με το παιχνιδι του,με την διαθεση για φαγητο,για τρεξιμο,για ολα...!!! Εδω και μια βδομαδα ο Rocky μου ξεκινησε να γλυφει επιμονα την περιοχη των γεννετικων οργανων του,με αποτελεσμα να παθει ενα ερεθισμο και να ειναι το δερματακι του κοκκινο...Αυτο με οδηγησε να τον παω στον κτηνιατρο ο οποιος τον παρακολουθει απο την αρχη...Εδω να τονισω οτι ανεξαρτητα με τον ερεθισμο και το γλειψιμο το σκυλακι ειχε ενεργεια,περπατουσε αψογα και ετρεχε κανονικοτατα...Την Δευτερα λοιπον τον παω στον Γιατρο ο οποιος μου λεει δεν ειναι κατι ανησυχητικο,απλα εχει ερεθιστει το δερμα του λογο ζεστης και μου ειπε οτι απλα χρειαζεται ενα ξυρισμα στην περιοχη αυτη,να το καθαρισουμε και να του βαλουμε αλοιφη...Ως εδω ολα καλα σκεφτομουν...Παιρνει μια ξυριστικη μηχανη λοιπον και μου ζηταει να κραταω ανασκελα το σκυλι με δεμενα τα χερια ποδια για να μην κουνιεται...Το σκυλακι εννοειται πως δεν καθοταν με αυτον τον τροπο να ξυριστει....Εκνευρισμενος λιγο ο κτηνιατρος τοτε μου λεει οτι εφοσον δεν καθεται ετσι να τον παμε μεσα,οπου τον βαζει σε ενα μεγαλο παγκο και του δενει τα ποδια με 2 λαστιχα....Εγω ειχα φαει φρικη με το ολο θεμα αλλα δεν μιλησα....Το σκυλι εξακολουθουσε να αντιδρα σε αυτο....Ετσι λοιπον μου λεει θα του κανω ηρεμιστικη ενεση οπως και εγινε....O Rocky μου μετα απο αυτο εννοειται μαστουρωθηκε και ο γιατρος με την ξυριστικη μηχανη του πηρε τις τριχες στην περιοχη των οργανων του,στην συνεχεια του εβαλε οξυζενε να καθαριστει η περιοχη και μετα μια αλοιφη την Τerramycin....Οι οδηγιες του μετα ηταν να συνεχιζω να βαζω Terramycin πρωι βραδυ συν καθημερινα να του δινω ενα χαπι Dicural 100 mg...Εφυγα απο το ιατρειο με το σκυλακι μου σχεδον ναρκωμενο και ηρθα σπιτι....Απο τοτε λοιπον μεχρι και σημερα ο Rocky μου εχει χωθει κατω απο το κρεβατι μου,δεν βγαινει ουτε για φαγητο ουτε για νερο ουτε για παιχνιδι ουτε για τιποτα...Δεν παραπονιεται ουτε για τουαλετα...,παρα μονο με το ζορι του δινω να φαει απο το χερι μου μεσα ενω εκεινο εξακολουθει να μενει κατω απο το κρεβατι....Εχει αρχισει να κλαψουριζει πραγμα που δεν ειχε κανει ποτε μεχρι τωρα...Δειχνει να μας φοβαται αλλα συγχρονως μας αναγνωριζει καπως (οχι στο σημειο που ικανοποιει εμενα) και το χειροτερο πως οταν βγαινει απο το κρεβατι το σκυλακι δειχνει να δυσκολευεται να περπατησει κυριως στα πισω ποδια.....Εγω στενοχωρηθει παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω....Το Dicural το παιρνει καθημερινα οκ και την Terramycin προσπαθω να του την βαζω αν και δεν συνεργαζεται καθολου....Μπορει καποιος να μου εξυγησει την συμπεριφορα του..? Γιατι φερεται ετσι..??? Τι μπορει να φταιει..??